Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| June 14th, 2006 at 08:48am vrlo.. ono ljubomorno..
TUŽNOOOOOOOOOOOOO. |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | June 14th, 2006 at 10:25am Whatsmyname??!:Lunch,pa kaj si radila? 
stara me ogrebla prstenom (slučajno) pa sam zamotala jer je bilo drito kod žile pa je krv išla dost....... aj zaraslo je al je jako ružna krasta
anyways, sad me trbuh boli jer dugo nisam jela palačinke pa sam ih prebrzo pojela  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 05:27am probudih se sa glavoboljom, no sad bolje, razmišljam o mbtima koje sam dodatne već napravila arghhh, kak će sparina popustit ne znam kad,,ma neš sam mrzovoljna arrrggh |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 06:56am ja lezim i ventilator ( onaj  ) pored mene  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:04am zbunjena sam sad al zbilja......ova cura zbilja neš ma evo pogledajte:
broken heart says:
u start
broken heart says:
so i ll see how it workes
"the softest songs will get the hardest reaction" "dude when i come aorund!" *starts thrahsing round* says:
kk
"the softest songs will get the hardest reaction" "dude when i come aorund!" *starts thrahsing round* says:
so lets say that mike is like 16 or somehting and he is a street kid that loks after other street kids... then one day he mmets a boy baout his age named billie
broken heart says:
billie is 17 and he comes up to mike and says: im startin a band, r u interested if u know how to play something. im still looking for a drumer as well. and we could play in my garage
mike doesnt know
so lets styra this sotyr
broken heart says:
styra?
broken heart says:
what is that
i ment story
broken heart says:
uhm billie comes up and asks du u want to buy some weed?
yh yh all that l8er.. now we start the story
broken heart says:
ok i am confused
broken heart says:
*confused* |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 07:10am kaj?
ne kuzim |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:12am neka cura iz uk dodala me na msnu
i sam mi dođe ajmo smislit priču o green dayu
ja ok ti počni iako u sebi 
ona napiše so lets say that mike is like 16 or somehting and he is a street kid that loks after other street kids... then one day he mmets a boy baout his age named billie
ja nastavim sa billie is 17 and he comes up to mike and says: im startin a band, r u interested if u know how to play something. im still looking for a drumer as well. and we could play in my garage
a ona ok al nek počnemo sad priču
ja zbunjena kaj to nije priča
ona ajmo počet
ja kažem ok zbunjena sam
i ode ona offine...tj vjerojatno me zblokala al nema veze
*CONFUSED* |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 07:14am LOL...ja ne bi zapocinjao uopce... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:16am i know....gle bilo mi dosadno pa reko ajmo no mislila sam zblokat ak bi bilo da umreš dosadno
al opet...... Oo |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 07:17am ma razmisljaj o necem drugom |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:20am o novom operateru tomato? ehehehhe
kaj jet o opet novo za mobove? vidim da je pozivni 092 |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 07:22am a fuj...kad mu padne paradajz na glavu...ono balavo...fuj |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:27am ok nisam to vidla nit neću jer ne gledam tv. a po tvojoj reakciji bolje i da to ne vidim |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 22nd, 2006 at 07:33am ma to samo meni....jer ja ne podnosim paradajz |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | June 22nd, 2006 at 07:36am meni je odvratna reklama za neko piće koffe ke ja znam po gradu kaj ženska među sisama drži...
nikakav ukus |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | June 30th, 2006 at 07:26pm daklem,
ovih dana koliko me nema...nisam nesto jako zaposlen...nego mi se jednostavno ne da biti ovdje...nije uvreda...nego se jednostavno nekad zasitite nekih stvari...tako sam se ja zasitio gsb-a.
tako...nemam volje za nista...stalno sam depresivan...
slusam stalno te neke tuzne pjesme koje me samo bacaju vise u tu depresiju ( ne znam kako to drugacije nazvati )
ne znam jeste li se vi ikad tako osjecali.
Stalno se vrtim u krug...ne vidim nigdje izlaz...
nemam volje biti s prijateljima...imam osjecaj da su se svi okrenuli protiv mene...cak i prijatelji...
ovo traje vec 3,4 dana...ne izlazim nigdje van...imam neki cudni osjecaj krivnje za nesto...ne znam ni sam za sto...
nekad mi dodje da placem...mozda djelujem odbojno prema okolini pa me zato svi izbjegavaju...
ne znam sta da radim...i jos mi ovakvo raspolozenje pase...i to mi je cudno...toga se bojim...ne zelim biti zatvoren u sebe...nikad nisam bio takav...znam da nije dobro za mene i zelim se izvuc iz tog sranja, a s druge strane ne zelim...
ne morate na ovo nista odgovarat...samo sam se htio malo ispraznit...
svi ste mi ovdje jako dragi, nesto poput prijatelja...i zato sam napisao ovo...jer znam da cete me skuziti. |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 1st, 2006 at 06:25am lol, meni se dogada, da me netko adda i pitam like otkud ti moja addy i oni nemaju pojma i kazu da me nisu addali a nisam ni ja njih, i pojma nemam otkud ti ljudi |
Sneki Falling In Love With The Board
| July 1st, 2006 at 11:05am Fičo, been there, done that
nevem če sm prav napisala.. |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | July 2nd, 2006 at 07:17am pa bed fićo kaj odlaziš,al možda nam se vratiš |
peas lover. King For A Couple Of Days
| July 2nd, 2006 at 09:10am depresivno...dodjoh s mora...i vidim da se sve raspada....ne mislim samo na gsb-jer su osim fice otisle meni jos neke vlo drage osobe....nego i na real life....tako mi se gadi sve to....ljudi su tako bolesno licemjerni!....nakon svega sto smo prosle, ona se okrene i zabije mi noz u ledja....NIKADA nisam mrzila nikoga osim jedne osobe, a sada dodajem i drugu na taj popis.....ako ne i onoga koji joj je u tome, iako nesvjesno, pomogao....ljudi, nije fer....ah...odoh uzivati u kisi i spavati... |