Author | Message |
---|
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 20th, 2006 at 11:06am The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:The daughter of rage:princesss:boli me vamp : ( ne vem zakaj boli te kaj???  ja sam danas malo euforicno hajper! 
trbuh  ok onda tak reci i plizzzz nemojte pricat na slovenskom jer vas razumijem svaku 5 rijec i mislim da nisam jedina tnx  btw nadam se da ce te prestat bolit soon  ok...a ono je malo znaš showing off 
kao Petra i ja znamo ..
mislim petra zna..ja ono..trudim se xD
okok malo postanja na slo malo ne :Đ ma ok vi ste talentirani a mi ostali vas nekuzimo so dont show off ok??  na slovenija pricajte na slovenskom and u have compromise!  To je i slovenski forum. Zakaj ti misliš da sam ja tu?
OK, princesss, ja znam bolje nego vi dvije zajedno  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 20th, 2006 at 12:29pm kak sam hepi, moram s nekim podijeliti svoju sreću.... (sutra ću vidjeti svog boyfrienda nakon 3 puna tjedna  , samo... ima mononukleozu  a možda i ja) |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 20th, 2006 at 02:59pm |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 20th, 2006 at 04:04pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 20th, 2006 at 04:52pm |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 21st, 2006 at 05:16am hmmmm I feel happy/sad |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 21st, 2006 at 07:34am zbunjeno jako i neodlučujuće...komplicirano i zastrašujuće pomalo |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | April 21st, 2006 at 08:24am pa uskoro idem nekaj jest finoga, pa sam hepi,a i skužila sam svoju lektiru iz frenča tak da slavim.trebam pročitat 6 strana iz knjige koja se zove Petit Nicholas(mali nikola za neupučene  ) |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 21st, 2006 at 08:47am Bittersweet:pa uskoro idem nekaj jest finoga, pa sam hepi,a i skužila sam svoju lektiru iz frenča tak da slavim.trebam pročitat 6 strana iz knjige koja se zove Petit Nicholas(mali nikola za neupučene  ) mislim da su ljudi skuzili o cem se radi  ja jos nisam ni pocela to radit, ja kad neko prica french il se zaprepastim jel sam skuzila o cem pricaju il dok pricaju sam ih blijedo gledam jer sam skuzila 2 rijeci. I na to sam ja potrosila 7 god ucenja frencha (iako ga nikad zapravo nisam samostalno ucila)  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 23rd, 2006 at 06:31pm glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
glede slovenskog: hkhm, pisanje mi ide relativno ok al moram definitivno poradit na pričanju XD
edit: da nebum offtopic, bilo mi je super u lj, al mi je falil moj mali bracek (Swiftek moj malji) a sad sam happy kaj sam ga vidla nakon 4 dana  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 24th, 2006 at 01:12pm Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
glede slovenskog: hkhm, pisanje mi ide relativno ok al moram definitivno poradit na pričanju XD
edit: da nebum offtopic, bilo mi je super u lj, al mi je falil moj mali bracek (Swiftek moj malji) a sad sam happy kaj sam ga vidla nakon 4 dana  kolko ti god ima bro?? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 24th, 2006 at 05:14pm The daughter of rage:Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
edit: da nebum offtopic, bilo mi je super u lj, al mi je falil moj mali bracek (Swiftek moj malji) a sad sam happy kaj sam ga vidla nakon 4 dana  kolko ti god ima bro??
5 alll....fora je u tome da je to ustvari pes (da nebu zabune) al ja ga zovem braco i fakat ga tretiram tak  |
 | April 25th, 2006 at 01:59am Lunchbox:The daughter of rage:Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
edit: da nebum offtopic, bilo mi je super u lj, al mi je falil moj mali bracek (Swiftek moj malji) a sad sam happy kaj sam ga vidla nakon 4 dana  kolko ti god ima bro??
5 alll....fora je u tome da je to ustvari pes (da nebu zabune) al ja ga zovem braco i fakat ga tretiram tak 
brijem da se daughter već ponadala da je zgodan  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 25th, 2006 at 02:55pm Bittersweet:Lunchbox:The daughter of rage:Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
5 alll....fora je u tome da je to ustvari pes (da nebu zabune) al ja ga zovem braco i fakat ga tretiram tak 
brijem da se daughter već ponadala da je zgodan 
hahahaha  pa je, zgodan je  ipak je moj buraz, ima iste oke ko ja  još kad bi bili iste vrste  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 26th, 2006 at 06:08am Bittersweet:Lunchbox:The daughter of rage:Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
brijem da se daughter već ponadala da je zgodan  krivo brijes!!!!! misla sam da je slatki jer je beba il tak nes!!!! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 26th, 2006 at 10:32am jooooooooooooooj, glava me dons boli 
vreme je tko zelo slabo da sploh ne morem dihati in mam občutek kt da mi neki pritiska glavo  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 26th, 2006 at 12:00pm Lunchbox:jooooooooooooooj, glava me dons boli 
vreme je tko zelo slabo da sploh ne morem dihati in mam občutek kt da mi neki pritiska glavo  skuzila sam sve osim občutek kaj to znači?  ja sam u depresiji cijeli dan  |
 | April 26th, 2006 at 04:37pm ja sam pre supač |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| April 26th, 2006 at 05:27pm Lunchbox:glede onog smajlija s kavom: sliči na duju
 |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 27th, 2006 at 06:55am |