Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 07:54am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:porandojin:yeahdude:moze myle, ale to jest chyba ta magiczna gazeta dla debili? przynajmnije w niemieckim wydaniu tak wygladala
nieeee.....top of the pops to brytyjski program ktory jest emitowany w brytyjskiej telewizji od 20 lat!!! przez 20 lat muzycy ktorych piosenki byly najbardziej popularne w danym czasie przyjezdzali do studia w londynie aby wystapic przed publicznoscia........jest to komercyjny program......z roznymi wykonawcami......nie powiem, ma dosc niezla historie muzykow wystepujachy u nich przez te 20 lat........gazeta tez jest wydawana.........pewnie istnieje niemiecka wersja tej gazety.....green day juz nie raz wstapil w tym programie...... od tego nie da się uciec  . Gdyby ktoś był super extra akomercyjny, to musiałby "latać" z listkiem figowym na przyrodzeniu  , mieszkać gdzieś w jaskini itp. itd.
P.S. O TOTP dowiedziałam się stosunkowo niedawno w takim razie 
masz cos do figi? nie napisałam "listek Figi"  Twoja suczka nie ma chyba listków, huh? ;P  a kto ja tam wie  sprawdź ;P no wiesz...   a czy ja napisałam, gdzie masz sprawdzać  ??? no...nie   no więc właśnie  niedopatrzenie  u nas i tak wszystko się do jednego sprowadza   masz na mysli duja? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 07:55am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:porandojin:yeahdude:moze myle, ale to jest chyba ta magiczna gazeta dla debili? przynajmnije w niemieckim wydaniu tak wygladala
nieeee.....top of the pops to brytyjski program ktory jest emitowany w brytyjskiej telewizji od 20 lat!!! przez 20 lat muzycy ktorych piosenki byly najbardziej popularne w danym czasie przyjezdzali do studia w londynie aby wystapic przed publicznoscia........jest to komercyjny program......z roznymi wykonawcami......nie powiem, ma dosc niezla historie muzykow wystepujachy u nich przez te 20 lat........gazeta tez jest wydawana.........pewnie istnieje niemiecka wersja tej gazety.....green day juz nie raz wstapil w tym programie...... od tego nie da się uciec  . Gdyby ktoś był super extra akomercyjny, to musiałby "latać" z listkiem figowym na przyrodzeniu  , mieszkać gdzieś w jaskini itp. itd.
masz cos do figi? nie napisałam "listek Figi"  Twoja suczka nie ma chyba listków, huh? ;P  a kto ja tam wie  sprawdź ;P no wiesz...   a czy ja napisałam, gdzie masz sprawdzać  ??? no...nie   no więc właśnie  niedopatrzenie  u nas i tak wszystko się do jednego sprowadza   masz na mysli duja? też  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 07:56am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:porandojin:yeahdude:moze myle, ale to jest chyba ta magiczna gazeta dla debili? przynajmnije w niemieckim wydaniu tak wygladala
masz cos do figi? nie napisałam "listek Figi"  Twoja suczka nie ma chyba listków, huh? ;P  a kto ja tam wie  sprawdź ;P no wiesz...   a czy ja napisałam, gdzie masz sprawdzać  ??? no...nie   no więc właśnie  niedopatrzenie  u nas i tak wszystko się do jednego sprowadza   masz na mysli duja? też  uffff...tak tez myslałam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 07:57am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:porandojin:yeahdude:moze myle, ale to jest chyba ta magiczna gazeta dla debili? przynajmnije w niemieckim wydaniu tak wygladala
masz cos do figi? nie napisałam "listek Figi"  Twoja suczka nie ma chyba listków, huh? ;P  a kto ja tam wie  sprawdź ;P no wiesz...   a czy ja napisałam, gdzie masz sprawdzać  ??? no...nie   no więc właśnie  niedopatrzenie  u nas i tak wszystko się do jednego sprowadza   masz na mysli duja? też  uffff...tak tez myslałam  tylko nie toooooo  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 07:57am koniec... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 08:00am psuja ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 08:01am sasasasasa |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 3rd, 2005 at 09:29am draska:koniec...
 juz swira dostawałam przy czytaniu  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 11:01am dzieki mnie, twój stopień ześwirowania sie nie powiekszył |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 3rd, 2005 at 01:31pm to jeszcze male bylo  to tzn piramidka nie orzeszek ani nic  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 01:36pm a ta tylko o jednym  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 3rd, 2005 at 01:37pm nie ja o jednym tylko dbam zebyscie wy nie o jednym  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 01:38pm jak Ty o nas dbasz  echhh  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 02:23pm Eli bierze wszystko na siebie... |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 3rd, 2005 at 02:48pm jebac ekonometrie ;/ |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 02:49pm uuu.... |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 3rd, 2005 at 02:50pm AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 3rd, 2005 at 02:54pm a musisz sie tego uczyc? |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 3rd, 2005 at 03:02pm nom jak chce skonczyc te studia dyplomem to musze  ;( |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:44pm draska:a musisz sie tego uczyc? lol zazwyczaj trza się uczyć tego, co Ci na wykładzie lub ćwiczeniach (na obu) powiedzą ;P |