Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 6th, 2005 at 09:17am no wiem. od poczatku mialam razje  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 6th, 2005 at 09:33am a skad wiedziałaś ze to jest takie dobre? |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 7th, 2005 at 05:18am wkurzona......i to dosc porzadnie....a wiec....nie polowalam na green daya wczoraj.......ale to nie powod mojej zlosci.....otoz poszlam wczoraj sobie do kina....jak wyszlam z kina zobaczylam wielkie zbiorowisko ludzi przed sasiednim kinie......zrozumialam ze zapomnialam o swiatowej premierze harry'ego pottera.......ludzi bylo odgroma!!!! samego harry'ego pottera widzialam tylko na telebimie ustawionym za tlumem (chociaz tyle)....podobnoz madonna byla itp.....a ja nawet aparatu nie mialam ze soba.....zrobilam tylko kiepskie zdjecia telefonem :/ ..........pocieszeniem jest tylko to ze w przyszlym roku bedzie premera nastepnej czesci ;P .......................................JAK JA MOGLAM NIE WZIASC APARATU!!!!! chyba od tej poru zawsze bede miec aparat ze soba....tak na wszelki wypadek
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:23am porandojin:wkurzona......i to dosc porzadnie....a wiec....nie polowalam na green daya wczoraj.......ale to nie powod mojej zlosci.....otoz poszlam wczoraj sobie do kina....jak wyszlam z kina zobaczylam wielkie zbiorowisko ludzi przed sasiednim kinie......zrozumialam ze zapomnialam o swiatowej premierze harry'ego pottera.......ludzi bylo odgroma!!!! samego harry'ego pottera widzialam tylko na telebimie ustawionym za tlumem (chociaz tyle)....podobnoz madonna byla itp.....a ja nawet aparatu nie mialam ze soba.....zrobilam tylko kiepskie zdjecia telefonem :/ ..........pocieszeniem jest tylko to ze w przyszlym roku bedzie premera nastepnej czesci ;P .......................................JAK JA MOGLAM NIE WZIASC APARATU!!!!! chyba od tej poru zawsze bede miec aparat ze soba....tak na wszelki wypadek
http://film.onet.pl/_i/fototematy/h/harry_potter_4_premiera/g01.jpg
gdybym ja mieszkała w Londynie, to bym aparat zawsze ze sobą nosiła ;P. Z tego, co widzę, to chyba nie udało Ci się "upolować" Green Day
p.s. do zdjęcia - yey  powinni już znaleźć chyba innego odtwórcę roli Harry'ego - bo ten już nieco staro wygląda lol ;P (podobno kręci(ł  już ostatni film?) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:37am podobno masz racje... |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 7th, 2005 at 09:48am Tunia:
gdybym ja mieszkała w Londynie, to bym aparat zawsze ze sobą nosiła ;P. Z tego, co widzę, to chyba nie udało Ci się "upolować" Green Day
p.s. do zdjęcia - yey  powinni już znaleźć chyba innego odtwórcę roli Harry'ego - bo ten już nieco staro wygląda lol ;P (podobno kręci(ł  już ostatni film?)[/quote]
wiem...niemadra jestem  .....od tej pory zawsze aparat bede miec przy sobie  ....................a co do harry'ego mam nadzieje ze jednak bedzie gral harry'ego do konca.....nie wyobrazam sobie nowej obsady!!!!!!!!!!!!
grindeja nie upolowalam  wydawalo mi sie dziwne polowac na nich przed budynkiem.......chyba za stara jestem na to..........poczekam na koncert  ..................oczywiscie w polsce........bo najlepsze koncerty sa w polsce, ofkors  !!!!!! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:50am dlaczego akurat w polsce? |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 7th, 2005 at 09:50am kurde.....znowu nie umiem klotowac  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 7th, 2005 at 09:53am draska:dlaczego akurat w polsce?
no bo inaczej jest gdy billie krzyczy zienkuje lub katowicze  ..............w londynie to by nie bylo to samo.....tutaj byloby jakies 10tys ludzi a w polsce 2 tys  .........i podobnoz w angli grindej ma popularnosc bojsbandow.......nie zaciekawie ich koncerty wygladaja.......chociaz jesli beda grali w londynie to pojde, ale to na koncert w polsce najbardziej czekam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:53am porandojin:Tunia:
p.s. do zdjęcia - yey  powinni już znaleźć chyba innego odtwórcę roli Harry'ego - bo ten już nieco staro wygląda lol ;P (podobno kręci(ł  już ostatni film?)
wiem...niemadra jestem  .....od tej pory zawsze aparat bede miec przy sobie  ....................a co do harry'ego mam nadzieje ze jednak bedzie gral harry'ego do konca.....nie wyobrazam sobie nowej obsady!!!!!!!!!!!!
grindeja nie upolowalam  wydawalo mi sie dziwne polowac na nich przed budynkiem.......chyba za stara jestem na to..........poczekam na koncert  ..................oczywiscie w polsce........bo najlepsze koncerty sa w polsce, ofkors  !!!!!!
też nie wyobrażam sobie innej obsady ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:54am porandojin:draska:dlaczego akurat w polsce?
no bo inaczej jest gdy billie krzyczy zienkuje lub katowicze  ..............w londynie to by nie bylo to samo.....tutaj byloby jakies 10tys ludzi a w polsce 2 tys  .........i podobnoz w angli grindej ma popularnosc bojsbandow.......nie zaciekawie ich koncerty wygladaja.......chociaz jesli beda grali w londynie to pojde, ale to na koncert w polsce najbardziej czekam 
przykład to chociażby Milton Keynes  - tam na 100 % nie dopchałabym się tak blisko, jak u nas  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 7th, 2005 at 09:56am i jak ebda w polsce to sie wszystkie spotkamy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:58am |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 7th, 2005 at 09:59am siur!!!!!!! tym razem napewno trza sie spotkac  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 7th, 2005 at 09:59am nie moge sie doczekac! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 10:12am porandojin:draska:dlaczego akurat w polsce?
no bo inaczej jest gdy billie krzyczy zienkuje lub katowicze  ..............w londynie to by nie bylo to samo.....tutaj byloby jakies 10tys ludzi a w polsce 2 tys  .........i podobnoz w angli grindej ma popularnosc bojsbandow.......nie zaciekawie ich koncerty wygladaja.......chociaz jesli beda grali w londynie to pojde, ale to na koncert w polsce najbardziej czekam 
 moja kolezanka jak Billie przyczał "katowice" zrozumiala "telepizza" |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 10:12am Eliseth:nie moge sie doczekac!
no ja tez...wtedy załozę koszulke  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 10:14am draska:porandojin:draska:dlaczego akurat w polsce?
 moja kolezanka jak Billie przyczał "katowice" zrozumiala "telepizza"
i tak nic nie przebije "fuck us Billie Joe"  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 10:17am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 10:23am draska: to nie był tylko jeden on  tam była grupka chłopaków ;P  a "transparent" mieli za murze przed Spodkiem  |