Author | Message |
---|
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | January 30th, 2006 at 05:42am |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 30th, 2006 at 06:21am fico2:Bittersweet:ma misla sam na sljedeću školsku godinu zato kaj početkom svake školske godine dobim letak za neki muziči atelje,al ja bi rađe u rock akademiju!!!!totalno idem...
onda mozemo zajedno:p
Ja da malo usavrsim sintich
zašto se sad ne upišete, jer kolko znam i sad su upisi u rock-akademiju...?? |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | January 30th, 2006 at 06:28am ma znas..., posao... skola... i druge gluposti
Nemam vremena, al to ja sad samo tako odgadjam...sljedece godine cu, sljedece godine cu...  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 30th, 2006 at 02:24pm fico2:ma znas..., posao... skola... i druge gluposti
Nemam vremena, al to ja sad samo tako odgadjam...sljedece godine cu, sljedece godine cu...  sljedeće,.... jea rajt
kad ćeš se ti obsessed btw upisat? |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 30th, 2006 at 02:54pm princesss:fico2:ma znas..., posao... skola... i druge gluposti
Nemam vremena, al to ja sad samo tako odgadjam...sljedece godine cu, sljedece godine cu...  sljedeće,.... jea rajt
kad ćeš se ti obsessed btw upisat?
ovih dana se raspitujem pa ću vidjeti...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 30th, 2006 at 03:09pm ^^  *wishes she wuz u* |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 31st, 2006 at 02:10am fico2:Bittersweet:ma misla sam na sljedeću školsku godinu zato kaj početkom svake školske godine dobim letak za neki muziči atelje,al ja bi rađe u rock akademiju!!!!totalno idem...
onda mozemo zajedno:p
Ja da malo usavrsim sintich
može!!!  ja bi i sad išla,al to prvo moram sredit sa starcima i kupit bass... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | January 31st, 2006 at 02:23pm ^^ sretnici |
 | January 31st, 2006 at 03:13pm princesss:^^ sretnici
sad sam na sajtu rock akademije i teško je,al ću se potrudit. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | January 31st, 2006 at 03:47pm Bittersweet:princesss:^^ sretnici
sad sam na sajtu rock akademije i teško je,al ću se potrudit.
kaj je teško...? ma rock akademija je super... ja na žalost neću ići na ribnjak jer mi je malo predaleko (neda mi se svaki dan čak do tamo ići) ali ću ići na pop-rock akademiju u pučkom otvorenom učilištu... |
 | January 31st, 2006 at 03:55pm gd-obsessed:Bittersweet:princesss:^^ sretnici
sad sam na sajtu rock akademije i teško je,al ću se potrudit.
kaj je teško...? ma rock akademija je super... ja na žalost neću ići na ribnjak jer mi je malo predaleko (neda mi se svaki dan čak do tamo ići) ali ću ići na pop-rock akademiju u pučkom otvorenom učilištu...
nice.pa ak filip bu išel onda se vidimo nadam se |
manarchy Geek
 Age: - Gender: - Posts: 231 | February 1st, 2006 at 02:33am kaj sad postoji i pop-rock akademija?????!!!!!!!!!! pa ja fakat živim u zadnjoj zabiti!!!!!!!! |
private suicide Geek
 Age: - Gender: - Posts: 136 | February 1st, 2006 at 11:47am ^ha ha don't worry, niko ne živi u većoj zabiti od mene. ali ja zato napokon u subotu počinjem sa satovima gitare, idem kod nekog lika koji je full poznat gitarist.  |
 | February 1st, 2006 at 04:57pm private suicide:^ha ha don't worry, niko ne živi u većoj zabiti od mene. ali ja zato napokon u subotu počinjem sa satovima gitare, idem kod nekog lika koji je full poznat gitarist. 
nice |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | February 2nd, 2006 at 02:39pm ^^ koji to ak se smije znat? |