Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 |  ja sie boje zeby temu sie nie zachcialo roku szkolnego spowrotem przedluzac O_o |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | jak usłyszałam to powiedziałam tylko: no to teraz bedziemy się uczyć do września  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | alexxx:MIś Koralgol mnie wkur***ł zawsze... ale to chyba nie wasza epoka  Tuniu pamietasz? Jeeeeezu, jak ja tego misia nie cierpię :/. A piosenka z początku działała mi na nerwy :/. Porażka...
co do naszego rządu u 2 nowych cudownych vicepremierów - bez komentarza  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Wiecie co, może i się za te 5 lat zmieni coś... No bo w końcu wtedy to nawet ja będę miała prawa wyborcze, a przecież jest udowodnione że obecna młodzież szkolna i studencka w ok. 80% głosowałaby na Tuska... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | i powinni wprowadzic ograniczenia
kogo interesuja głosy starych babc czy dziadków po 60 co i tak nie mpowinni miec nic do gadania |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | Drasiuuuuu, bez przesadyzmu  - mamy swobody obywatelskie, a z powodu wieku nie można kogoś pozbawić np. praw obywateskich, wśród których jest wolność słowa, prawo do głosowania itd... Nie można też całej winy zwalić na Bogu ducha winnych starszych ludzi  (pomijam fanatyków Rydzyka). Z tego, co piszesz wynika, że należałoby też nie dopuścić do głosu większość mieszkańców wsi, bo to generalnie oni głosowali na Trędowatego i naszego umiłowanego przywódcę.. |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | no ale starsi ludzie tak naprawde nie powinni głosowac. w koncu kraj jest raczej dla młodych...i to przed nimi całe zycie. |
wogle to, jak mój tatuś powiedział mądrze: "córka, ucz się języka i spieprzaj z tego kraju"  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | i to jest madre podejscie.
z przyjemnoscia bym stac spieprzyla..ale jezyk ;/ |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | spieprzaj. języka nauczysz się w międzyczasie  |
Bad Boy Basket Case
nawet bardzo |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | po polsku pewnie i tak się dogadasz... ewentualnie zostaniesz gdzieś polskim ambasadorem i zatrudnisz kupę tłumaczy  |
Bad Boy Basket Case
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | jakbuy tak pójść do wyższej szkoły medialnej Tadzia to by sie zawsze zajęcie w kraju znalazło  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | draska:no ale starsi ludzie tak naprawde nie powinni głosowac. w koncu kraj jest raczej dla młodych...i to przed nimi całe zycie. tyle że Polska to kraj starzejący się, z ujemnym przyrostem naturalnym..
To trochę (no dobra badzo) niezdrowe podejście  . Gdybyś sama była babcią, na pewno byłoby Ci łyso, a już na 100%przykro, gdyby ktoś powiedział Ci, że skoro jesteś już stara, nie możesz głosować, argumentując to tym, iż starzy głosu nie mają  . Będę obstawać przy swoim i za nic mnie nie przekonasz do swego stanowiska  . |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | starsi powinni to zrozumiec.
a jak kraj bedzie dobry to i ludzie beda sie rozmnazac |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Moja babcia by się wkurzyła  |
Bad Boy Basket Case
nic nie mówiłam |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | pogadamy za kilkadziesiąt lat, kiedy będziesz już babcią  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | ...i jako wielce nowoczesna babcia będziesz wciąż siedziała na GSB...  |