Author | Message |
---|
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 8th, 2006 at 06:05am Naša še bolj  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 8th, 2006 at 08:22am sneki:naša šola je huda!
In kira naj bi to bla ? |
Sneki Falling In Love With The Board
| April 8th, 2006 at 10:17am ~ Christie ~:sneki:naša šola je huda!
In kira naj bi to bla ?
SEPŠ Koper. |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 8th, 2006 at 10:23am Ja magari  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 16th, 2006 at 08:02pm ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
google mi sploh noče najdt njihovo uradno stran
in tut me zanima če nekdo ve kje se lohk downloadaju spoti od slovenskih bendov (in mogoče kakšnih hip-hop izvajalcev)  kr se mi ne da celi dan mtv adrijo gledat XD |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 17th, 2006 at 05:48am Prvič čujem.. Ma ti bom probala kaj najt. Ti postam če najdem  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 17th, 2006 at 09:24am Different Perspective:Prvič čujem.. Ma ti bom probala kaj najt. Ti postam če najdem 
hvala  to je zelo lepo od tebe  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 17th, 2006 at 10:07am Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
in tut me zanima če nekdo ve kje se lohk downloadaju spoti od slovenskih bendov (in mogoče kakšnih hip-hop izvajalcev)  kr se mi ne da celi dan mtv adrijo gledat XD
A nimaš kašnega emula al pa kazaa-ja al kej takega ? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 17th, 2006 at 10:18am ~ Christie ~:Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
in tut me zanima če nekdo ve kje se lohk downloadaju spoti od slovenskih bendov (in mogoče kakšnih hip-hop izvajalcev)  kr se mi ne da celi dan mtv adrijo gledat XD
A nimaš kašnega emula al pa kazaa-ja al kej takega ?
mam limewire ampak mi nč ne najde  ali ko mi downloada mi ga zašteka na pol  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 17th, 2006 at 11:31am Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
mam limewire ampak mi nč ne najde  ali ko mi downloada mi ga zašteka na pol 
O_o...boo...a niti meni ne najde na emulu nič...spoti pa bi se mogoče našli...kiri ti rabijo ? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 17th, 2006 at 03:45pm ~ Christie ~:Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
O_o...boo...a niti meni ne najde na emulu nič...spoti pa bi se mogoče našli...kiri ti rabijo ?
še vedno rabm Od Ljudi Za Ljudi, pa tut bi hotla imet kakšne spote od Klemen Klemena  pa tut me zanimajo od Day Out-a inu Dan D-ja. Ammm, ali Zmelkoow ma kakšne spote?  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 18th, 2006 at 11:06am Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
O_o...boo...a niti meni ne najde na emulu nič...spoti pa bi se mogoče našli...kiri ti rabijo ?
še vedno rabm Od Ljudi Za Ljudi, pa tut bi hotla imet kakšne spote od Klemen Klemena  pa tut me zanimajo od Day Out-a inu Dan D-ja. Ammm, ali Zmelkoow ma kakšne spote? 
Jp... Zmelkoow imajo. Od ljudi za ljudi mi je našlo. Če rabiš še kej mi miši...Aja bw maš moj now msn ? |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 18th, 2006 at 02:22pm <---- vam je všeč prijatevljev zajec xD? je dobar spelling slovenskog  ? |
Sneki Falling In Love With The Board
| April 18th, 2006 at 02:58pm princesss:<---- vam je všeč prijatevljev zajec xD? je dobar spelling slovenskog  ? princesss to si rekla boljše kot bi js znala  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 18th, 2006 at 04:32pm sneki:princesss:<---- vam je všeč prijatevljev zajec xD? je dobar spelling slovenskog  ? princesss to si rekla boljše kot bi js znala  vadim od najboljših xD i Petre naravno :Đ |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 18th, 2006 at 05:19pm ~ Christie ~:Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:~ Christie ~:Lunchbox:ammmmm, ali mogoče nekdo ve za band Adijo Kultura? 
še vedno rabm Od Ljudi Za Ljudi, pa tut bi hotla imet kakšne spote od Klemen Klemena  pa tut me zanimajo od Day Out-a inu Dan D-ja. Ammm, ali Zmelkoow ma kakšne spote? 
Jp... Zmelkoow imajo. Od ljudi za ljudi mi je našlo. Če rabiš še kej mi miši...Aja bw maš moj now msn ?
ne, nimam  lohk me addaš in bo mi se pokazu pa jst addam tut tebe -nods- in veeeeelko ti hvala za to kaj si mi našla
@princesss: vidim ja da ti dost učiš od mene  I feel so proud  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 19th, 2006 at 06:29am princesss:sneki:princesss:<---- vam je všeč prijatevljev zajec xD? je dobar spelling slovenskog  ? princesss to si rekla boljše kot bi js znala  vadim od najboljših xD i Petre naravno :Đ
tudi boljše od mene : ) lol |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 19th, 2006 at 06:31am Lunch:evo sm te addala: )
sweet.misfit.child@hotmail.com sm da boš vedla : ) |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 20th, 2006 at 11:07am Kako ste kaj? Vi hrvati možete šta postat tu ak hočete znat koju riječ u slovenskom  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 20th, 2006 at 02:32pm ^lol true true : ) |