Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 17th, 2005 at 02:30pm Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dokładnie, wy tu ciagle cos macie, a ja nic na rece
a coz bys chciala? zacznijmy od cukierka |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 17th, 2005 at 02:33pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
a coz bys chciala? zacznijmy od cukierka
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 17th, 2005 at 02:35pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 17th, 2005 at 02:38pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka to ja sei na to nie pisze  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 17th, 2005 at 02:40pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka to ja sei na to nie pisze  ale ja prosze |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 17th, 2005 at 02:41pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka to ja sei na to nie pisze  ale ja prosze no to masz cukierka ale na wiecej nie licz |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 17th, 2005 at 02:45pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka to ja sei na to nie pisze  ale ja prosze no to masz cukierka ale na wiecej nie licz <dziekuje za cukierka> a teraz prosze o 2 |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 17th, 2005 at 02:46pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Prjekrasnaja Brungilda:Eliseth:Tunia:draska:biedna Tunia  awwww *hugs* chociaż ktoś się o mnie martwi ;P <daje tuni lizaka> och jak miło ;P *dziękuje za lizaka i wręcza żelki* <pozera zelki> dosc tego dobrego 
dobra ale najpierw chce wiedziec na czym skonczymy  na worku lizaków, pudełkach czekolady, i postaci duja w roli zelka to ja sei na to nie pisze  ale ja prosze no to masz cukierka ale na wiecej nie licz <dziekuje za cukierka> a teraz prosze o 2 nie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 17th, 2005 at 02:49pm tak |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 08:44am no mowie ze nie dostaniesz i tyle |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 09:32am ale ja cie tak ładnie prosze |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 12:50pm o co? kogo?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 03:43pm nie wiem  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 04:00pm fajnie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 04:39pm wiem  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 19th, 2005 at 03:26am O_O cos wiesz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 19th, 2005 at 04:40am wiem ze fajnie ze nie wiem  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 19th, 2005 at 11:25am czy ja powiedzialam ze fajnie? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 19th, 2005 at 01:47pm tak |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:03am nie  |