Author | Message |
---|
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 06:20am i nis od moje ocjene? |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 09:08am fico2:i nis od moje ocjene? pa evo sad sam tu pa evo:
Iskreno? Za moj ukus dajem ti 6, nemoj se naljutit al nisi moj tip. Sigurno nisam niti ja tvoj...
Al izgledaš potpuno ok, očekivala sam puno gore jer su obično neke rugobe na netu - imala sam lošeg iskustva do sada.
Al bi željela da budemo frendovi kad se svi nađemo, jer mi se činiš ok.  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 09:51am princessinaleatherthang:fico2:i nis od moje ocjene? pa evo sad sam tu pa evo:
Iskreno? Za moj ukus dajem ti 6, nemoj se naljutit al nisi moj tip. Sigurno nisam niti ja tvoj...
Al izgledaš potpuno ok, očekivala sam puno gore jer su obično neke rugobe na netu - imala sam lošeg iskustva do sada.
Al bi željela da budemo frendovi kad se svi nađemo, jer mi se činiš ok. 
ne, zakaj bi se ljutio...
Ajde ti daj sad svoju sliku razreda. Nemoras reci koja si ti.... Pliz |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:19pm ja imam staru sliku od raz dok nisam bila ono što sam sad al ak hoćeš mogu postat svoju sliku kak sad izgledam...? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 02:21pm princessinaleatherthang:ja imam staru sliku od raz dok nisam bila ono što sam sad al ak hoćeš mogu postat svoju sliku kak sad izgledam...?
ocu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:21pm pm ili tu? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 02:24pm princessinaleatherthang:pm ili tu?
ma svejdno, moze na pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:28pm fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
ma svejdno, moze na pm čekaj dok uploadam |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 27th, 2005 at 02:30pm princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
ma svejdno, moze na pm čekaj dok uploadam
u što se pretvorio ovaj topic....  ...u razmjenu slika....
 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:32pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
 pa zaš ne? želim znat kak izgledaju ljudi s kojima pričam..
hoćeš ti poslat svoju? |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 27th, 2005 at 02:33pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
hoćeš ti poslat svoju?
NE!!!!  kaj ti pada na pamet...
p.s. itako ćemo se vidjeti za koja 4 tjedna |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 02:34pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
hoćeš ti poslat svoju?
p.s. itako ćemo se vidjeti za koja 4 tjedna
daj ajde, Ak smo mi bili hrabri.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:36pm fico2:gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
hoćeš ti poslat svoju?
daj ajde, Ak smo mi bili hrabri....
da ajde, ak sam mogla ja ajde i ti...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:37pm i fićo kak ti mene komentiraš, tu pred svima? |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 27th, 2005 at 02:38pm fico2:gd-obsessed:princessinaleatherthang:gd-obsessed:princessinaleatherthang:fico2:princessinaleatherthang:pm ili tu?
hoćeš ti poslat svoju?
daj ajde, Ak smo mi bili hrabri....
gle, trenutno nemam ni jednu sliku...tak da ne mogu...kad nabavim budem...sutra???? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 02:39pm princessinaleatherthang:i fićo kak ti mene komentiraš, tu pred svima?
pa rekoh ti, od 1 do 10 - 7 i pol. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:40pm gd-obsessed:
gle, trenutno nemam ni jednu sliku...tak da ne mogu...kad nabavim budem...sutra????
dobro  , al sutra, slikaj se i pošalji...da budeš faca ko i mi  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 27th, 2005 at 02:41pm fico2:princessinaleatherthang:i fićo kak ti mene komentiraš, tu pred svima?
pa rekoh ti, od 1 do 10 - 7 i pol.
dobro, mislila sam kad sam ja tebe pred svima, možeš i ti mene pred svima...
i onak ćemo se svi vidit u živo... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 27th, 2005 at 02:41pm |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 27th, 2005 at 02:42pm gd-obsessed:
aj mozes sad, al na pm.... Daj se sad uslikaj kak sam ja |