Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 21st, 2006 at 10:06am cicho... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 21st, 2006 at 03:16pm alexxx:ja bym sie nie pojawiła na jej miejscu... ja też nie, ale po niej wszystkiego można się spodziewać.. |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 21st, 2006 at 03:43pm to dobrze dla nas |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 21st, 2006 at 04:57pm Tunia:alexxx:ja bym sie nie pojawiła na jej miejscu... ja też nie, ale po niej wszystkiego można się spodziewać..
w sumie to podziwiam takich ludzi  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 21st, 2006 at 05:25pm właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 21st, 2006 at 06:57pm whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
eee coś Ty dzis brała dziewczyno?  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 22nd, 2006 at 04:00am alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
eee coś Ty dzis brała dziewczyno? 
ja, żeby powiedzieć takie coś nie musiałabym nic brać  ja mam takie odchyły normalenie |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 22nd, 2006 at 10:49am Ms Mysterious:alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
ja, żeby powiedzieć takie coś nie musiałabym nic brać  ja mam takie odchyły normalenie
egzakli  ja to nazywam obrazki myślowe. na przykład, czy kiedyś słysząc "dziki świat" miałyście przed oczami kulę ziemską ubraną w strój jaskiniowca i z maczugą w dłoni? |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 22nd, 2006 at 11:27am whateveryasay:Ms Mysterious:alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
ja, żeby powiedzieć takie coś nie musiałabym nic brać  ja mam takie odchyły normalenie
egzakli  ja to nazywam obrazki myślowe. na przykład, czy kiedyś słysząc "dziki świat" miałyście przed oczami kulę ziemską ubraną w strój jaskiniowca i z maczugą w dłoni?
yyy, nie  .. czyli chyba jeszcz enie jest ze mna tak źle  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 22nd, 2006 at 12:46pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
egzakli  ja to nazywam obrazki myślowe. na przykład, czy kiedyś słysząc "dziki świat" miałyście przed oczami kulę ziemską ubraną w strój jaskiniowca i z maczugą w dłoni?
yyy, nie  .. czyli chyba jeszcz enie jest ze mna tak źle 
ze mną tez  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 22nd, 2006 at 12:47pm alexxx:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
ze mną tez 
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 22nd, 2006 at 04:42pm alexxx:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:alexxx:whateveryasay:właśnie porównałam sobie nasze forum do kefiru, ze względu na zagęszczanie  o_____O
ze mną tez  ani ze mną  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 22nd, 2006 at 04:45pm hmmm... okej...
*wycofuje się powoli* |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 22nd, 2006 at 06:21pm nieeee  ciekawe te Twoje obrazki sa czasami ;P  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 23rd, 2006 at 06:53am intrygujące bym powiedziała  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 23rd, 2006 at 05:59pm nabijacie się ze mnie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 24th, 2006 at 04:14am oj biednas |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 24th, 2006 at 10:29am czyżby Hysteria wróciła? |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | June 24th, 2006 at 10:31am erm....Ciesze sie że podziwiacie mnie za odwagę 
ale na moje iwasze nieszczęście bądę się tu pojawiać....A propo-o mich wierszach polonista powiedział że dobre ale smutne-i zapytał czy zmusiłam się żeby napisać tak smutno(bo ja zwykle w budzie jak Idiota-tzn udaje głupią
PS.Zrozumiałam bez słownika. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 24th, 2006 at 10:35am jeżeli, jak napisałaś, na twoje nieszczęście będziesz się pojawiać tu to dlaczego w ogóle się będziesz pokazywać? |