Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 9th, 2006 at 11:31am czemu dwa? dwa debile?  nie doceniasz go  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 9th, 2006 at 11:33am mówie ze on to dwa debile w jednym |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2006 at 12:08pm draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2006 at 12:09pm draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 9th, 2006 at 01:29pm Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg Eliseth Dujo jest debilem
wg mnie w uju sieza 2 debile |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 9th, 2006 at 01:30pm Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 9th, 2006 at 02:48pm draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile
no mowie ze go nie doceniasz on sie rowna przynajmniej 10. debilom  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 9th, 2006 at 02:49pm draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 9th, 2006 at 03:32pm Eliseth:draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  tym razem to nie doceniasz mnie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2006 at 04:07pm draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile aaaale zamotałaś ;P teraz już nic nie kumaju  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2006 at 04:08pm draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły powodzenia życzę    |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 10th, 2006 at 05:37am Tunia:draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile aaaale zamotałaś ;P teraz już nic nie kumaju   tak myslałam |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 10th, 2006 at 06:35am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile aaaale zamotałaś ;P teraz już nic nie kumaju   tak myslałam a czy to przypadkiem nie daje w sumie 3  ???  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 10th, 2006 at 10:15am draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  tym razem to nie doceniasz mnie  mozliwe ale i tak nie wierze ze dasz rade  w kazdym razie nie mnie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 10th, 2006 at 12:09pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile aaaale zamotałaś ;P teraz już nic nie kumaju   tak myslałam a czy to przypadkiem nie daje w sumie 3  ???  no daje, ale wg mnie ot to tylko 2 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 10th, 2006 at 12:10pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  tym razem to nie doceniasz mnie  mozliwe ale i tak nie wierze ze dasz rade  w kazdym razie nie mnie  ciekawe dlaczego? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 10th, 2006 at 12:46pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  tym razem to nie doceniasz mnie  mozliwe ale i tak nie wierze ze dasz rade  w kazdym razie nie mnie  ciekawe dlaczego? przekonasz sie jak sprobujesz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | February 10th, 2006 at 03:01pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:sasasasa....na kazdego przychodzi pora  teraz ja bede wam puszczac bity o 4 nad ranem...  sasasasa przed 4.  tak czy siak, zrobie to tak zeby sie obudziły nie dasz rady  tym razem to nie doceniasz mnie  mozliwe ale i tak nie wierze ze dasz rade  w kazdym razie nie mnie  ciekawe dlaczego? przekonasz sie jak sprobujesz  a mam sie bac? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 10th, 2006 at 04:05pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:mówie ze on to dwa debile w jednym  obawiam się, że musisz rozwinąć myśl 
no to tak...
jest Dujo
wg mnie w uju sieza 2 debile aaaale zamotałaś ;P teraz już nic nie kumaju   tak myslałam a czy to przypadkiem nie daje w sumie 3  ???  no daje, ale wg mnie ot to tylko 2 aaaa  to taka wyższa filozofia O.o  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 10th, 2006 at 04:39pm wmt, zę strrraszliwie boli mnie głowa i nogi mi odpadają O___o |