Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 28th, 2005 at 03:54pm princessinaleatherthang:fico2:Lunchbox:fico2:fico2:gd-obsessed:
Ne znam, fakat.
Al ajde od 1 do 5
Negdje izmedju 3.8-4.4
Ok?
Nema komentara? A tak mi je tesko bilo dat ocjenu
mogo si i meni dat slikicu 
a ne da mi se sad moram ucit. Al nek ti tihana posalje, ak ju vec nije zbrisala.... ( vjerojatno je, kaj ce to njoj )

nisam, sačuvala sam ju...
Lunch ak hočeš pošaljem ti ju...
može  thanx
aj pošalji |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 28th, 2005 at 03:55pm Lunchbox:princessinaleatherthang:fico2:Lunchbox:fico2:fico2:gd-obsessed:
Ne znam, fakat.
Al ajde od 1 do 5
Negdje izmedju 3.8-4.4
Ok?
a ne da mi se sad moram ucit. Al nek ti tihana posalje, ak ju vec nije zbrisala.... ( vjerojatno je, kaj ce to njoj )

može  thanx
aj pošalji poslano...valjda si primila... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 28th, 2005 at 03:55pm princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:fico2:Lunchbox:fico2:fico2:gd-obsessed:
Ne znam, fakat.
Al ajde od 1 do 5
Negdje izmedju 3.8-4.4
Ok?

može  thanx
aj pošalji poslano...valjda si primila...
pm ili mail?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 28th, 2005 at 03:56pm na ovaj mail koji ti piše prije potpisa |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 28th, 2005 at 03:58pm princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
 misliš onaj is profila?  ili koji?
e, by the way, fico pogledaj jel ti stigla mp3ca |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 28th, 2005 at 03:59pm Lunchbox:princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
e, by the way, fico pogledaj jel ti stigla mp3ca
je, puno hvala  Super je pjesma!
Btw, stigla je wma-ica  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 28th, 2005 at 03:59pm phatcat_4ever@yahoo.com na taj sam |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 28th, 2005 at 04:00pm fico2:Lunchbox:princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
Btw, stigla je wma-ica 
ok, whatever, bitno da dela  drago mi je da ti se sviđa
@princes: da na taj....al nije još niš stiglo  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 28th, 2005 at 04:02pm Lunchbox:fico2:Lunchbox:princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
Btw, stigla je wma-ica 
@princes: da na taj....al nije još niš stiglo  meni je obsessed slala neke slike na moj mail i trebalo je par min da stiđu ne znam zakaj
pričekaj još malo pa ak ne onda ćemo neš drugo smislit... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 28th, 2005 at 04:04pm princessinaleatherthang:Lunchbox:fico2:Lunchbox:princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
Btw, stigla je wma-ica 
@princes: da na taj....al nije još niš stiglo  meni je obsessed slala neke slike na moj mail i trebalo je par min da stiđu ne znam zakaj
pričekaj još malo pa ak ne onda ćemo neš drugo smislit...
pm sam ti poslala  aj idem sad matišu delat (stara mi došla u sobu) lepo se mejte  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 28th, 2005 at 04:07pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:fico2:Lunchbox:princessinaleatherthang:na ovaj mail koji ti piše prije potpisa
Btw, stigla je wma-ica 
pričekaj još malo pa ak ne onda ćemo neš drugo smislit...
pm sam ti poslala  aj idem sad matišu delat (stara mi došla u sobu) lepo se mejte  bye...dobro se provedi učeći  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 28th, 2005 at 05:03pm siddharta - insane (hvala Lunch) |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 29th, 2005 at 08:43am fico2:siddharta - insane (hvala Lunch)
nije bad  al imam feeling da si malkicu fulo topic  |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 29th, 2005 at 02:07pm da, izgleda. Sori. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 30th, 2005 at 03:07pm i nitko ne želi slat nikakve slike, bilo da su od kućnih ljubimaca, bilo čega...? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 30th, 2005 at 03:10pm princessinaleatherthang:i nitko ne želi slat nikakve slike, bilo da su od kućnih ljubimaca, bilo čega...?
ja to ne znam. Regao sam se na photobucket i ne znam kaj dalje. Kak od tamo stavit sliku tu? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 30th, 2005 at 03:13pm onda ti tam ispod slike pišu tri adrese i ti zaoznačiš
treću ispod slike i onda desni klik miša i stisneš copy i onda to paste dok pišeš tu... |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 30th, 2005 at 03:18pm 
moj đukac |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 30th, 2005 at 03:20pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 30th, 2005 at 03:21pm baš je sladak  |