Author | Message |
---|
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 6th, 2006 at 03:53pm gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
kolko dugo možemo ovo qoutat???? hhehehe mozemo jos dosta, bar mislim muhahaha  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | July 6th, 2006 at 04:21pm gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
kolko dugo možemo ovo qoutat???? hhehehe
aha djevica sam  ne znam kolko možemo kvotat,al mislim da moramo prestat |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | July 6th, 2006 at 05:01pm Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
aha djevica sam  ne znam kolko možemo kvotat,al mislim da moramo prestat
ma ne... btw nisi se izjasnila dal si djevica i u drugom smislu
nešto mi tu smrdi...skrivaš nešto.....  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 6th, 2006 at 05:12pm a da to preselimo u kr neki?  |
Sneki Falling In Love With The Board
| July 6th, 2006 at 08:51pm Počutim se pripravljeno razmišljati o tem globokem problemu  ^ |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 7th, 2006 at 07:37am gd-obsessed:Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
nešto mi tu smrdi...skrivaš nešto.....  bez brige ona je djevica u svakom smislu koji postoji  |
 | July 10th, 2006 at 06:45am Devil's lil sister:gd-obsessed:Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
nešto mi tu smrdi...skrivaš nešto.....  bez brige ona je djevica u svakom smislu koji postoji 
ček malo,kak ti možeš umijesto mene odgovarat? |
| July 10th, 2006 at 08:08am Bittersweet:Devil's lil sister:gd-obsessed:Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
nešto mi tu smrdi...skrivaš nešto.....  bez brige ona je djevica u svakom smislu koji postoji 
ček malo,kak ti možeš umijesto mene odgovarat? E Bitter sad sam sigurna da si trudna..  OMG kakvo dugo kvotanje! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 10th, 2006 at 09:01am GLAVA ME BOLI x_x |
 | July 10th, 2006 at 03:13pm Sneki:Bittersweet:Devil's lil sister:gd-obsessed:Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
ček malo,kak ti možeš umijesto mene odgovarat? E Bitter sad sam sigurna da si trudna..  OMG kakvo dugo kvotanje!
sam morat otkrit ko je otac |
| July 10th, 2006 at 06:40pm Bittersweet:Sneki:Bittersweet:Devil's lil sister:gd-obsessed:Bittersweet:gd-obsessed:Devil's lil sister:Lunchbox:Sneki:Devil's lil sister:gd-obsessed: yep u horoskopu je djevica, ja sam skorpion!  Ja sam vaga!
ja blizanac ko moj bro 
ja jarac......
ček malo,kak ti možeš umijesto mene odgovarat? E Bitter sad sam sigurna da si trudna..  OMG kakvo dugo kvotanje!
sam morat otkrit ko je otac Kolko jih je potencialnih očkotov? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 10th, 2006 at 07:20pm dej nehajte XD nastavite si tisto v krnekiju...quote in potem copy/paste v kr neki...tu ste dovolj spamali XD |
 | July 14th, 2006 at 08:28am gledala sam onaj film Moja djevojka i plakala...šmrc |
bi_bu_ra Rotting On Here
| July 14th, 2006 at 08:30am Sad gledam The Amityville Horror I prije 2 minute vrisunla sam kao da me je vrag pogledao. Još mi kuca srce.  |
 | July 14th, 2006 at 08:43am Different Perspective:Sad gledam The Amityville Horror I prije 2 minute vrisunla sam kao da me je vrag pogledao. Još mi kuca srce. 
ja taj film nisam ni do kraja odgledala,usrala sam se,inače ne podnosim filmove s vragom |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | July 14th, 2006 at 10:18am Bittersweet:Different Perspective:Sad gledam The Amityville Horror I prije 2 minute vrisunla sam kao da me je vrag pogledao. Još mi kuca srce. 
ja taj film nisam ni do kraja odgledala,usrala sam se,inače ne podnosim filmove s vragom
meni to čak i ni bil tak strašan horor  pogledahte si Grudge  |
| July 18th, 2006 at 01:06pm Lunchbox:Bittersweet:Different Perspective:Sad gledam The Amityville Horror I prije 2 minute vrisunla sam kao da me je vrag pogledao. Još mi kuca srce. 
ja taj film nisam ni do kraja odgledala,usrala sam se,inače ne podnosim filmove s vragom
meni to čak i ni bil tak strašan horor  pogledahte si Grudge  Meni isto nije bio strašan.. |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | July 30th, 2006 at 03:22pm Sneki:Lunchbox:Bittersweet:Different Perspective:Sad gledam The Amityville Horror I prije 2 minute vrisunla sam kao da me je vrag pogledao. Još mi kuca srce. 
meni to čak i ni bil tak strašan horor  pogledahte si Grudge  Meni isto nije bio strašan.. ja sam ga gledala u kinu, i bio mi o-d-l-i-c-a-n!!!!  bio je gr8, al i pomalo smijesan, ona scena u podrumu je malo gadna, but i like the movie, btw sad sam gledala pirate s kariba 2, i film je isto awesome, jedva cekam 3 dio  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | August 3rd, 2006 at 08:45am žalostna kr se mi strgu en poster od eminema  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 3rd, 2006 at 10:59am uznemireno/tužno/zamišljeno |