Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | August 12th, 2006 at 06:36pm Daddy's little dead girl:Lunchbox:trbuh me boli
bljuje mi se laganini XD
Lunchie...Prezivjet ces...I sam da znas...Izbacuje me s faking MSN-a tak da neko vrijeme necu moc dolazit...Javim se kad kupim bon.
Pocutje- BLAH 
Sarček  baš se tebe setila par puta u autu danas 
Moramo se čut uskoro
Sneki in Different Perspective hvala za lepo popoldne  lepo sm se imela, upam da sta se vi2 tudi
Pa tut hvala za knigo
Počutje: srečna kr sm bila v Sloveniji ampak tudi jo pogrešam |
peas lover. King For A Couple Of Days
| August 12th, 2006 at 06:38pm
Lunchie!!!
Si jos tu?! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | August 13th, 2006 at 06:18pm Daddy's little dead girl:
Lunchie!!!
Si jos tu?!
kak to misliš? O_o
srečna sm  jutri grem spet v Slo  |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 14th, 2006 at 08:33am bzvz
 |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 14th, 2006 at 12:07pm |
| August 14th, 2006 at 04:00pm Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  |
Sneki Falling In Love With The Board
| August 15th, 2006 at 01:09pm Lunchbox:Sneki in Different Perspective hvala za lepo popoldne  lepo sm se imela, upam da sta se vi2 tudi
Pa tut hvala za knigo
Počutje: srečna kr sm bila v Sloveniji ampak tudi jo pogrešam
Hvala  Super je blo  Prosim  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | August 15th, 2006 at 07:54pm Sneki:Lunchbox:Sneki in Different Perspective hvala za lepo popoldne  lepo sm se imela, upam da sta se vi2 tudi
Pa tut hvala za knigo
Počutje: srečna kr sm bila v Sloveniji ampak tudi jo pogrešam
Hvala  Super je blo  Prosim 
spet si online
pozdrav sestri  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | August 17th, 2006 at 02:39pm vozila se 4 sata autom po vrućini.
mogla bi zadavit nekog. |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 17th, 2006 at 03:28pm Daddy's little dead girl:Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  da ja jesam, malo sam worried za bitter (ona je isla s njim u razred)al ok, bilo je u novinama, to je onaj decko Matteo koji je umro od meningokokne sepse  , tnx  |
| August 17th, 2006 at 04:55pm Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  da ja jesam, malo sam worried za bitter (ona je isla s njim u razred)al ok, bilo je u novinama, to je onaj decko Matteo koji je umro od meningokokne sepse  , tnx 
ajoj...nadam se da ce bit dobro ona..  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 18th, 2006 at 10:16am Daddy's little dead girl:Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  da ja jesam, malo sam worried za bitter (ona je isla s njim u razred)al ok, bilo je u novinama, to je onaj decko Matteo koji je umro od meningokokne sepse  , tnx 
ajoj...nadam se da ce bit dobro ona..  she's ok too,  tnx na potpori  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | August 19th, 2006 at 12:48pm Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  da ja jesam, malo sam worried za bitter (ona je isla s njim u razred)al ok, bilo je u novinama, to je onaj decko Matteo koji je umro od meningokokne sepse  , tnx 
ajoj...nadam se da ce bit dobro ona..  she's ok too,  tnx na potpori 
na sprovodu je bilo ful tužmo, jedan dečko nije mogao prestat plakat, fakat grozno |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | August 20th, 2006 at 03:34am Bittersweet:Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Devil's lil sister:Daddy's little dead girl:Ajoj...Sorry to hear that...Jesi dobro?  da ja jesam, malo sam worried za bitter (ona je isla s njim u razred)al ok, bilo je u novinama, to je onaj decko Matteo koji je umro od meningokokne sepse  , tnx 
ajoj...nadam se da ce bit dobro ona..  she's ok too,  tnx na potpori 
na sprovodu je bilo ful tužmo, jedan dečko nije mogao prestat plakat, fakat grozno yep katastrofa  , al ajmo promijenit temu na nes malo manje deprimirajuce k?
ja se danas osjecam pospano  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | August 20th, 2006 at 06:48am postala sam ovisna o gilmoricama i sutkinji amy, cijelo vrijeme to gledam, ne dao bog da to propustim |
| August 20th, 2006 at 07:31am Ja sam ovisna od pesme od Fergie - London Bridges  |
| August 20th, 2006 at 07:36am Sneki:Ja sam ovisna od pesme od Fergie - London Bridges 
nazvala si je album po mom nadimku  The Dutchess. Ljuta sam. Jako.  |
| August 20th, 2006 at 07:45am Daddy's little dead girl:Sneki:Ja sam ovisna od pesme od Fergie - London Bridges 
nazvala si je album po mom nadimku  The Dutchess. Ljuta sam. Jako. 
Sue the motherfuckin bitch!! |
| August 20th, 2006 at 07:58am Sneki:Daddy's little dead girl:Sneki:Ja sam ovisna od pesme od Fergie - London Bridges 
Sue the motherfuckin bitch!!
 SHE'S DEAD SUED MEAT! |
| August 20th, 2006 at 08:17am Daddy's little dead girl:Sneki:Daddy's little dead girl:Sneki:Ja sam ovisna od pesme od Fergie - London Bridges 
Sue the motherfuckin bitch!!
 SHE'S DEAD SUED MEAT!  |