Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 05:35pm Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
i to że już nowe półrocze i nowe np
i to że nam ubywa jedna matma na rzecz PDŻWR  MEN pod przywództwem Wilkiego Romana musi być istotnie zdesperowane, skoro zamiast matmy ma być wychowanie o życiu w rodzinie xD... Ponoć mają spisywać dziewczyny w ciąży  .. cóż ja mam przygotowanie do życia w rodzinie na religii  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 5th, 2007 at 05:57pm ja miałam na przedsiębiorczości (!) albo po lekcjach.. |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 5th, 2007 at 06:45pm a ja nie mam  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 07:25am Ms Mysterious:Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
i to że nam ubywa jedna matma na rzecz PDŻWR  MEN pod przywództwem Wilkiego Romana musi być istotnie zdesperowane, skoro zamiast matmy ma być wychowanie o życiu w rodzinie xD... Ponoć mają spisywać dziewczyny w ciąży  .. cóż ja mam przygotowanie do życia w rodzinie na religii 
co?! BUHAHAHA oni to akurat kuwra przygotują do zycia w rodzinie... sami bezkarnie sie bz....##### i chca kogoś odpowiedzialności uczyć? |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | January 6th, 2007 at 08:48am Ms Mysterious:Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
i to że nam ubywa jedna matma na rzecz PDŻWR  MEN pod przywództwem Wilkiego Romana musi być istotnie zdesperowane, skoro zamiast matmy ma być wychowanie o życiu w rodzinie xD... Ponoć mają spisywać dziewczyny w ciąży  .. cóż ja mam przygotowanie do życia w rodzinie na religii 
heheh...tez tak mialam.....fajnie bylo......bylismy podzieleni na chlopcow i dziewczyny......ksiadz mowil ze mamy sie szanowac i ze chlopakom tylko jedno w glowie  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 09:49am porandojin:Ms Mysterious:Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
heheh...tez tak mialam.....fajnie bylo......bylismy podzieleni na chlopcow i dziewczyny......ksiadz mowil ze mamy sie szanowac i ze chlopakom tylko jedno w glowie 
to i tak sie wysilil, nam piścił tasme pokazujaca skrobanke :] bez komentarza... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 6th, 2007 at 02:36pm co?! BUHAHAHA oni to akurat kuwra przygotują do zycia w rodzinie... sami bezkarnie sie bz....##### i chca kogoś odpowiedzialności uczyć?
to i tak sie wysilil, nam piścił tasme pokazujaca skrobanke :] bez komentarza...
^ to samo :/
tyle że ten ksiądz myśli ze zbawi świat (tacy sa najgłupsi) |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | January 6th, 2007 at 02:57pm alexxx:porandojin:Ms Mysterious:Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
heheh...tez tak mialam.....fajnie bylo......bylismy podzieleni na chlopcow i dziewczyny......ksiadz mowil ze mamy sie szanowac i ze chlopakom tylko jedno w glowie 
to i tak sie wysilil, nam piścił tasme pokazujaca skrobanke :] bez komentarza...
tez to widzialam, ale to bylo na lekcji religii :/ zaraz po filmie 'jak to jehowi nie maja racji'  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 6th, 2007 at 05:13pm alexxx:porandojin:Ms Mysterious:Tunia:lidocaine:nwmt, że mam 4 z fizyki [ rok temu na półrocze miałam 2  ]
to i tak sie wysilil, nam piścił tasme pokazujaca skrobanke :] bez komentarza... u mnie też to puszczał..  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 7th, 2007 at 05:37am mi to mieli puscic ale katechetka zgubila kasete... uffff |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 7th, 2007 at 12:48pm ja i tak nie spojrzałam w ekran ani razu... gapiłam sie w okno ;] |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 8th, 2007 at 10:23am a ja mam tak bezstresowo... ksiądz złamał nogę w wakacje (swoją drogą ciekawe kogo gonił  ) i jak dotąd mieliśmy 5 religii od początku roku szkolnego... w tym jedna naprawdę super, oczywiście nie z księdzem tylko z siostrą ;| |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 9th, 2007 at 11:41am nwm nowe gsb  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | January 12th, 2007 at 11:54am nwm że przekonaliśmy naszą francuzeczke byśmy nie pisali spr + byśmy poszlii na konkurs piosenki obcojęzycznej w naszej szkole [ w ramach lekcji ] !
i to, że od przyszłego tygodnia zaczynam przyjmować prezenty  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 12th, 2007 at 01:12pm Ms Mysterious:nwm nowe gsb  chyba to wycofam :/ zbyt skomplikowane jak dla mnie xP |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 20th, 2007 at 08:10am nwmt, że mam wejściówkę na poloneza do innego liceum  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 20th, 2007 at 05:44pm nwm to:
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 20th, 2007 at 05:48pm gratulejszyns  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 20th, 2007 at 06:04pm a gdzie picolo? 
fenks  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 20th, 2007 at 06:54pm Ms Mysterious:a gdzie picolo? 
o jak dobrze, że nie zapominasz o najważniejszym  |