Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | a oczy prawde Ci powiedza.... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ja nigdy ul sezamkowej nie lubilam oni mnie tylko wkurzali  |
Bad Boy Basket Case
ja nigdy tego nie ogladałam xp |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | ja lubiłam ciasteczkowego potwora  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | kermit i Miss Piggy  yeah |
Bad Boy Basket Case
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | A ja byłam taka fajna że mnie żadna bajka nie wkurzała  sie siedziało całymi dniami i oglądało po kolei ;P i oglądałam Ulice Sezamkową  dzieki niej wiem jak jest cześć po chińsku - ni hao  Wielki Ptak uczył w trakcie wycieczki po Chinach  |
Bad Boy Basket Case
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | alexxx:kermit i Miss Piggy  yeah o taaak! (jak w Erze  ) |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | MIś Koralgol mnie wkur***ł zawsze... ale to chyba nie wasza epoka  Tuniu pamietasz? |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | alexxx:MIś Koralgol mnie wkur***ł zawsze... ale to chyba nie wasza epoka  Tuniu pamietasz?
gwoli nie demoralizowania- autocenzura  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | no ... ale mówie wam on to mi krwi napsuł za młodu  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | ja zawsze beczałam na piosence do Misia Koralgola  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ale mialyscie traumatyczne przezycia... ja na to po prostu nie patrzalam  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | moja siostra to lubiła :/ a ze starsza to miała większą siłę "sugestii" co bedziemy za bajke ogladać  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | jezu, nie mówcie mi o kolargolu... miałam ochotę rzucić go na pastwę wściekłych dobermanów za każdym razem jak słyszałam jego głos... a miś uszatek co klapnięte łóżko ma... podejrzewam że większość polaków skwapliwie podzieliłaby się pensją żeby sobie cholerne łóżko kupił, byleby tylko się zamknął. a postrach mojej mamy to "dziaaaaaaaaadku, drogi dziaaaaaadku..."  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | to jakie wyście bajki oglądali  ja jak mówiłam lubiłam wszystko  no może poza dragon ball Z ale to później było ;P |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Muminki. Smurfy. Kubusia Puchatka. Muminki. Gumisie. Bajki Disneya. Muminki.
To, w gruncie rzeczy.  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | whateveryasay:jezu, nie mówcie mi o kolargolu... miałam ochotę rzucić go na pastwę wściekłych dobermanów za każdym razem jak słyszałam jego głos... a miś uszatek co klapnięte łóżko ma... podejrzewam że większość polaków skwapliwie podzieliłaby się pensją żeby sobie cholerne łóżko kupił, byleby tylko się zamknął. a postrach mojej mamy to "dziaaaaaaaaadku, drogi dziaaaaaadku..." 
ale Ty mówisz o misiu Uszatku
a to było tak: Miś Koralgol wita was, dla was costam ... sratatata nie pamiętam |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | alexxx:whateveryasay:jezu, nie mówcie mi o kolargolu... miałam ochotę rzucić go na pastwę wściekłych dobermanów za każdym razem jak słyszałam jego głos... a miś uszatek co klapnięte łóżko ma... podejrzewam że większość polaków skwapliwie podzieliłaby się pensją żeby sobie cholerne łóżko kupił, byleby tylko się zamknął. a postrach mojej mamy to "dziaaaaaaaaadku, drogi dziaaaaaadku..." 
ale Ty mówisz o misiu Uszatku
a to było tak: Miś Koralgol wita was, dla was costam ... sratatata nie pamiętam
Poooooooooooraaaaaaa na dobranoc, bo już księżyc świeeeeeeeeeeciiiii... ZABIć USZATKA! |