Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 28th, 2006 at 07:19pm Tunia:a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
wow.
Heman rządzi  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2006 at 07:03am porandojin:heman rzadzi!!!!!!!!!!!!!
a pamietacie bajke o balwanku?? jak on sie nazywal??
moje ulubione to byly smerfy i gumisie (tak klasycznie  ) plus wszystkie bejki z poloni1  w stylu yattaman, czarownica sally, ta o tych pilkarzach z przystojnym bramkarzem, dzidzi co lubil biale majteczki u dziewczyn (!dopiero teraz widze jakie to perwersyjne!  )  no i ksiege dzungli!  no i jeszcze duzo.....  Yattamana też oglądałam
a bałwanek - Bulli ;p?
whateveryasay:Tunia:a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
wow.
Heman rządzi  zapomniałam jeszczeo Reksiu  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 29th, 2006 at 07:45am Tunia:porandojin:heman rzadzi!!!!!!!!!!!!!
a pamietacie bajke o balwanku?? jak on sie nazywal??
moje ulubione to byly smerfy i gumisie (tak klasycznie  ) plus wszystkie bejki z poloni1  w stylu yattaman, czarownica sally, ta o tych pilkarzach z przystojnym bramkarzem, dzidzi co lubil biale majteczki u dziewczyn (!dopiero teraz widze jakie to perwersyjne!  )  no i ksiege dzungli!  no i jeszcze duzo.....  Yattamana też oglądałam
a bałwanek - Bulli ;p?
whateveryasay:Tunia:a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
wow.
Heman rządzi  zapomniałam jeszczeo Reksiu 
ee... jeszcze chyba Rumcajs był...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2006 at 08:02am pisałam wyżej ;P |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | July 29th, 2006 at 08:09am aż musiałam skorzystać z Ctrl+f  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2006 at 08:24am  ;p |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 29th, 2006 at 08:50am Tunia:Ms Mysterious:whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia  a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
nooo ja to bym jeszcez dodała Zaczarowany Ołówek czy tam Czarodziejski - zawsze o takim marzyłam  a ! i nie LISA tylko WILKA I ZAJĄCA!! mam to na kasecie  do dziś czasem oglądam ;P a Hrabia Kaczula fajny był taka mHroczna bajka  no ale Muminki i tak na zawsze w sercu mym  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2006 at 08:53am lidocaine:Tunia:Ms Mysterious:whateveryasay:
bajką mojego dzieciństwa i tak na zawsze pozostaną Muminki  to bez wątpienia  a ja oglądałam kiedyś: Muminki, Gumisie, Kubusia Puchatka, Misia Uszatka, Toma i Jerry'ego, Popeye'a, Pomysłowego Dobromira ;p, Przygód kilka wróbla Ćwirka  , Lisa i zająca (ach nu pagadi!  ), Żwirka i Muchomorka, Przygody Myszki Miki i Kaczora Donalda, Hrabiego Kaczulę  , Krecika, Smerfy!!, Brygadę RR  , Pik Poka, Bałwanka Bulli xD, Bolka i Lolka, Tajemniczego Don Pedro, Kacperka, Muppety  , coś o jakimś niedźwiedziu polarnym, którego goniły zawze jakieś cosie, ale za Chiny nie przypomnę sobie tytułu, Zwierzęta z jakiegośtam lasu, Małą Księżniczkę, Małą Syrenkę xD, Supermana xD, Hemana (na potęgę posępnego czerepu ;p), Rumcajsa, Looney Tunes, Scooby Doo (ale w wersji, gdzie Shaggy'ego dubbingował Damięcki)  i tyle na razie sobie przypomniałam ;p
nooo ja to bym jeszcez dodała Zaczarowany Ołówek czy tam Czarodziejski - zawsze o takim marzyłam  a ! i nie LISA tylko WILKA I ZAJĄCA!! mam to na kasecie  do dziś czasem oglądam ;P a Hrabia Kaczula fajny był taka mHroczna bajka  no ale Muminki i tak na zawsze w sercu mym   rzeczywiście napisałam lisa O_____________o Pisałam "na gorąco", co tylko mi się przypomniało i akurat o lisach myślałam ;P. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 6th, 2006 at 04:56pm Tunia:lidocaine:Tunia:Ms Mysterious:whateveryasay:
nooo ja to bym jeszcez dodała Zaczarowany Ołówek czy tam Czarodziejski - zawsze o takim marzyłam  a ! i nie LISA tylko WILKA I ZAJĄCA!! mam to na kasecie  do dziś czasem oglądam ;P a Hrabia Kaczula fajny był taka mHroczna bajka  no ale Muminki i tak na zawsze w sercu mym   rzeczywiście napisałam lisa O_____________o Pisałam "na gorąco", co tylko mi się przypomniało i akurat o lisach myślałam ;P. a ja polowy z tych bajek nie znam^^ |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 28th, 2006 at 08:23am http://www.smog.pl/wideo/3555/piosenka_radiotelegrafisty/ ktoś pamięta  ?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 28th, 2006 at 08:27am ja nie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 28th, 2006 at 08:38am łe no taki hicior ;P |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | August 28th, 2006 at 10:09am JA!! Ja pamiętam!  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 28th, 2006 at 12:45pm lidocaine:http://www.smog.pl/wideo/3555/piosenka_radiotelegrafisty/ ktoś pamięta  ?  siur hani, że pamiętam  *ti ta ta ti ti ta ta a trzeci co był gUpi poszedł do łączności*  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 28th, 2006 at 04:58pm nie no coraz lepiej sie w Polsce dzieje...
http://teledyski.onet.pl/10172,1484279,teledyski.html
prawie jak Paris  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 29th, 2006 at 09:17am  to niby ta polska J.Lo... O_______o |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 29th, 2006 at 09:46am że co ? !  takiego porównania nie słyszałam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 29th, 2006 at 10:08am ae ja słyszałam  ...i jestem zażenowana  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | August 29th, 2006 at 12:55pm  kto jej dał mikrofon? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 31st, 2006 at 07:18am sama wzięła ;p |