Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 05:38pm przeterminowana czekoladka xP |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 6th, 2007 at 03:12am  a ten opis
Przesliczna suknia w kolorze czarnym. Extra kroj i super styl,ku dolu fajnowe wykonczenia...SEXI dekolt na plecach i przodzie
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 07:27am no ale sukienka ładna jest  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | January 6th, 2007 at 08:44am kiedys mowilam swojemu habibkowi ze tak wygladaja dziewczyny w polsce (oczywiscie nie wszystkie  )...nie chcial wierzyc...teraz uwierzy  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 8th, 2007 at 10:35am a tak jeszcze wracając do Sabrinki:
jestem przekonana, że dzieci a) podchodziły i się pytały czy mogą sobie z nią zrobić zdjęcie; b) uciekały na jej widok z płaczem...
b) jak bardziej prawdopodobne... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 8th, 2007 at 01:02pm ja najapierw myslalam ze to komputerowo jest ale by bylo widac chyba  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 9th, 2007 at 04:55pm I Rok
Profesor powoli chowa gazetę... wszystkie ściągi są szybko chowane.
II Rok
Profesor powoli chowa gazetę... wszystkie ściągi są zasłaniane
dłońmi.
III Rok
Profesor powoli chowa gazetę... studenci chowają książki.
IV Rok
Profesor powoli chowa gazetę... studenci zamykają książki.
V Rok
Profesor powoli chowa gazetę... z sali rozlega się; "khem-khem"
profesor wyciąga z powrotem gazetę.
lol |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 9th, 2007 at 05:17pm hehe dobre
u mojego brata na konwersatorium bodajże:
- hmm... to dzisiaj porozmawiamy o tym, no... hmm...
(5 min. później)
- no tym.. jak on się nazywał..
- hmm..
(pod koniec zajęć: )
- no mniejsza z tym... na następnych zajęciach o tym porozmawiamy |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 10th, 2007 at 04:38pm facio, z którym miałam na 1. roku i z którym w tym półroczu miałam znów wykłady, na seminarium powiedział do studentów: "podejdźcie Państwo do okien.. no śmiało.. Widzicie ten kamień węgielny? Tam w przyszości będzie stał wydział nauk społecznych. A podejdźcie jeszcze bliżej do okien. Widzicie tego jeepa na dole? Wczoraj kupiłem!!" xD |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 10th, 2007 at 04:53pm  cóż... musiał się pochwalić- ty byś takiej okazji nie wykorzystała?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 10th, 2007 at 06:18pm tyle, że on ma jakieś problemy ze sobą xD. Non stop gada o tym jeepie - nawet do technika z uczelni.. Kiedyś zaczepił jakąś babkę i nawijał jej o tym, mimo że ona nie była zbyt zainteresowana.. Do nas ciągle, żebyśmy pamiętali, że to kolor "łamana czerwień", że zmarła mu żona, a on teraz jeździ na dziewczyny do Poznania, że nazywali go "Sopel" podczas wojny itd. Unikat  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 12th, 2007 at 08:30am no rzeczywiście  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 12th, 2007 at 02:00pm nam mój kochany wychowawca (matematyk/informatyk) przyniósł jakiś tlenek wodorek czy inną cholerę, który otrzymał dzień wcześniej w swoim laboratorium podręcznym i spalił to przy nas (bum!), a potem odmówił podania receptury, bo stwierdził, że zrobimy pół kilo i wysadzimy szkołę  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 12th, 2007 at 02:02pm whateveryasay:nam mój kochany wychowawca (matematyk/informatyk) przyniósł jakiś tlenek wodorek czy inną cholerę, który otrzymał dzień wcześniej w swoim laboratorium podręcznym i spalił to przy nas (bum!), a potem odmówił podania receptury, bo stwierdził, że zrobimy pół kilo i wysadzimy szkołę 
słuszne obawy, bo kto nie wykorzystał by takiej okazji?
 |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 12th, 2007 at 03:54pm e tam, moja szkoła jest fajowa
for Pirates fans:
http://www.aintitcool.com/node/31212
 |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 21st, 2007 at 03:48pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 22nd, 2007 at 03:24pm http://mrlewy.wrzuta.pl/audio/ik6Hqa4kZp/%5C
wierzę, że mogę zdaaaaać  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 23rd, 2007 at 12:07pm http://marek123.wrzuta.pl/audio/ts2ND4H8ON/fakk  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 25th, 2007 at 10:26am Damy radeee  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 25th, 2007 at 12:37pm nie.. tego nie przebijecie:
http://www.youtube.com/watch?v=RvT4wKvohsU
moja kochana najukochańsza klasa wyjąca przeciągle i złowrogo 'Do They Know It's Christmas'... popis fałszowania na naszej auli - Kamil Doryforos dyryguje
dla ciekawych: ja to to koło filara, w szarej bluzce i niebieskim chomącie na szyi, stoję przed chłopakiem, który też ma szarą koszulkę i obok tego wysokiego co tak fałszuje  |