Author | Message |
---|
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:22pm Tunia:porandojin:Tunia:porandojin:zielooona:tobie tez sie borat podoba? co, dude?
^to tez od cool , straszne :/
cholera............ona ma plytke bullet in a bible!!! .....................a kto nie jest ladniutki?!?!??!?!? billie jest ladniutki.........on chce byc ladniutki.............on sie dobrze czuje bedac ladniutkim  ............inaczej nie uzywalby tyle wosku czy spraju do wlosow!!!!!!.........smiac mi sie chce jak sobie wyobraze go z prostownica do wlosow  ....ach.....wszyscy glupiejemy na starosc 
eee on chyba sobie nie prostuje włosów  chociaż kto go tam wie 
przeciez naturalnie to on ma burze lokow!!! musi prostowac wlosy!!!  wiem, zę ma loczki  , ale chyba sobie non-stop od kilku lat nie prostuje ;P, bo na większości zdjęć ma proste ;P.
P.S> może robi trwałą 
wydaje mi sie ze intensywnie sobie te wloski prostuje bo na niektorych zdjeciach (np gdzie zostal zlapany przez fanow) ma burze lokow........moze on sam konkretnie nie siedzi z prostownica ale napewno ma prostowane wlosy.......w sumie zazdroscze mu jego wlosow.....moj znajomy ma identyczne (tylko ze naturalnie proste), chcialabym miec takie grube i ciemne wlosy......dlaczego facetom one sie zdarzaja....... to jest nie fair :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:24pm porandojin:Tunia:porandojin:Tunia:porandojin:zielooona:tobie tez sie borat podoba? co, dude?
^to tez od cool , straszne :/
cholera............ona ma plytke bullet in a bible!!! .....................a kto nie jest ladniutki?!?!??!?!? billie jest ladniutki.........on chce byc ladniutki.............on sie dobrze czuje bedac ladniutkim  ............inaczej nie uzywalby tyle wosku czy spraju do wlosow!!!!!!.........smiac mi sie chce jak sobie wyobraze go z prostownica do wlosow  ....ach.....wszyscy glupiejemy na starosc 
eee on chyba sobie nie prostuje włosów  chociaż kto go tam wie 
przeciez naturalnie to on ma burze lokow!!! musi prostowac wlosy!!!  wiem, zę ma loczki  , ale chyba sobie non-stop od kilku lat nie prostuje ;P, bo na większości zdjęć ma proste ;P.
P.S> może robi trwałą 
wydaje mi sie ze intensywnie sobie te wloski prostuje bo na niektorych zdjeciach (np gdzie zostal zlapany przez fanow) ma burze lokow........moze on sam konkretnie nie siedzi z prostownica ale napewno ma prostowane wlosy.......w sumie zazdroscze mu jego wlosow.....moj znajomy ma identyczne (tylko ze naturalnie proste), chcialabym miec takie grube i ciemne wlosy......dlaczego facetom one sie zdarzaja....... to jest nie fair :/ ale im za to szybciej i częściej wypadają
pewnie dlatego mają grubsze i gęstsze, bo częściej ścinają  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:29pm hihihihihihihi.......faceci lysieja  no coz.... nie mozna miec wszystkiego  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:36pm xCheechx:
 co za mina  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:38pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:40pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:41pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:42pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:45pm nie powiem jak majk wyglada  (lekko mi aragorna przypomina  ) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:46pm 
tak jakoś dziwnie tu wygląda ;P
 chyba coś go ugryzło w czułe miejsce lmfo  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:47pm porandojin:nie powiem jak majk wyglada  (lekko mi aragorna przypomina  ) jego nie poznałam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:49pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:50pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:52pm Tunia:
mi sie kojarzy z bono na tym zdjeciu.........chyba ma 'lekkie' ambicje stania sie drugim bono  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:53pm widze tunia ze szalejesz teraz na fotosach  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:54pm porandojin:
no co  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:54pm porandojin:Tunia:
mi sie kojarzy z bono na tym zdjeciu.........chyba ma 'lekkie' ambicje stania sie drugim bono  całkiem możliwe  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:55pm porandojin:widze tunia ze szalejesz teraz na fotosach  oj tak  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | November 11th, 2005 at 06:57pm Tunia:porandojin:
no co 
my tu niepelnoletnich mamy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 11th, 2005 at 06:58pm porandojin:Tunia:porandojin:
no co 
my tu niepelnoletnich mamy  szczególik taki tyci ;P
P.S. prawie Churchill / Mazowiecki
http://photobucket.com/albums/c244/Armatageshaanks/Awards/?action=view¤t=ema1142jp.jpg |