Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | wmt, że stopy i odpadają  (łożeszty ale żem się natańcowała  ) |
Bad Boy Basket Case
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | ale sobie zrobiłam odcisk ;P |
alexxx King For A Couple Of Days
Bad Boy Basket Case
Eliseth Addict
wmt ze mam katar |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | wkurzyła mnie kolejna codzienna porcja maili w stylu: "Penis enlarge patch. Maintain erections for longer periods - penetrate your partner for hours on end!"  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | lidocaine:wkurzyła mnie kolejna codzienna porcja maili w stylu: "Penis enlarge patch. Maintain erections for longer periods - penetrate your partner for hours on end!" 
filtra antyspamowego ni masz? =) |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | chyba nie  jak liczba tych maili przekroczy 15 dziennie to pomyśle nad tym bo narazie tak subtelnie jest  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | wmt że opuściłam cholernie dużo GSB  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ej, ja tez nie mam tego filtru (flirtu  )
jak to wlaczyc? ;. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ja nie wiem ale jak zakladalam maila na gmailu to od razu bylo i jest cacy  tak srednio 20 maili sie na to lapie codziennie |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | hahaha a ja mam filtr i jest kulaśnie, bo nie zarzucają mnie tabletkami na powiększenie rozmiarów tego i owego
wmt, że muszę się uczyć ;P |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | ja nigdy nie dostałam ani jednej oferty powiększania
wmt że mój tata się na mnie wkurzył |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | wmt ze taka ladna pogoda a trzeba w szkole siedziec |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | wmt ze musze jutro uczyc sie |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | wmt że mi chemia nie przepada :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | wmt ze jutro mam 8 lekcji + hiszpanski :/
caly dziens tracony |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | wmt, że jutro mam 4 h straaaaasznie nudnego prawa administracyjnego, potem kolokwium z 2. części zobowiązań i jeszcze muszę zaliczyć całe prawo spadkowe, bo idę na "0"  . Poza tym wmt, że będę jutro w domu ok. 19.00  ! (to się nazywa dzień stracony..). W dodoatku pogoda nie zachęca do nauki echhhhhh |