Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 23rd, 2005 at 02:21pm porandojin:draska:
mi wlasnie kolezanka zalozyla poniewaz sama bym sobie raczej nie dala rady........tzn nie mam pojecia jak ona to zrobila 
aha...  no wiec co ja mam zrobic zeby to miec? pomocy  |
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 23rd, 2005 at 04:49pm glupie jestescie?? sciagnijecie z netu i wcisnijcie get passport! potem macie juz instrukcje napisana po angielsku |
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 23rd, 2005 at 04:56pm a i moj to oczywiscie siekierapyo@tlen.pl |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 23rd, 2005 at 05:28pm yeahdude:glupie jestescie?? sciagnijecie z netu i wcisnijcie get passport! potem macie juz instrukcje napisana po angielsku widocznie ja wg Twoich kryteriów nie jestem głupia  , bo msn soie sama zainstalowałam dość dawno temu  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 23rd, 2005 at 05:43pm hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 23rd, 2005 at 05:45pm a ja jestem głupia... ;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 09:34am porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 10:44am Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 10:45am draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 10:48am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P
hmm..ja mówie o tym co dude powiedziała ze jestesmy głupie...dla niej to proste i dlatego sie tak wydaje |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 10:50am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P
hmm..ja mówie o tym co dude powiedziała ze jestesmy głupie...dla niej to proste i dlatego sie tak wydaje już dobrze już dobrze  ;P - aj si jor pojnt ;P |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 24th, 2005 at 11:08am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P
hmm..ja mówie o tym co dude powiedziała ze jestesmy głupie...dla niej to proste i dlatego sie tak wydaje już dobrze już dobrze  ;P - aj si jor pojnt ;P
lmafo lmao  swietna konwersacja  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:17am porandojin:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P
hmm..ja mówie o tym co dude powiedziała ze jestesmy głupie...dla niej to proste i dlatego sie tak wydaje już dobrze już dobrze  ;P - aj si jor pojnt ;P
lmafo lmao  swietna konwersacja  bez smiechu prosze... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:22am porandojin:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:porandojin:hej.......bez takich przymiotnikow mi tu!!!!!  ja juz mam msn.....tylko ze kolezanka mi go zalozyla bo ostatnio jak probowalam to cus sie zacinalo wiec potrzebowalam pomocy komputerowca do Dudette trza przywyknąć  Dudette sie na tym zna...a ja nie mam zielonego pojecia o co chodzi, i nadal nie mam tego całego msn ja nie o tym ;P
lmafo lmao  swietna konwersacja   dzięki ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:35am http://www.geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=31886 <-- znamy? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:40am  dziasiaj się zarejestrowała  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 24th, 2005 at 11:41am moze wpadnie do nas |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:41am widziałam  znalazłam  zaprosiłam  zaraz przyjdzie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:43am coolness  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:44am przynajmniej mam taka nadzieje ze nas odwiedzi... |