Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 29th, 2006 at 02:35pm a nie jestem?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 29th, 2006 at 02:48pm nie taz jak on |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 30th, 2006 at 09:05am o ty  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 30th, 2006 at 10:47am to byl komplemetn |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 30th, 2006 at 10:58am dla mnie nie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 30th, 2006 at 02:38pm czemu? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 31st, 2006 at 05:57am bo tak temu  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 31st, 2006 at 07:03am aaaa......juz rozumiem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 31st, 2006 at 07:56am a ja nie  ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 31st, 2006 at 08:07am ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 31st, 2006 at 08:21am draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 31st, 2006 at 08:22am Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 31st, 2006 at 08:24am draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 31st, 2006 at 08:25am Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 31st, 2006 at 09:51am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | March 31st, 2006 at 10:24am Eliseth:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  tak dawno ich nie bylo xP |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 31st, 2006 at 01:23pm draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  tak dawno ich nie bylo xP
dopiero zczaiłam dlaczego w 'faraonów'  (za dużo z Draska przebywam na forum w tym samym czasie? joke  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | March 31st, 2006 at 03:03pm alexxx:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  tak dawno ich nie bylo xP
dopiero zczaiłam dlaczego w 'faraonów'  (za dużo z Draska przebywam na forum w tym samym czasie? joke  ) a ja dalej faraonow nie czaje ale sie tym nie przejmuje  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | March 31st, 2006 at 03:23pm Eliseth:alexxx:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  tak dawno ich nie bylo xP
dopiero zczaiłam dlaczego w 'faraonów'  (za dużo z Draska przebywam na forum w tym samym czasie? joke  ) a ja dalej faraonow nie czaje ale sie tym nie przejmuje  już tłumaczę  faraoni często kajarzeni są z piramidami  A takową właśnie tworzymy  (tyle że nasza z założenia nie ma być grobowcem  ) |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | March 31st, 2006 at 04:20pm Tunia:Eliseth:alexxx:draska:Eliseth:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:ja tez nie, mówie tak zeby wyszło ze jestem madra  to zmienia postać rzeczy ;P wiem oczywiście nikt nie wie, że piszemy małymi literkami  , a ta drabinka to tylko figiel spłatany przez ich wybujała wyobraźnię ;P oczywiscie, jak zawsze masz racje  bawimy sie w faraonów  juje znow piramidki sie zaczynaja  tak dawno ich nie bylo xP
dopiero zczaiłam dlaczego w 'faraonów'  (za dużo z Draska przebywam na forum w tym samym czasie? joke  ) a ja dalej faraonow nie czaje ale sie tym nie przejmuje  już tłumaczę  faraoni często kajarzeni są z piramidami  A takową właśnie tworzymy  (tyle że nasza z założenia nie ma być grobowcem  )
no chyba ze wejdzie tu jakiś admin i się wścieknie... wtedy możliwe, że po nas pogrzebie  |