Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 15th, 2006 at 12:24pm |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 15th, 2006 at 03:14pm no co? lubiłam zawsze muminki  ... i takie problemy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 24th, 2006 at 11:08am wmt, ze 3 dzień z rzeu musiałąm wstać o 5... :/ |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 24th, 2006 at 12:14pm siedze dzisiaj w kawiarni, czytam ksiazke,a przedemna siedzi dziewczya i chłopak. nagle chłopak pyta sie dziewczyny...
-wiesz...ktos mnie pytał czy wole (tu padło jakies nazwisko bodajze rezysera) czy muminki...
na to ona powiedziała ze tego rezysera
w tym momencie miałam juz zamiar bronic muminków, kiedy ona dodała...
-bo wiesz...ten (imie i nazwisko) kreci bardzo podobne filmy do muminków...
myslałam, ze tam umre ze smiechu
warto dodac ze oni mieli ok 25 lat...studenci ^^ |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 24th, 2006 at 02:07pm no i co  student tez człowiek ...  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | March 24th, 2006 at 02:52pm alexxx:no i co  student tez człowiek ... 
popieram!!!!
ja tez lubie muminki.......ksiazke daaaaaaaaaaaaaawno czytalam....a muminki to dobranocka mojego czasu  ....jak bylam dzieciakiem (co bylo wieeeeki temu  ) to chyba zadnego odcinka nie przegapilam  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 24th, 2006 at 03:58pm porandojin:alexxx:no i co  student tez człowiek ... 
popieram!!!!
ja tez lubie muminki.......ksiazke daaaaaaaaaaaaaawno czytalam....a muminki to dobranocka mojego czasu  ....jak bylam dzieciakiem (co bylo wieeeeki temu  ) to chyba zadnego odcinka nie przegapilam 
były zawsze w piatki na wieczorynke  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 24th, 2006 at 05:25pm wow...
jestem pod wrazeniem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 24th, 2006 at 05:56pm alexxx:porandojin:alexxx:no i co  student tez człowiek ... 
popieram!!!!
ja tez lubie muminki.......ksiazke daaaaaaaaaaaaaawno czytalam....a muminki to dobranocka mojego czasu  ....jak bylam dzieciakiem (co bylo wieeeeki temu  ) to chyba zadnego odcinka nie przegapilam 
były zawsze w piatki na wieczorynke  o tym czasie cuś tak (nie w ten sam dzień of kors) puszczali Gumisie i Smerfy echhh stare dobre czasy.. |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | March 25th, 2006 at 07:27am Tunia:alexxx:porandojin:alexxx:no i co  student tez człowiek ... 
popieram!!!!
były zawsze w piatki na wieczorynke  o tym czasie cuś tak (nie w ten sam dzień of kors) puszczali Gumisie i Smerfy echhh stare dobre czasy..
gumisie i smerfy ubostwialam!!!! dobranocka u mnie w domu to byla swietosc  nawet mialam nagrane na video pierwsza serie smerfow (od pierwszego odcinka gdzie gargamel stworzyl smerfetke aby zniszczyc smerfy (smerfrtka byla baaardzo niedobra i byla brunetka!!!!!!) ....ale dobroc smerfow ja przemienila i papa smerf przemienil ja w blondynke  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 25th, 2006 at 10:42am porandojin:
gumisie i smerfy ubostwialam!!!! dobranocka u mnie w domu to byla swietosc  nawet mialam nagrane na video pierwsza serie smerfow (od pierwszego odcinka gdzie gargamel stworzyl smerfetke aby zniszczyc smerfy (smerfrtka byla baaardzo niedobra i byla brunetka!!!!!!) ....ale dobroc smerfow ja przemienila i papa smerf przemienil ja w blondynke 
niedawno powtarzali ten odcinek  w ogóle smerfy to poza myszka Mickey "jedna z bardziej kolorowych" bajek była  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 25th, 2006 at 11:42am boze...ja nie znałam histori smurfetki |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | March 25th, 2006 at 12:01pm ja tez nie  przegapilam  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 25th, 2006 at 12:07pm jak to sie mogło stac... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 25th, 2006 at 06:37pm draska:boze...ja nie znałam histori smurfetki szejm on ju  ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 25th, 2006 at 06:40pm porandojin:gumisie i smerfy ubostwialam!!!! dobranocka u mnie w domu to byla swietosc  nawet mialam nagrane na video pierwsza serie smerfow (od pierwszego odcinka gdzie gargamel stworzyl smerfetke aby zniszczyc smerfy (smerfrtka byla baaardzo niedobra i byla brunetka!!!!!!) ....ale dobroc smerfow ja przemienila i papa smerf przemienil ja w blondynke  skubane stereotypy, że bruneki są złe  ...
a ja tam kocham me ciemne włoski  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 26th, 2006 at 03:49am wszystkie kolorki dobre... byle ich "nosicielce" pasowały
ja myslę, że ciemny blond to wspaniała alternatywa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 26th, 2006 at 05:32am ja sie nie wypowiem  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | March 26th, 2006 at 07:19am alexxx:wszystkie kolorki dobre... byle ich "nosicielce" pasowały
ja myslę, że ciemny blond to wspaniała alternatywa 
popieram  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 29th, 2006 at 10:43am wmt ze caly dzien pada |