Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 18th, 2005 at 03:59pm to moze kiedys wysle  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 18th, 2005 at 04:40pm wypadało by |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 18th, 2005 at 05:08pm Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
a zdjęcie Lil Sis jeszcze nie doszło O_O |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 19th, 2005 at 03:24am Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 19th, 2005 at 04:43am Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
a zdjęcie Lil Sis jeszcze nie doszło O_O
bo mówiła ze poszuka, a nie ze od razu wysle |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 19th, 2005 at 06:34pm draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
bo mówiła ze poszuka, a nie ze od razu wysle
już dostałam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:00am Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
już dostałam  przeczytalam: mowila ze puszka  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:15am Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
już dostałam  przeczytalam: mowila ze puszka 
puszka mówiła?  co? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:17am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:26am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:27am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  nie obracaj mnie do gory dnem  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:31am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  nie obracaj mnie do gory dnem   zatrzes mna na galaretke |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:36am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  nie obracaj mnie do gory dnem   zatrzes mna na galaretke co?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:41am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  nie obracaj mnie do gory dnem   zatrzes mna na galaretke co? 
no ta reklama galaretki |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:42am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
puszka mówiła?  co? no wlasnie sie zaczelam zastanawiac co puszka mogla mowic  otwórz mnie....  nie obracaj mnie do gory dnem   zatrzes mna na galaretke co? 
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:45am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  z plausa maja swietne reklamy |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:49am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  z plausa maja swietne reklamy chcialabym wiedziec kto je wymysla  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 06:58am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  z plausa maja swietne reklamy chcialabym wiedziec kto je wymysla  no...niby takie rposte a takie smieszne.. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 20th, 2005 at 06:59am draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  z plausa maja swietne reklamy chcialabym wiedziec kto je wymysla  no...niby takie rposte a takie smieszne..  wymiataja  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 20th, 2005 at 07:07am Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):draska ROCKS!!:Eliseth (draska sucks):Tunia:draska ROCKS!!:Tunia:Eliseth:;p a ja swoje wysylalam? chyba... nie? 
nie wysłałaś
no ta reklama galaretki nie ogladam reklam  ale wczoraj kilka razy przypadkowo trafilam na plusa  z plausa maja swietne reklamy chcialabym wiedziec kto je wymysla  no...niby takie rposte a takie smieszne..  wymiataja  zwłaszcza kopytko |