Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 17th, 2006 at 05:11pm co dopiero ja xP |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | September 18th, 2006 at 07:53am łożesz ale ambitnie... ja tam pewnie na Uniwersytecie Gdańskim wyląduje albo gdzieś w W-wie x-set km od domu i tyle bedzie dobrego ;P a bo mnie na UJ nie wezmą... a i tam nie ma wszystkiego co ja chce ;]
zagranica? raczej mało realne, musiałabym na perfekt umieć język, a cały czas znajduje jakieś braki ;P
no chyba że będę wybitną uczennicą na studiach , to mi dadzą jakąś szanse na zagraniczne podboje  [ o jakichś drobnych wymiankach mówie ;p ]
dla mnie jedynym celem narazie jest zdanie matury rozszerzonej z polskiego, angielskiego i matematyki ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 18th, 2006 at 10:11am na UG :>? to koło mnie ;p |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | September 18th, 2006 at 01:34pm a UW w moich stronach  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | September 18th, 2006 at 01:59pm Tunia:ja sama poważnie zastanawiałam się nad studiowaniem w Wlk. Brytanii, ale mam mnóstwo wątpliwości, czy podołam w kwestii języka.. Moja lektorka powiedziała, że niby ten poziom, który my preentowaliśmy był ok, ale ja i tak się biję z myślami  . Na pewno najpierw skończę administrację, bo ciągnąć 2 sroczki za ogon się nie da... Jak coś, czy mogę Cę troszkę kiedyś pomęczyć, Anetko  ??
a mecz mecz....z checia odpowiem na pytanka  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | September 19th, 2006 at 05:02am Tunia:na UG :>? to koło mnie ;p
Ms Mysterious:a UW w moich stronach 
wszystko zależy od rekrutacji, na niektóre kierunki przyjmują co 2 lata ;P
a od Gdańska blisko do morza też
mmmm  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 19th, 2006 at 06:01am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 19th, 2006 at 06:01am porandojin:Tunia:ja sama poważnie zastanawiałam się nad studiowaniem w Wlk. Brytanii, ale mam mnóstwo wątpliwości, czy podołam w kwestii języka.. Moja lektorka powiedziała, że niby ten poziom, który my preentowaliśmy był ok, ale ja i tak się biję z myślami  . Na pewno najpierw skończę administrację, bo ciągnąć 2 sroczki za ogon się nie da... Jak coś, czy mogę Cę troszkę kiedyś pomęczyć, Anetko  ??
a mecz mecz....z checia odpowiem na pytanka  fenkju hani :*  |