Author | Message |
---|
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | September 3rd, 2007 at 06:07pm przecież mash tojotQe! ramie za okno,lans bans i kukurydza=D |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 3rd, 2007 at 07:16pm lidocaine:wmt, że zmienili rozkład autobusów.... a jedną linię, która mnie interesowała całkiem wypieprzyli :[ nie martw się- autobus którym dojechałabym bez przesiadki do szkoły od dzisiaj nie staje na przystanku na którym bym wysiadała... kurna.. mogli jakikolwiek inny przystanek zlikwidować, ale nie.. musieli tylko ten jeden  już wolałabym żeby całą linię skasowali ..
wmt że mi się komp pieprzy i sorry za to w topicu "(nie)prawda" - coś mi się zwaliło z kompem i tak wyszło  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | September 3rd, 2007 at 07:59pm aj co im odpierdziela
a co mi po toyotce, ja chcę żyć!
wmt, że ciągle coś kombinują na last.fm :p |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | September 3rd, 2007 at 08:53pm ^ ;p
phi,jak co,lans ci po niej  i gwałty ze mną  =* |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 3rd, 2007 at 08:56pm wm ze komp mi wolno chodzi |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | September 3rd, 2007 at 09:41pm ^jak wyżej
wm wychowawca |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | September 3rd, 2007 at 10:11pm wm to, ze co pol roku mam innego nauczyciela od chemii (teraz witam trzeciego) |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | September 3rd, 2007 at 10:58pm wm,że historyka mi ukradli no  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 4th, 2007 at 04:19pm wm szkola ogolnie  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | September 4th, 2007 at 04:55pm ^jak wyżej ale nie do końca...
wm że czeka mnie w tym roku conajmniej 4-5 konkursów...no comments. |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 4th, 2007 at 04:57pm wm allegro |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | September 4th, 2007 at 09:02pm wm jutrzejsze dwa pierwsze wf |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 4th, 2007 at 09:14pm wm ksiądz :p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 5th, 2007 at 09:44pm ByeByeBeautiful:^jak wyżej ale nie do końca...
wm że czeka mnie w tym roku conajmniej 4-5 konkursów...no comments.
konkursy sa nieobowiazkowe, wiec sie nie wkurzaj na to, bo mnie takie cos, delikatnie mowiac, wkurwia! |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | September 5th, 2007 at 10:01pm wiem że są nieobowiązkowe ale zależy jak dla kogo:/ mnie każą iść i koniec...W tym roku mam 2 z histy(aż mój kochany wychowawca próbował być miły  ) bo nie ma kogo wystawić za bardzo w tym roku, z angola ze 2 żeby mieć 6 i wogóle też mi każą...I ciort wi co jeszcze mi nauczyciele wymyślą.. I właśnie to że tak jakby muszę w tym brać udział mnie wkurza.
wm wuefista |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 5th, 2007 at 10:07pm ale nauczyciele nie mogą cie zmuszać do brania udziału w konkursach, to powinien być twój świadomy i przemyślany wybór, więc nie narzekaj  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | September 5th, 2007 at 10:17pm nie mogą...Im to powiedz!!! Ale ok już nie narzekam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 6th, 2007 at 03:43pm wiesz co, jak jestes tak naiwna i ulegla, ze pozwalasz im robic z toba, co chca, to sie nie dziw, ze masz, jak masz
ale mi sie wydaje raczej, ze ty przez swoje "wmt" probujesz nam uzmyslowic, jaka to jestes biedna, zapracowana, uzdolniona dziewczynka, ktora wszyscy wszedzie chca wyslac. sorry ale na mnie takie cos nie dziala - pare osob probowalo przy mnie podobnych kombinacji. |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 6th, 2007 at 09:14pm Eli wyluzuj mala.... ja tez w jej wieku chcialem zeby mnie ktos zauwazyl i wchodzilem wszystkim w dume, no moze nie doslownie ale cos w tym stylu  a teraz? widzicie sami...co jak co ale to forum bez zboczenca nie jest juz tym samym forem(?).
 wybaczcie plote glupoty hahaha
chce powiedziec ze jak sie jest mlodym to jest sie glupim...potem jest sie starym, a to czy nadal pozostaje sie glupim zalezy tylko od tego co robisz w kierunku zeby nim nie jest....jak sie nie umie postawic...to juz jej sprawa.
jej zycie - jej problem |
Slinotok Jackass
 Age: 34 Gender: Female Posts: 1517 | September 7th, 2007 at 03:30pm Eliseth:wiesz co, jak jestes tak naiwna i ulegla, ze pozwalasz im robic z toba, co chca, to sie nie dziw, ze masz, jak masz
ale mi sie wydaje raczej, ze ty przez swoje "wmt" probujesz nam uzmyslowic, jaka to jestes biedna, zapracowana, uzdolniona dziewczynka, ktora wszyscy wszedzie chca wyslac. sorry ale na mnie takie cos nie dziala - pare osob probowalo przy mnie podobnych kombinacji.
chce sie po prostu pochwalic tym,ze idzie na konkurs a wy sie czepiacie
zboczeniec:
chce powiedziec ze jak sie jest mlodym to jest sie glupim...potem jest sie starym, a to czy nadal pozostaje sie glupim zalezy tylko od tego co robisz w kierunku zeby nim nie jest....jak sie nie umie postawic...to juz jej sprawa.
jej zycie - jej problem
ee tam,jak wczoraj mój fizyk powiedzial - sa glupi i głupsi, nie ma mądrych, a na dodatek każdy jest chory psychicznie, co teoria wzglednosci potwierdza, tylko po prostu nie kazda choroba zostala poznana i nie kazda wychodzi na wierzch, niektore zostaja w glowie  kocham go
brzuch. utrata historyka. sejm. to, że dysk zewnętrzny 300gb mi sie nie chce wczytac, a tam mam całą muzykę,filmy,klipy, instalki,gry itp. itd!!!!! i muzyki tyle, co z mp3, ok.300mb, pfff... |