Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | November 15th, 2006 at 09:17am Product Of War: svaka čast! treba imat hrabrosti reći to nekom,pogotovo svećeniku! hehe ti si heroj, a ja diktator u razredu XD Grozno mi je kaj nemrem pričat s tobom  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 15th, 2006 at 09:20am |
 | November 15th, 2006 at 09:23am |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 15th, 2006 at 09:24am |
 | November 15th, 2006 at 09:32am Product Of War: Ili instalirat MSN, treba mu ful dugo da ga skinem  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 15th, 2006 at 10:59am Product Of War:gd-obsessed:
o čem se radi? možda možemo pomoći? 
sve riješeno... valjda će sad biti ok... |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 16th, 2006 at 08:34am gd-obsessed:Product Of War:gd-obsessed:
sve riješeno... valjda će sad biti ok... Ak budes trebala pomoc, sam reci, we're here 4 u  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 16th, 2006 at 08:35am First Voice Of The Last:gd-obsessed:Product Of War:gd-obsessed:
sve riješeno... valjda će sad biti ok... Ak budes trebala pomoc, sam reci, we're here 4 u 
yeah  |
Sneki Falling In Love With The Board
| November 16th, 2006 at 09:30am Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ |
 | November 16th, 2006 at 03:01pm Sneki:Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ Ak ti se nešto desi Snečkice sredit ćemo Product i ja to. Nemremo ti reć koja je naša moć jer bi te onda trebali ubiti  |
Sneki Falling In Love With The Board
| November 17th, 2006 at 09:27am [Bittersweet] cant fail:Sneki:Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ Ak ti se nešto desi Snečkice sredit ćemo Product i ja to. Nemremo ti reć koja je naša moć jer bi te onda trebali ubiti  E super onda! Recite svima u mom razredu za vasu moc osim meni.. onda obavite sta morate.. meni ce bit to super  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 17th, 2006 at 10:00am Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ Ak ti se nešto desi Snečkice sredit ćemo Product i ja to. Nemremo ti reć koja je naša moć jer bi te onda trebali ubiti  E super onda! Recite svima u mom razredu za vasu moc osim meni.. onda obavite sta morate.. meni ce bit to super 
smatraj to obavljenim. al onda moramo nabavit auto s jako velikim gepekom da svi stanu kad *kašlj* završimo s njima lets do it the mafia style  |
 | November 17th, 2006 at 10:27am Product Of War:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ Ak ti se nešto desi Snečkice sredit ćemo Product i ja to. Nemremo ti reć koja je naša moć jer bi te onda trebali ubiti  E super onda! Recite svima u mom razredu za vasu moc osim meni.. onda obavite sta morate.. meni ce bit to super 
smatraj to obavljenim. al onda moramo nabavit auto s jako velikim gepekom da svi stanu kad *kašlj* završimo s njima lets do it the mafia style   |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 17th, 2006 at 11:24am
hehe danas smo pod glazbenim slušali Elvisa, Beatlese i Rolling Stonese odmah sam se sjetila 1977 XD |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 17th, 2006 at 01:08pm danas sam pomalo depresivno  |
 | November 18th, 2006 at 08:33am Product Of War:
hehe danas smo pod glazbenim slušali Elvisa, Beatlese i Rolling Stonese odmah sam se sjetila 1977 XD Eeeee moram ti pokazat jaknu koju sam si napravila. Ima veze s 1977  Registrirala sam se na neki Clash forum i likovi su me supač pozdravili, jedan lik je čak uspio nekaj na hrvatskom napisat, pa sam hepi  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 18th, 2006 at 08:52am [Bittersweet] cant fail:Product Of War:
hehe danas smo pod glazbenim slušali Elvisa, Beatlese i Rolling Stonese odmah sam se sjetila 1977 XD Eeeee moram ti pokazat jaknu koju sam si napravila. Ima veze s 1977  Registrirala sam se na neki Clash forum i likovi su me supač pozdravili, jedan lik je čak uspio nekaj na hrvatskom napisat, pa sam hepi 
daj nam svima pokaži tu jaknu... i mene zanima ....  please...
kad smo već kod 77.- moj brat je rođen te godine  |
 | November 18th, 2006 at 02:40pm gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:
hehe danas smo pod glazbenim slušali Elvisa, Beatlese i Rolling Stonese odmah sam se sjetila 1977 XD Eeeee moram ti pokazat jaknu koju sam si napravila. Ima veze s 1977  Registrirala sam se na neki Clash forum i likovi su me supač pozdravili, jedan lik je čak uspio nekaj na hrvatskom napisat, pa sam hepi 
kad smo već kod 77.- moj brat je rođen te godine  Nije nikaj posebno, al fotkat ću je pa postam sliku |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 19th, 2006 at 07:34am [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:
kad smo već kod 77.- moj brat je rođen te godine  Nije nikaj posebno, al fotkat ću je pa postam sliku
KEWL  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | November 20th, 2006 at 05:11am Sneki:[Bittersweet] cant fail:Sneki:Joooooooj kako sam ljuta imam najgori razred na celom j... svetu.. Nikako se nisu mogli odlučit gde čemo za maturantski izlet i razredna je pozvala parents da odluče i te stare budale rekle su da idemo na siciliju!!!! Mislim joooj.. tamo gde je previše maslina, gde ljudi pričaju taljanski jezik.. ma mislim ne razumem ga 5%.. a skoro svi u razredu ga znaju.. 8 dana da si pravim sramotu i još da to platim???????? i još da me neko trpne u crn bmw, pozove mog tatu i zahteva 500.000€.. dobro sad pretiravam, al ja neeeeču si ič tam pravit sramotu ;/ Ak ti se nešto desi Snečkice sredit ćemo Product i ja to. Nemremo ti reć koja je naša moć jer bi te onda trebali ubiti  E super onda! Recite svima u mom razredu za vasu moc osim meni.. onda obavite sta morate.. meni ce bit to super 
boga moja Snekčca :hug
Ja se samo nadam da bum ozdravila do petka jer idemo u Maribor sa školom  a mene čopila temperatura i grlo me boli i sanjam kvadratne jednađbe XD |