wkurzona/y?

AuthorMessage
alexxx
King For A Couple Of Days
alexxx
December 19th, 2005 at 10:41am
wkurzył mnie ktos Niedomyslny Sad
Eliseth
Addict
Eliseth
December 20th, 2005 at 09:06am
<daje worek cukierkow>
Tunia
Basket Case
Tunia
December 20th, 2005 at 10:07am
wkurzyło mnie:
*pogoda
*to, że musiałam zejść po kartofle do piwnicy (zimnej piwnicy....) Laughing
*to, że muszę się dużo uczyć
*to, że tata wydrukował mi ustawę (po co drukować w domu Mr. Green), ale zostawił ją w pracy :/
*to, że krew mi leci z nosa :/
*to, że nic mi sie nie chce
*i na końcu - pewien osobnik płci brzydkiej, który boi się zrobić pierwszy krok (nieważne w czym), a przy tym powtarza mi ciągle, że to niby ja jestem mało odważna.... O_o

miałam skopany dzień.... :/
alexxx
alexxx
December 20th, 2005 at 01:39pm
Tunia:
wkurzyło mnie:

*i na końcu - pewien osobnik płci brzydkiej, który boi się zrobić pierwszy krok (nieważne w czym), a przy tym powtarza mi ciągle, że to niby ja jestem mało odważna.... O_o

powiedzmy, ze to sie pode mnie podkłada tez :/

i w dodatku skonczyłam zajęcia o 14.45 i czekałam prawie 2 godziny na atuobus Neutral ciągle tylko powtarzali, ze za pół godziny bedzie O___O jak juz przyjechał to dotarcie do domu zajeło dwa razy tyle czasu co normalnie... głodna przemarznięta byłam gbubo po 18 w domu Sad
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
December 20th, 2005 at 03:17pm
a mnie dzisiaj nic nie wkurzyło Very Happy cuda Razz
Tunia
Basket Case
Tunia
December 20th, 2005 at 04:31pm
alexxx:
Tunia:
wkurzyło mnie:

powiedzmy, ze to sie pode mnie podkłada tez :/

i w dodatku skonczyłam zajęcia o 14.45 i czekałam prawie 2 godziny na atuobus Neutral ciągle tylko powtarzali, ze za pół godziny bedzie O___O jak juz przyjechał to dotarcie do domu zajeło dwa razy tyle czasu co normalnie... głodna przemarznięta byłam gbubo po 18 w domu Sad
awwwwww współczuję serdecznie :*

w zeszłym roku, kiedy wracałam ze szkoły (wracam pociągiem), jednego dnia była straszna wichura i lało jak z cebra :/ - pozrywało linie i pociągi były opóźnione.... Chcąc dostać się do pociągu (w Gd. Wrzeszczu albo w Gd. Gł.), najpierw muszę jeździć 2 (odpowiednio 5) przystanki SKM-ką. Tego dnia bez problemu udało mi sie dojechać do Wrzeszcza i czekamy ze znajomymi na upragniony pociąg, a tu nagle kobieta ze szczekaczki: "pociag osobowy <albo pospieszny - nie pamiętam> z (...) do (...) przez (...) przybędzie z opóźnieniem około 30 minut" Wszyscy oczywiście zadowoleni, bo nie mma jak postać sobie na peronie podczas ulewy i wichury.... po 2 minutach ta sama pani: "pociąg blalala zwiększył opóźnienie <i tu zawiesiła głos...> do około 3 godzin" Shocked - linie były pozrywane :/. Uzgodnilismy, że nie będziemy tak długo kwitnąć na dworcu, więc postanowiliśmy dostać się jakoś do Głównego - bo z tamtąd jeżdzi o wiele więcej pociągów niż z Wrzeszcza.... Poszliśmy na tramwaj - okazało się, ze tam też linie porywane... No to teraz na autobus... Taaaa i tu zonk, bo okazało się, że najbliższy za ileśtam minut :/. Wsiedliśmy w pierwszy lepszy jadący w kierunku Gdańska i ...... okazało się, że jedzie okrężną drogą lol.... No to pojeździliśmy sobie 50 minut.... W końcu zdesperowani wysiedliśmy na przystanku autobusu nr 50 (jeździ na trasie między różnymi miastami) i Hail - nadjechał po minucie Hail !!!!! Przemoczeni, zziębnięci, wygłodniali nie zwracaliśmy nawet uwagi na piekielny ścisk ;P. Kończyłam lekcje o 13:45, a wdomu była ok. 18.30..........
Eliseth
Addict
Eliseth
December 21st, 2005 at 07:55am
jak dobrze nie dojezdzac...
Tunia
Basket Case
Tunia
December 21st, 2005 at 10:49am
wmt, że:
*pokłuł mnie drut od bra :/ auć
*mam &*%^$%#%$ ćwiczeniowca, który kolokwium robi nam dzień przed examem - ^$%^$#^#$% osioł na kaczych łapach *&&%^$^%#$&* :/
*jest chlapa :/
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
December 21st, 2005 at 11:00am
dojezdzac do szkoły to koszmar
alexxx
alexxx
December 21st, 2005 at 11:54am
draska:

