Author | Message |
---|
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 05:32am ok, dosta komentiranja mojih slika....  hvala  |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 05:44am sad netko drugi mora stavit svoju sliku...pa se vise necemo komentirat tvoje slike  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 05:46am |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 05:46am pih...ja sam ih objavio desetak  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 05:48am fico:pih...ja sam ih objavio desetak 
desetak? pa baš i ne, al dobro, za razliku od drugih- više, mi prednjačimo  i oni nisu kul, mi smo kul
a šalim se, valjda sam malo pod stresom zbog škole pa se počinjem glupirati |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 6th, 2006 at 05:52am ma to ti nisi vidjela sve onda |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 6th, 2006 at 07:14am ja ću stavit sliku uskoro (valjda), baš sam slikala dosta, i onda sam neš zasrala i sve su mi se slike izbrisale!  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| June 6th, 2006 at 09:06am fico:pih...ja sam ih objavio desetak 
da ali ako si ih izbrisao iz photobucketa onda se ni ovdje vise ne vide.
ja cekam svoj bluetooth..a onda cu vam pokazat kako sam izgledala za helovin  i kako sam neki dan "pokazivala frendici engleski" pa smo radile budale od sebe tri sata. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 02:09pm a vidiš vidiš, ja imam sliku sa noći vještica.... evo samo da uploadam |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 02:11pm |
| June 6th, 2006 at 02:16pm ne bih htjela naletheti na tebe u nekoj mracnoj ulicici  super je!
ja sam bila prilicno slicna,samo sto je bila crno bijela verzija...ali glupe fotke su crno bijele pa se ne vide lece...bile su ljubicaste....
trebala bi ih sutra uploadat.....
jesi to sama radila ili si imala pomoc? |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 02:19pm Whatsmyname??!:ne bih htjela naletheti na tebe u nekoj mracnoj ulicici  super je!
ja sam bila prilicno slicna,samo sto je bila crno bijela verzija...ali glupe fotke su crno bijele pa se ne vide lece...bile su ljubicaste....
jesi to sama radila ili si imala pomoc?
sama- kupila sam bijelu boju za lice i ovo sam sve sa sjenilom, miješala sam rozu,narančastu, smeđu, zelenu i žutu boju i to je ispalo  , i to sam bila inspirirana mcr-om i helenom 
ljubičaste leće?????  nosiš ih inače ili.....? naočale? ja sam prije trebala dobiti od buraza leće u boji ali sam onda čitala da to nije dobro....(ali bez dioptrije) |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | June 6th, 2006 at 02:58pm gd-obsessed: fotka je stvarno awesome! O love it, honest!!  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 6th, 2006 at 03:14pm ah, hvala  |
| June 6th, 2006 at 03:15pm gd-obsessed:Whatsmyname??!:ne bih htjela naletheti na tebe u nekoj mracnoj ulicici  super je!
jesi to sama radila ili si imala pomoc?
sama- kupila sam bijelu boju za lice i ovo sam sve sa sjenilom, miješala sam rozu,narančastu, smeđu, zelenu i žutu boju i to je ispalo  , i to sam bila inspirirana mcr-om i helenom 
ljubičaste leće?????  nosiš ih inače ili.....? naočale? ja sam prije trebala dobiti od buraza leće u boji ali sam onda čitala da to nije dobro....(ali bez dioptrije)
ma one u boji obicne,samo za tu vecer...neugodno je to za nosit,cijelu noc sam treptala...  i mene helena inspirirala  steta kaj se na fotkama nece vidjet haljina...bas sam se potrudila...mozda iskopam neku fotku u boji,ali sumnjam 
iskopat cu jos par fotki s weird make upom pa ih uploadam...
...fotka ti je zakon,a i poza je odgovarajuca  |
| June 9th, 2006 at 01:42pm eh,ovako je nekako izgledala moja faca kad mi je profa poslala poruku da sam ispravila logaritme...taman sam oprala kosu i vidim poruku od prof. Bolf...bilo je napeto.
http://i55.photobucket.com/albums/g144/saky_vengeance/Slika86.jpg
^^text uz sliku bi isao...ma daj me nemoj j...  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | June 9th, 2006 at 02:05pm fora....  šteta što je mutno i malo...  |
| June 9th, 2006 at 04:05pm da...ma to je s mobitela...sje* sam si fotic
ovo mi je jedna od drazih:
http://i55.photobucket.com/albums/g144/saky_vengeance/thebitchisback.jpg
sorry ak je i ta mala...promijenit cu velicinu ubuduce. |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 9th, 2006 at 04:11pm the bitch is back???
nemoj tako...
od 1-10 -  8.5 |
| June 9th, 2006 at 04:14pm
zasto ne bi tako?
to mi je prva asocijacija kad to vidim  |