Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 20th, 2005 at 02:15pm Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nie uciekaj! <biegnie za eli i wybiega z gsb>
tuniu!!!! jestem  *broni siostrę przed Draską ;P* co ja zrobie jak ciebie nie bedzie w poblizu?
nic  
a co draska ze mna zrobi jak tuni nie bedzie?
coś  ała <naciska na eliseth>  o nie.... o tak...  znow mam uciekac? nie uciekaj, b pede musiała zainwestowac w hulajnoge, bo nie chce mi sie tak za wami latac   skoncz na spadaniu 
spadanie podobnie jak dzon zaczyna mi juz nie wystarczać... o fuck!  ratunku tylko nie to popatrz, zaczynamy tworzyc nowa piramidke  cacy piramidka  cacy cacy piramidka  puci puci Pucci to jest St. Jimmy 
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P  masz racje  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2005 at 02:16pm Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
tuniu!!!! jestem  *broni siostrę przed Draską ;P* co ja zrobie jak ciebie nie bedzie w poblizu?
nic  
coś  ała <naciska na eliseth>  o nie.... o tak...  znow mam uciekac? nie uciekaj, b pede musiała zainwestowac w hulajnoge, bo nie chce mi sie tak za wami latac   skoncz na spadaniu 
spadanie podobnie jak dzon zaczyna mi juz nie wystarczać... o fuck!  ratunku tylko nie to popatrz, zaczynamy tworzyc nowa piramidke  cacy piramidka  cacy cacy piramidka  puci puci Pucci to jest St. Jimmy 
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 20th, 2005 at 02:18pm Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają.... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2005 at 02:19pm draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 20th, 2005 at 02:21pm Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2005 at 02:23pm draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...   teraz już wiem, czemu w tak zastraszającym tempie się pojawiają ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 20th, 2005 at 02:45pm Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...   teraz już wiem, czemu w tak zastraszającym tempie się pojawiają ;P to było oczywiste, i sa samowystarczalne |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2005 at 02:50pm draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...   teraz już wiem, czemu w tak zastraszającym tempie się pojawiają ;P to było oczywiste, i sa samowystarczalne :>>>> HUH???  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 20th, 2005 at 04:38pm Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...   teraz już wiem, czemu w tak zastraszającym tempie się pojawiają ;P to było oczywiste, i sa samowystarczalne :>>>> HUH???  no same sie rozraztaja.. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 20th, 2005 at 05:12pm draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia's a Wild Bubble:Eliseth:draska (D):Eliseth:draska (D):nie cfaniakuj  figura zupełnie i wystarczy, i...mam przeciez ciebie  o nie.... <ucieka z gsb>
nic  
jest cacy...  normalnie im gratuluję, ze z takiego plastusia zrbili takiego  gościa ;P udal im sie   teraz on mam mnóstwo teenies  one sie rozmnażają....  w jaki sposób  ?!  sa wiatropylne...   teraz już wiem, czemu w tak zastraszającym tempie się pojawiają ;P to było oczywiste, i sa samowystarczalne :>>>> HUH???  no same sie rozraztaja..  coraz ciekawsze teorie  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 20th, 2005 at 06:03pm stooooooooooooop!!!!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 21st, 2005 at 06:14am czemu? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 01:11pm krzyk rozpaczy  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 21st, 2005 at 01:15pm no tak...ale czemu nam to nie przeszkadza? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 01:23pm  bo my to pisałyśmy  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 21st, 2005 at 01:48pm na czym to skonczylysmy?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 01:49pm na ciekawych teoriach odnośnie teenies St. Jimmy'ego  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 21st, 2005 at 01:50pm aha no to jakie teorie?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2005 at 01:53pm Draska napisała, ze się rozmnażają przez wiatropylność i są samowystarczalne i się rozrastają ( WTF?!?!?!?)  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 21st, 2005 at 01:58pm |