ojj to prawda Sad

Tuniu te druty są paskudne cos o tym wiem :/ ale moge Cie pocieszyć... mam WSZYSTKIE zaliczenia z OCENĄ (nawet z wf-u) = z wszystkiego takjakby egzaminy Evil or Very Mad
Tunia
Basket Case
Tunia
December 21st, 2005 at 11:56am
alexxx:
draska:

ojj to prawda Sad

Tuniu te druty są paskudne cos o tym wiem :/ ale moge Cie pocieszyć... mam WSZYSTKIE zaliczenia z OCENĄ (nawet z wf-u) = z wszystkiego takjakby egzaminy Evil or Very Mad

o jaaaaaa - z w-fu na szczęście zaliczenia mamy bez ocen..... ale z wszystkiego innego oceny :/

awwwwwwwwwwww, hugs
alexxx
alexxx
December 21st, 2005 at 11:57am
Tunia:
alexxx:
draska:

ojj to prawda Sad

o jaaaaaa - z w-fu na szczęście zaliczenia mamy bez ocen..... ale z wszystkiego innego oceny :/

awwwwwwwwwwww, hugs

:* juz sie przyzwyczaiłam... na szczęście basen po 1 roku odszedł Smile
Tunia
Basket Case
Tunia
December 21st, 2005 at 12:02pm
alexxx:
Tunia:
alexxx:
draska:

ojj to prawda Sad

awwwwwwwwwwww, hugs

:* juz sie przyzwyczaiłam... na szczęście basen po 1 roku odszedł Smile
to ile wyście mieli lekcji w-fu?? O_O

ja mam w tym roku tylko fitness a elementami karate i siłowni
alexxx
alexxx
December 21st, 2005 at 01:12pm
no cały pierwszy rok (2*45 min)hala (czyli wsio mozliwe...)+ basen, a drugi rok 1 w tygodniu :/
Tunia
Basket Case
Tunia
December 21st, 2005 at 03:44pm
O_O dobrze, że u nas tak nie ma Wink
alexxx
alexxx
December 21st, 2005 at 04:04pm
Tunia:
O_O dobrze, że u nas tak nie ma Wink

dzieki no Razz bo my bedziemy wysportowane informatyki Mr. Green
Tunia
Basket Case
Tunia
December 21st, 2005 at 04:12pm
mi starczają lekcje raz w tygodniu + to, ze codziennie rano i wieczorem rozciągam sie przez ok. 0,5 h Very Happy
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
December 22nd, 2005 at 08:31am
wkurzył mnie kolejny wirus który wziął mi sie za kompa, usuna antywirusa i znowu nie wiem co ma robic!
Eliseth
Addict
Eliseth
December 22nd, 2005 at 09:32am
zainstalowac nowego antywirusa? Very Happy
lysaagata
Geek
lysaagata
December 22nd, 2005 at 09:59am
tyy gaznik... ty sprawiasz wrazenie ze myslisz... Shocked
Register