funiaste.net :D

AuthorMessage
Tunia
Basket Case
Tunia
July 28th, 2006 at 07:32am
porandojin:
Tunia:
Shocked Surprised nie pamiętam tego serialu Surprised

ZE CO?!??!??!??!!???!?!??!??!??!?!?!??!?!?!!? BLUZNISZ KOBIETO!!! ja rozumiem ze nasze mlodsze kolezanki go nie znaja ale ze Ty nie pamietasz Pi i Sigmy?!?!??!?!?!? serial o przybyszach z matplanety ktorzy tlumaczyli rozne matematyczne rzeczy jak zbiory itp Cool hmmmmmmmmmmmmmmmmm.......az taka stara to ja nie jestem!! a serial lecial kiedy bylam mala.....wszyscy go ogladali! przynajmniej tak mi sie zdawalo..... Think
Surprised naprawdę sobie nie przypominam Think.. Może widziałam, ale nie pamiętam O_O
lidocaine
Falling In Love With The Board
lidocaine
July 28th, 2006 at 08:32am
porandojin:
http://www.smog.pl/wideo/2811/przybysze_z_matplanety/ po rostu kul! Very Happy mamuty napewno pamietaja!!!!!!! uwielbialam ten serial! Cool

samo intro nic mi nie mówi, ale znalazłam opis ze zdjęciem: http://nostalgia.starzaki.eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=133 i teee.. PAMIETAM TO ! Very Happy ale może z 2-3 razy tylko oglądałam, tak przypadkiem Smile swoją droga fajna strona Smile można sobie przypomnieć to i owo Cool
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 08:41am
mnie najprawdopodobniej na świecie jeszcze nie było jak to puszczali xP
Tunia
Basket Case
Tunia
July 28th, 2006 at 08:42am
lidocaine:
porandojin:
http://www.smog.pl/wideo/2811/przybysze_z_matplanety/ po rostu kul! Very Happy mamuty napewno pamietaja!!!!!!! uwielbialam ten serial! Cool

samo intro nic mi nie mówi, ale znalazłam opis ze zdjęciem: http://nostalgia.starzaki.eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=133 i teee.. PAMIETAM TO ! Very Happy ale może z 2-3 razy tylko oglądałam, tak przypadkiem Smile swoją droga fajna strona Smile można sobie przypomnieć to i owo Cool
PAMIĘTAM TO Very HappyVery HappyVery Happy - i nawet dość regularnie oglądałam Laughing Tylko jak mogłam zapomnieć czołówkę?!?!?!? Surprised
lidocaine
lidocaine
July 28th, 2006 at 08:48am
Ms Mysterious:
mnie najprawdopodobniej na świecie jeszcze nie było jak to puszczali xP

byłaś byłaś Very Happy niby pisze na wikipedi że nadawane do 1990 ale ja to na polonii widziałam kilka lat później, na pewno Cool Razz
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 08:54am
aha xP
lidocaine
lidocaine
July 28th, 2006 at 10:55am
eh i się tak Draskowo zrobiło Laughing
whateveryasay
King For A Couple Of Days
whateveryasay
July 28th, 2006 at 03:00pm
Laughing
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki Retard
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 03:02pm
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink
whateveryasay
whateveryasay
July 28th, 2006 at 03:03pm
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 03:05pm
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

no bo to jest chyba dobranocka którą pamiętam najwcześniej... jeszcze był kaczor donald ale to już później
ja pamiętam Gumisie, chyba mam je jeszcze na kasecie VHS gdzieś
whateveryasay
whateveryasay
July 28th, 2006 at 03:08pm
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

ale właśnie gumisie też były późniaj... Think
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 03:12pm
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

warto wspomnieć że jestem rok młodsza od Ciebie Wink
whateveryasay
whateveryasay
July 28th, 2006 at 03:21pm
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

a tam rok Wink
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 03:52pm
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink

a tam rok Wink
a po za tym mam słabą pamięć (nie pamiętam prawie niczego z 5 podstawówki , a co dopiero mówić o np przedszkolu...)
Tunia
Basket Case
Tunia
July 28th, 2006 at 04:11pm
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink
a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka Cool, Lisa i zająca (ach nu pagadi! Very Happy), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę lmfao, Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR Very Happy, Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety Cool, coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki) Very Happy i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
no co?
no co?
July 28th, 2006 at 04:23pm
Tunia:
Ms Mysterious:
whateveryasay:
Laughing
to bez wątpienia Wink
a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka Cool, Lisa i zająca (ach nu pagadi! Very Happy), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę lmfao, Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR Very Happy, Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety Cool, coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki) Very Happy i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
osz kurde.. troche tego jest xP
porandojin
porandojin
July 28th, 2006 at 06:49pm
heman rzadzi!!!!!!!!!!!!! Very Happy Cool

a pamietacie bajke o balwanku?? jak on sie nazywal?? Think

moje ulubione to byly smerfy i gumisie (tak klasycznie Cool ) plus wszystkie bejki z poloni1 Very Happy w stylu yattaman, czarownica sally, ta o tych pilkarzach z przystojnym bramkarzem, dzidzi co lubil biale majteczki u dziewczyn (!dopiero teraz widze jakie to perwersyjne! Laughing ) Razz no i ksiege dzungli! Very Happy no i jeszcze duzo..... Cool
porandojin
porandojin
July 28th, 2006 at 06:50pm
o i mapeciatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko zawsze mnie draznilo ze pokazywali tylko nogi tej dziewczynki i nigdy nie wiedzialam jak wyglada...
porandojin
porandojin
July 28th, 2006 at 06:52pm
uuuuuuuuuuu.....i fraglesy! Very Happy i kochalam ulice sezamkowa!! (ale amerykanska wersje!!!!!) kiedy weszla polska (i chociaz bylam juz duza) to bylam zalamana.....na niej uczylam sie liczyc po angielsku, alfabetu po angielsku (dzieki temu umialam wyrecytowac alfabet po angielsku na dlugo przed tym jak go znalam po polsku Razz ) i roznych slowek angielskich!!!!!!!!.....polska wersja zabila ulice sezamkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Register