Author | Message |
---|
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | next PS:tylkko sobie za dużo nie wyobrażać-ja nie jestem nachalna-ja próbowałamj do nigo zagadać jakieś 2 miesiące temu ostatnio  serio!!! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | nie mysl bo to boli!!!!
f... frankensztajn??
co za romans nam sie tu normalnie tworzy jak dostaniesz nagrody tam wszystkie mozliwe i ekranizacje beda tego robic to nie zapomnij o nas i autografy daj  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | oczywista że dam autografy 
A tak nawiasem mówiłam że to opowiadanie to będzie kicz i wyśmianie harlequina czy jak to się inaczej nazywa.
PS,Motyw erotyczny ze Szczurkiem Aleksandrem w przygotowaniu  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | On nie ma na imię Frankensztajn 
Ale zgadujcie dalej-imię nie jest śmieszne-->to wskazówka.
PS.Szukam kolejnego pomysłu na erotyczne czynności wykonywane w rowie,bo nie wiem co mam jeszcze wymyślić dla Szczurka Aleksandra-on jest kobietą(szczurek oczywiście!  ) |
alexxx King For A Couple Of Days
"Ma głęboko perwersyjną naturę."  it's me  myhyhyhyhy |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | jako dziecko to żarłoczna, masochistyczna i tępa  a dokładniej to jestem ambitną kretynką i prowadzam sie z młodziaszkami niekoniecznie hetero
jak żabojad to Françoise pewnie  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | Nie nie Francoise!!!Bum i nietrafiony!!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | Frederic ? Franck ?  |
Ok next część
Niedawno Hysteria dowiedziała się,że Szczurek Aleksander zalicza rowy w wiadomym celu  Domyślcie się w jakim.A |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
wiadomo ze kazda z nas MYSLI o tym samym a jednak nikt tego nie nazwie po imieniu...
taka lipa 
jak juz sie zaczynasz sprawami bardziej erotycznymi zajmowac to nazwij to jak trzeba  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | mądrze napisane !  ale z tymi rowami to chyba nie tedy droga ;P mi to sie tylko kojarzy z wyproznianiem przewodu pokarmowego odwrotna strona niż normlanie i ogolnie spanie ;P zahacz o jakieś krzaczki i już bedizie to inaczej sie prezentowac  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ooohhh tak krzaczki to jest to  tego mi brakowalo 
i najlepiej draske do tych krzaczkow na chwile zeby sie wyzyla zanim ja do niej przyjade  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
wiadomo ze kazda z nas MYSLI o tym samym a jednak nikt tego nie nazwie po imieniu...
taka lipa 
jak juz sie zaczynasz sprawami bardziej erotycznymi zajmowac to nazwij to jak trzeba 
ja moge nazwac po imieniu.... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | Eliseth:ooohhh tak krzaczki to jest to  tego mi brakowalo 
i najlepiej draske do tych krzaczkow na chwile zeby sie wyzyla zanim ja do niej przyjade 
ja sie do zadnych krzków nie wybieram  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | draska:Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
taka lipa 
jak juz sie zaczynasz sprawami bardziej erotycznymi zajmowac to nazwij to jak trzeba 
ja moge nazwac po imieniu....
dawaj  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | Eliseth:draska:Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
taka lipa 
dawaj 
jestes tego pewna? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | draska:Eliseth:draska:Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
taka lipa 
dawaj 
jestes tego pewna? tak i prosze zaznaczyc ta odpowiedz  i zadnych reklam mi tu teraz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
taka lipa 
dawaj 
jestes tego pewna? tak i prosze zaznaczyc ta odpowiedz  i zadnych reklam mi tu teraz 
wiec....zaznaczam.... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:nie lubie sytuacji 'domyslcie sie'
taka lipa 
dawaj 
jestes tego pewna? tak i prosze zaznaczyc ta odpowiedz  i zadnych reklam mi tu teraz 
wiec....zaznaczam.... no mow bo zaraz ide! |