Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2006 at 04:50pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:wmt że w żadnym sklepie z butami nie ma klapek które by mi się podobały, a jak już są to nie mają mojego rozmiaru :/  to jaki masz nr stopy O_O??? 39 ale ja mam pecha i gdy chce sobie kupić buty to najczęsciej nie ma :/ awww  biedactwo. Ja mam 37, a ostatnie buty, jakie kupiłam mają nr 36  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | August 1st, 2006 at 05:13pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:wmt że w żadnym sklepie z butami nie ma klapek które by mi się podobały, a jak już są to nie mają mojego rozmiaru :/  to jaki masz nr stopy O_O??? 39 ale ja mam pecha i gdy chce sobie kupić buty to najczęsciej nie ma :/ awww  biedactwo. Ja mam 37, a ostatnie buty, jakie kupiłam mają nr 36 
moja mama ma 36 i to mnie denerwuje bo nie moge od niej butów pożyczać  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2006 at 06:02am a ja mam 38 i bez większych problemów  chociaż trampki mam za duże ;P
sialala wkurzyła mnie babciaaaa |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | August 2nd, 2006 at 03:38pm wm mama (jak zwykle  ) |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2006 at 03:42pm ^ mnie też :[[[[ ktoś się jeden dzień nie odezwał i już będzie nadawać na niego i utrudniać mi życie ;/// |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | August 2nd, 2006 at 03:49pm to ja rano powiedziałam pare słów za mało i się obraziła, a teraz nie zmyłam garnka, talerza, widelca i szklanki a mama od razu 20-minutowe kazanie w stylu "jesteś nieodpowiedzialna (...), nie szanujesz cudzej pracy (...)" to naprawde jest irytujące
EDIT:
bardzo mnie dziś wkurzył ZTM :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2006 at 04:52pm u mnie dodatkowo jest problem w tym, że mamy z mamą bardzo podobne charaktery i kiedy obie jesteśmy podminowane, ratuj się kto może...
wmt, że jest zimno  i to, że jeszcze 2 miesiące wakacji  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | August 2nd, 2006 at 04:56pm Tunia:u mnie dodatkowo jest problem w tym, że mamy z mamą bardzo podobne charaktery i kiedy obie jesteśmy podminowane, ratuj się kto może...
wmt, że jest zimno  i to, że jeszcze 2 miesiące wakacji 
nie którym został 1 miesiąc  (nie dobrze...  ) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2006 at 05:08pm Ms Mysterious:Tunia:u mnie dodatkowo jest problem w tym, że mamy z mamą bardzo podobne charaktery i kiedy obie jesteśmy podminowane, ratuj się kto może...
nie którym został 1 miesiąc  (nie dobrze...  ) tak szczerze trochę zazdroszczę  . Pewnie jak przyjdzie co do czego, będę tęsknić za wakacjami ;p.... ech zaczyna mi się nudzić  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | August 2nd, 2006 at 05:12pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:u mnie dodatkowo jest problem w tym, że mamy z mamą bardzo podobne charaktery i kiedy obie jesteśmy podminowane, ratuj się kto może...
nie którym został 1 miesiąc  (nie dobrze...  ) tak szczerze trochę zazdroszczę  . Pewnie jak przyjdzie co do czego, będę tęsknić za wakacjami ;p.... ech zaczyna mi się nudzić  mnie to nie ma czego zazdrościć.. w tym roku testy  z moim szczęściem nie zdam ah...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2006 at 05:19pm tych testów nie da się nie zdać  chyba że nie pójdziesz ;p e no spoko duja oko ;P też tak mówiłam i co ? ;P i już za mną... gorzej z majne maturą :d to taki syndrom kujona: nic nie umiem, dostane 1  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2006 at 05:21pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:u mnie dodatkowo jest problem w tym, że mamy z mamą bardzo podobne charaktery i kiedy obie jesteśmy podminowane, ratuj się kto może...
nie którym został 1 miesiąc  (nie dobrze...  ) tak szczerze trochę zazdroszczę  . Pewnie jak przyjdzie co do czego, będę tęsknić za wakacjami ;p.... ech zaczyna mi się nudzić  mnie to nie ma czego zazdrościć.. w tym roku testy  z moim szczęściem nie zdam ah...  pozytywne nastawienie jak się patrzy  . I po co te czarne scenariusze  ?
p.s. mnie tez czekają examy ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2006 at 10:40am wmt, że ciągle pada i nie mogę przez to iść na rower  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 4th, 2006 at 01:42pm wmt, że mamie się nie spieszy z przywiezieniem naszego starego auta tu [ czyt. malucha  ] przez co nie mam na czym ćwiczyć... a w listopadzie zaczynam jazdy próbne - chciałabym chociaż zapalać umieć  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2006 at 02:02pm mnie rodzice chcą wywieźć gdzieś za miasto, żebym się nauczyła jeździć, ale już zaznaczyli, że będzie to jakieś bezdrzewne miejsce  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 6th, 2006 at 04:45pm wmt ze zgrublam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 7th, 2006 at 01:58pm wmt, że pogoda jest okropna i to, że jutro muszę wstać o 6.00  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | August 8th, 2006 at 09:48am wmt że jest mgliście ;/ |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2006 at 03:21pm wmt ze to juz koniec  pierwszy raz chcialabym zostac dluzej |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2006 at 05:30pm wmt, że:
*jest zimno
*uciekła mi żyła  i pielęgniarka gmerała mi igłą w przegubie, żeby ją w końcu dopaść, a żeby tego było mało, to i tak się nie udało i w efekcie krew pobrała mi z drugiej ręki - teraz mam a ogromne dziury po igłach i 1 mniejszą.. |