Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | May 25th, 2006 at 04:20am wmt że moja kumpela mnie ignoruje i twierdzi że to ja się do niej nie odzywam  (to jest irytujące..) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 25th, 2006 at 10:25am wmt ze mi sie pogoda zepsula i wogole wszystko jest ostatnio porypane i wkurzaja mnie juz moje przymulone opisy i moj dolek i wszystko... |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 25th, 2006 at 10:47am whateveryasay:wmt że nie umiem napisać "Pomieszczenie gospodarcze" pismem technicznym 
ok, napisałam na 5- i mam 5 na koniec roku
wmt że gitara którą pożyczyłam właśnie od przyjaciółki potraktowała mnie drzazgą  muszę wyjąć, ble |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 25th, 2006 at 11:49am wmt że mnie dziś zapytała ta (&*!%^(^$(&!#^($& babka od (*&$%(@*^%$@ historii z )*#$%Y)Q*%)* tematu którego nie umiałam i dostałąm tą *)$@&  *#$!&% jedynke.... 3 z kolei :/ teraz bede miec *%@)&%)*!% dwójce na (*!#^%(*!^# świadectwie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 25th, 2006 at 12:29pm wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tatuś.  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 25th, 2006 at 02:35pm wmt ze kurwa wszystko mnie wkurza!! szaleje wariuje jak zwal tak zwal powstrzymajcie mnie przed zrobieniem czegos glupiego np przed wykonaniem pewnego polaczenia telefonicznego |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 25th, 2006 at 05:23pm lidocaine:wmt że mnie dziś zapytała ta (&*!%^(^$(&!#^($& babka od (*&$%(@*^%$@ historii z )*#$%Y)Q*%)* tematu którego nie umiałam i dostałąm tą *)$@&  *#$!&% jedynke.... 3 z kolei :/ teraz bede miec *%@)&%)*!% dwójce na (*!#^%(*!^# świadectwie  współczuję z całego serca :* >hugs<
wm &*%&$%#$ facet z &(%$&%# marketingu i ogólnie &  &^&%%^$ wszystko mnie ostatnio wkurza i dołuje  . W dodatku mam strasznie ciężką sesję do zaliczenia i to też mnie wkurza, bo *&^)&*%#$@ sesja trwa bodajże do 23 VI, a nam #%$*^%#& wszystkie egzaminy wyznaczyli w bardzo małych odstępach czasu od siebie wzajemnie i nawet fakt, ze się (**(&&^%%$#$ uczyłam systematycznie mnie nie chroni, bo studiuję na jakimś *(&*^^%$# wydziale, gdzie kiedy wykładowca mówi "tak", ma na myśli "nie"  . Chramolę! Mam ochotę iść na pole i się wyżyć  . |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 26th, 2006 at 02:25am pocieszę Cię Tuniu: ja też mam wszyetkie examy za jednym zamachem prawie... z tym, ze ja sie systematycznie nie uczyłam  wiec mam teraz mały ehem zapierdziel tutaj :/ i to mnie wkurza... a klakier mnie wkur*** |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | May 26th, 2006 at 07:38am wspolczucie dla wszystkich....serduchem jestem z wami  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 26th, 2006 at 07:46am juz mi trochę przeszło :*, ale i tak jeszcze trochę mnie trzyma  . Dziś pójdę sobie znów postepować, więc wyobrażę sobie, że parkiet to wykładowcy  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 26th, 2006 at 01:17pm mi też z żabcią przeszło... za rok sie wezme do roboty, nie bedzie mna nikt pomiatał ;P
wmt że nie wiem gdzie mam śpiworek  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 26th, 2006 at 04:23pm  wszystkich
wmt że mam w przyszłym tygodniu 2 wielkie sprawdziany (historia&matma) od których zależy moja ocena na koniec gimnazjum z tych przedmiotów  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 26th, 2006 at 04:24pm wmt ze mnie czkaja zaleglosci na gsb |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 26th, 2006 at 04:24pm Eliseth:wmt ze mnie czkaja zaleglosci na gsb
to takie wkurzenie na wstępie, co?  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | May 27th, 2006 at 05:58pm wrrrr.....
jedno słowo:
matka...
ona potrafi zwalić u mnie najlepszy humor... 
zaraz oszaleje.................. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 28th, 2006 at 06:32am wmt że łaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pół zeszytu od historii. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 29th, 2006 at 12:00pm wmt że w autobusie jechaliśmy z tymi *(^!(*#^$(!* z KSM-u  toż to gorsze niż sekta... chamskie gówniary
wmt że zostalyśmy przed wyjazdem wyproszone z autobusu do innego a ja błagać kogoś o zdjęcie plecaka z siedzenia bym mogła usiaść nie bede.. noi musiała moja mama do Krakowa przyjechać po nas.... KSM... no comments |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 29th, 2006 at 01:42pm lidocaine:wmt że w autobusie jechaliśmy z tymi *(^!(*#^$(!* z KSM-u  toż to gorsze niż sekta... chamskie gówniary
wmt że zostalyśmy przed wyjazdem wyproszone z autobusu do innego a ja błagać kogoś o zdjęcie plecaka z siedzenia bym mogła usiaść nie bede.. noi musiała moja mama do Krakowa przyjechać po nas.... KSM... no comments
co to jest KSM? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | May 29th, 2006 at 02:24pm Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | May 29th, 2006 at 02:25pm |