Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 28th, 2006 at 07:32am porandojin:Tunia:
ZE CO?!??!??!??!!???!?!??!??!??!?!?!??!?!?!!? BLUZNISZ KOBIETO!!! ja rozumiem ze nasze mlodsze kolezanki go nie znaja ale ze Ty nie pamietasz Pi i Sigmy?!?!??!?!?!? serial o przybyszach z matplanety ktorzy tlumaczyli rozne matematyczne rzeczy jak zbiory itp  hmmmmmmmmmmmmmmmmm.......az taka stara to ja nie jestem!! a serial lecial kiedy bylam mala.....wszyscy go ogladali! przynajmniej tak mi sie zdawalo.....   naprawdę sobie nie przypominam  .. Może widziałam, ale nie pamiętam O_O |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2006 at 08:32am porandojin:http://www.smog.pl/wideo/2811/przybysze_z_matplanety/ po rostu kul!  mamuty napewno pamietaja!!!!!!! uwielbialam ten serial! 
samo intro nic mi nie mówi, ale znalazłam opis ze zdjęciem: http://nostalgia.starzaki.eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=133 i teee.. PAMIETAM TO !  ale może z 2-3 razy tylko oglądałam, tak przypadkiem  swoją droga fajna strona  można sobie przypomnieć to i owo  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 08:41am mnie najprawdopodobniej na świecie jeszcze nie było jak to puszczali xP |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 28th, 2006 at 08:42am lidocaine:porandojin:http://www.smog.pl/wideo/2811/przybysze_z_matplanety/ po rostu kul!  mamuty napewno pamietaja!!!!!!! uwielbialam ten serial! 
samo intro nic mi nie mówi, ale znalazłam opis ze zdjęciem: http://nostalgia.starzaki.eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=133 i teee.. PAMIETAM TO !  ale może z 2-3 razy tylko oglądałam, tak przypadkiem  swoją droga fajna strona  można sobie przypomnieć to i owo  PAMIĘTAM TO    - i nawet dość regularnie oglądałam  Tylko jak mogłam zapomnieć czołówkę?!?!?!?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2006 at 08:48am Ms Mysterious:mnie najprawdopodobniej na świecie jeszcze nie było jak to puszczali xP
byłaś byłaś  niby pisze na wikipedi że nadawane do 1990 ale ja to na polonii widziałam kilka lat później, na pewno  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 08:54am aha xP |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2006 at 10:55am eh i się tak Draskowo zrobiło  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 28th, 2006 at 03:00pm
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 03:02pm whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 28th, 2006 at 03:03pm Ms Mysterious:whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia 
no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 03:05pm whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:
no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później ja pamiętam Gumisie, chyba mam je jeszcze na kasecie VHS gdzieś |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 28th, 2006 at 03:08pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:
no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później ja pamiętam Gumisie, chyba mam je jeszcze na kasecie VHS gdzieś
ale właśnie gumisie też były późniaj...  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 03:12pm whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:
no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później ja pamiętam Gumisie, chyba mam je jeszcze na kasecie VHS gdzieś
ale właśnie gumisie też były późniaj...  warto wspomnieć że jestem rok młodsza od Ciebie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 28th, 2006 at 03:21pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:
ale właśnie gumisie też były późniaj...  warto wspomnieć że jestem rok młodsza od Ciebie 
a tam rok  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 03:52pm whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:
ale właśnie gumisie też były późniaj...  warto wspomnieć że jestem rok młodsza od Ciebie 
a tam rok  a po za tym mam słabą pamięć (nie pamiętam prawie niczego z 5 podstawówki , a co dopiero mówić o np przedszkolu...) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 28th, 2006 at 04:11pm Ms Mysterious:whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia  a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 28th, 2006 at 04:23pm Tunia:Ms Mysterious:whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia  a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p osz kurde.. troche tego jest xP |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | July 28th, 2006 at 06:49pm heman rzadzi!!!!!!!!!!!!!
a pamietacie bajke o balwanku?? jak on sie nazywal??
moje ulubione to byly smerfy i gumisie (tak klasycznie  ) plus wszystkie bejki z poloni1  w stylu yattaman, czarownica sally, ta o tych pilkarzach z przystojnym bramkarzem, dzidzi co lubil biale majteczki u dziewczyn (!dopiero teraz widze jakie to perwersyjne!  )  no i ksiege dzungli!  no i jeszcze duzo.....  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | July 28th, 2006 at 06:50pm o i mapeciatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko zawsze mnie draznilo ze pokazywali tylko nogi tej dziewczynki i nigdy nie wiedzialam jak wyglada... |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | July 28th, 2006 at 06:52pm uuuuuuuuuuu.....i fraglesy!  i kochalam ulice sezamkowa!! (ale amerykanska wersje!!!!!) kiedy weszla polska (i chociaz bylam juz duza) to bylam zalamana.....na niej uczylam sie liczyc po angielsku, alfabetu po angielsku (dzieki temu umialam wyrecytowac alfabet po angielsku na dlugo przed tym jak go znalam po polsku  ) i roznych slowek angielskich!!!!!!!!.....polska wersja zabila ulice sezamkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |