Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 1st, 2005 at 04:48am ja juz trzymam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 1st, 2005 at 04:48am nie puszczaj ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 1st, 2005 at 04:49am nie puszcze dont worry  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 1st, 2005 at 04:50am be happy tuuuu tu tu tu tu tu turururururu ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 1st, 2005 at 04:58am i am happy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 1st, 2005 at 04:59am ...feeling glad ;P (z Clinta Eastwooda ;p) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 1st, 2005 at 05:08am i got sunshine |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 1st, 2005 at 07:02pm wkurzona?!?!? i to jeszcze jak!!....................................moze bardziej smutna....niewazne.... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 2nd, 2005 at 03:25am porandojin:wkurzona?!?!? i to jeszcze jak!!....................................moze bardziej smutna....niewazne....
mi tu |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 2nd, 2005 at 06:42am a...hallowen w polskim wydaniu byl do dupy...co tu duzo gadac |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 2nd, 2005 at 09:10am draska:a...hallowen w polskim wydaniu byl do dupy...co tu duzo gadac
w angielskim wydaniu tez :/ |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 2nd, 2005 at 09:26am mowa o bullet in bible---> wersja kinowa!!
Special Previews are happening up and down the country (przyp. red. Wielka Brytania) W/c November 7th on the big screen before they release it on the small screen DVD format on NOVEMBER 14th
Towns with screenings:
Shepherds Bush
Fulham
Islington
Leeds
Manchester
Birmingham
Edinburgh
Aberdeen
Inverness
Reading
Plymouth
Portsmouth
Cardiff
Bristol Cribbs
Cambridge
Cheshire Oaks
Bolton
Preston
Basingstoke
Sheffield
oczywiscie po cholere puszczac koncert w londynskich kinach!!!!!!!!!!!!!! przeciez to takie male nieznaczace miasteczko!!!!!!!!!!!!!!
K***A.....a juz mialam nadzieje ze zobacze koncert na wielkim ekranie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 2nd, 2005 at 11:07am moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie... |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 2nd, 2005 at 11:42am Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 2nd, 2005 at 12:00pm Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...  o tym samym pomyślałam ;P
*joke*  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 2nd, 2005 at 12:02pm porandojin:Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  na pewno będą chodzić po mieście  Skoro po takich tycich w porównaniu do Londynu Katowicach się szlajali (i my kuna o tym nie pomyślałyśmy ;/), to na 100%  O_O !!!!!!!!111 Problem tylko w tym, że Londyn jest hjudż  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 2nd, 2005 at 01:54pm Tunia:porandojin:Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  na pewno będą chodzić po mieście  Skoro po takich tycich w porównaniu do Londynu Katowicach się szlajali (i my kuna o tym nie pomyślałyśmy ;/), to na 100%  O_O !!!!!!!!111 Problem tylko w tym, że Londyn jest hjudż  oz ty  zawsze mnie dobic musisz  a juz sie cieszylam ze wcale nie masz lepiej  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 2nd, 2005 at 02:07pm Tunia:porandojin:Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  na pewno będą chodzić po mieście  Skoro po takich tycich w porównaniu do Londynu Katowicach się szlajali (i my kuna o tym nie pomyślałyśmy ;/), to na 100%  O_O !!!!!!!!111 Problem tylko w tym, że Londyn jest hjudż 
gdy przeczytalam ze po katowicach chodzili a tre wjechal do spodka na rowerze to umarlam!! |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 2nd, 2005 at 02:08pm Eliseth:Tunia:porandojin:Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  na pewno będą chodzić po mieście  Skoro po takich tycich w porównaniu do Londynu Katowicach się szlajali (i my kuna o tym nie pomyślałyśmy ;/), to na 100%  O_O !!!!!!!!111 Problem tylko w tym, że Londyn jest hjudż  oz ty  zawsze mnie dobic musisz  a juz sie cieszylam ze wcale nie masz lepiej 
heheheheheheehe  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 2nd, 2005 at 02:12pm porandojin:Eliseth:Tunia:porandojin:Eliseth:moje bardzo samolubne mysli w tej chwili: dobrze ci tak bo bym ci zazdroscila
ale nie marw sie...
 ...................dzieki skarbie.......to moze nie wspominac ze green day bedzie w londynie 6 listopada grac w top of the pops ale oczywiscie mnie tam nie bedzie............w sumie.....ciekawe na ktorym lotnisku wyladuja i czy beda po miescie chodzic itp  ........hmmm......bedzie chyba trza sie zakrecic kolo budynku gdzie nagrywaja top of the pops  na pewno będą chodzić po mieście  Skoro po takich tycich w porównaniu do Londynu Katowicach się szlajali (i my kuna o tym nie pomyślałyśmy ;/), to na 100%  O_O !!!!!!!!111 Problem tylko w tym, że Londyn jest hjudż  oz ty  zawsze mnie dobic musisz  a juz sie cieszylam ze wcale nie masz lepiej 
heheheheheheehe  zachowujesz sie jak draska  |