wkurzona/y?

AuthorMessage
no co?
Falling In Love With The Board
no co?
May 25th, 2006 at 04:20am
wmt że moja kumpela mnie ignoruje i twierdzi że to ja się do niej nie odzywam Rolling Eyes (to jest irytujące..)
Eliseth
Addict
Eliseth
May 25th, 2006 at 10:25am
wmt ze mi sie pogoda zepsula i wogole wszystko jest ostatnio porypane i wkurzaja mnie juz moje przymulone opisy i moj dolek i wszystko...
whateveryasay
King For A Couple Of Days
whateveryasay
May 25th, 2006 at 10:47am
whateveryasay:
wmt że nie umiem napisać "Pomieszczenie gospodarcze" pismem technicznym Evil or Very Mad

ok, napisałam na 5- i mam 5 na koniec roku Very Happy

wmt że gitara którą pożyczyłam właśnie od przyjaciółki potraktowała mnie drzazgą Confused muszę wyjąć, ble
lidocaine
lidocaine
May 25th, 2006 at 11:49am
wmt że mnie dziś zapytała ta (&*!%^(&#^$(&!#^($& babka od (*&$%(@*^%$@ historii z )*#$%Y)Q*&#%)* tematu którego nie umiałam i dostałąm tą *)$@&Wink*#$!&% jedynke.... 3 z kolei :/ teraz bede miec *%@)&%)*!% dwójce na (*!#^%(*!^# świadectwie Evil or Very Mad Evil or Very Mad
whateveryasay
whateveryasay
May 25th, 2006 at 12:29pm
wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tatuś. Blah
Eliseth
Addict
Eliseth
May 25th, 2006 at 02:35pm
wmt ze kurwa wszystko mnie wkurza!! szaleje wariuje jak zwal tak zwal powstrzymajcie mnie przed zrobieniem czegos glupiego np przed wykonaniem pewnego polaczenia telefonicznego
Tunia
Basket Case
Tunia
May 25th, 2006 at 05:23pm
lidocaine:
wmt że mnie dziś zapytała ta (&*!%^(&#^$(&!#^($& babka od (*&$%(@*^%$@ historii z )*#$%Y)Q*&#%)* tematu którego nie umiałam i dostałąm tą *)$@&Wink*#$!&% jedynke.... 3 z kolei :/ teraz bede miec *%@)&%)*!% dwójce na (*!#^%(*!^# świadectwie Evil or Very Mad Evil or Very Mad
współczuję z całego serca :* >hugs<

wm &*%&$%#$ facet z &(%$&%# marketingu i ogólnie &Wink&^&%%^$ wszystko mnie ostatnio wkurza i dołuje Evil or Very Mad. W dodatku mam strasznie ciężką sesję do zaliczenia i to też mnie wkurza, bo *&^)&*%#$@ sesja trwa bodajże do 23 VI, a nam #%$*^%#& wszystkie egzaminy wyznaczyli w bardzo małych odstępach czasu od siebie wzajemnie i nawet fakt, ze się (**(&&^%%$#$ uczyłam systematycznie mnie nie chroni, bo studiuję na jakimś *(&*^^%$# wydziale, gdzie kiedy wykładowca mówi "tak", ma na myśli "nie" Evil or Very Mad. Chramolę! Mam ochotę iść na pole i się wyżyć Evil or Very Mad.
alexxx
alexxx
May 26th, 2006 at 02:25am
pocieszę Cię Tuniu: ja też mam wszyetkie examy za jednym zamachem prawie... z tym, ze ja sie systematycznie nie uczyłam Laughing wiec mam teraz mały ehem zapierdziel tutaj :/ i to mnie wkurza... a klakier mnie wkur***
porandojin
porandojin
May 26th, 2006 at 07:38am
wspolczucie dla wszystkich....serduchem jestem z wami Cool
Tunia
Basket Case
Tunia
May 26th, 2006 at 07:46am
juz mi trochę przeszło :*, ale i tak jeszcze trochę mnie trzyma Evil or Very Mad. Dziś pójdę sobie znów postepować, więc wyobrażę sobie, że parkiet to wykładowcy Laughing Cool
lidocaine
lidocaine
May 26th, 2006 at 01:17pm
mi też z żabcią przeszło... za rok sie wezme do roboty, nie bedzie mna nikt pomiatał ;P

wmt że nie wiem gdzie mam śpiworek Neutral
whateveryasay
whateveryasay
May 26th, 2006 at 04:23pm
Hug wszystkich

wmt że mam w przyszłym tygodniu 2 wielkie sprawdziany (historia&matma) od których zależy moja ocena na koniec gimnazjum z tych przedmiotów Confused
Eliseth
Addict
Eliseth
May 26th, 2006 at 04:24pm
wmt ze mnie czkaja zaleglosci na gsb
whateveryasay
whateveryasay
May 26th, 2006 at 04:24pm
Eliseth:
wmt ze mnie czkaja zaleglosci na gsb

to takie wkurzenie na wstępie, co? Wink
no co?
no co?
May 27th, 2006 at 05:58pm
wrrrr.....
jedno słowo:
matka...
ona potrafi zwalić u mnie najlepszy humor... Evil or Very Mad
zaraz oszaleje..................
whateveryasay
whateveryasay
May 28th, 2006 at 06:32am
wmt że łaaaaaaaaaaaaaaaaaa! pół zeszytu od historii.
lidocaine
lidocaine
May 29th, 2006 at 12:00pm
wmt że w autobusie jechaliśmy z tymi *(^!(*#^$(!* z KSM-u Neutral toż to gorsze niż sekta... chamskie gówniary

wmt że zostalyśmy przed wyjazdem wyproszone z autobusu do innego a ja błagać kogoś o zdjęcie plecaka z siedzenia bym mogła usiaść nie bede.. noi musiała moja mama do Krakowa przyjechać po nas.... KSM... no comments
whateveryasay
whateveryasay
May 29th, 2006 at 01:42pm
lidocaine:
wmt że w autobusie jechaliśmy z tymi *(^!(*#^$(!* z KSM-u Neutral toż to gorsze niż sekta... chamskie gówniary

wmt że zostalyśmy przed wyjazdem wyproszone z autobusu do innego a ja błagać kogoś o zdjęcie plecaka z siedzenia bym mogła usiaść nie bede.. noi musiała moja mama do Krakowa przyjechać po nas.... KSM... no comments

co to jest KSM?
lidocaine
lidocaine
May 29th, 2006 at 02:24pm
Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży Evil or Very Mad
whateveryasay
whateveryasay
May 29th, 2006 at 02:25pm
lidocaine:
Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży Evil or Very Mad