Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 21st, 2006 at 05:16pm na zdrowie
no a on nie jest żabą? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 21st, 2006 at 05:55pm  największa zagadka XXI w. została rozwiązana  o jaaaa.. |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 22nd, 2006 at 07:45am Fabienne- Feminine form of French "Fabien"
a może Hysteria nie koniecznie mówi o chłopaku |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 22nd, 2006 at 10:42am |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 22nd, 2006 at 12:15pm to jest mozliwe... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 22nd, 2006 at 04:56pm Ms Mysterious:Fabienne- Feminine form of French "Fabien"
a może Hysteria nie koniecznie mówi o chłopaku O_O  faktycznie  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | October 23rd, 2006 at 10:42am no to znaczy Fabien to mój pomyłek
No więc kontynuacja!UWAGA!!!
No więc jak zaczął się nowy rok szkolny to ten tak jakoś...No zaczął częściej chodzić koło klas gdie Hysteria odbywała tortury zwane lekcjami  I to bynajmniej nie dlatego że Fabienowi było po drodze.Hysteria nawet dla niego zmnieniła swój punkowy styl ubioru na tzw. modny...
Ciąg Dalszy Nastąpio wkrótce! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 23rd, 2006 at 11:35am a na czym polegal twoj wczesniejszy 'punkowy' styl? udawalas blog27? |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 23rd, 2006 at 11:48am a ja zauważyłam że tzw. punkowy styl ubioru i tak ostatnio się zrobił dość modny (i na ciuchach się kończy)  przynajmniej u mnie w szkole |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 23rd, 2006 at 12:15pm Ms Mysterious:a ja zauważyłam że tzw. punkowy styl ubioru i tak ostatnio się zrobił dość modny (i na ciuchach się kończy)  przynajmniej u mnie w szkole
ojj tez tak mi się wydaje.... teraz punki to kolorowiutkie dzieciaczki, które stać na najlepsze trampusie itd itp grunt to bluzuchna w paseczki o ja pierdole az zygać sie chce od tych buntowników :] (chyba mi cisnienie skacze)
a się szarpnęłam na post na poziomie  (zdaję sobie z tego sprawę  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | October 23rd, 2006 at 12:43pm alexxx:Ms Mysterious:a ja zauważyłam że tzw. punkowy styl ubioru i tak ostatnio się zrobił dość modny (i na ciuchach się kończy)  przynajmniej u mnie w szkole
ojj tez tak mi się wydaje.... teraz punki to kolorowiutkie dzieciaczki, które stać na najlepsze trampusie itd itp grunt to bluzuchna w paseczki o ja pierdole az zygać sie chce od tych buntowników :] (chyba mi cisnienie skacze)
a się szarpnęłam na post na poziomie  (zdaję sobie z tego sprawę  to ostanio jakaś dziewczyna ode mnie ze szkoły miała torbę z napisem "Ramones"to do niej zagadałam:
-słuchasz ich?
-kogo?
-no Ramones'ów..
-a kto to
-spójrz na swoją torbę..
-no i co?
-masz napis Ramones...?
-i co z tego?
-to jest taka kapela wiesz?
-co ty gadasz? to nie jest żadna kapela tylko taki motyw.. [mina srającego kota]
-... [i odeszłam] |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 23rd, 2006 at 02:19pm Ms Mysterious:alexxx:Ms Mysterious:a ja zauważyłam że tzw. punkowy styl ubioru i tak ostatnio się zrobił dość modny (i na ciuchach się kończy)  przynajmniej u mnie w szkole
a się szarpnęłam na post na poziomie  (zdaję sobie z tego sprawę  to ostanio jakaś dziewczyna ode mnie ze szkoły miała torbę z napisem "Ramones"to do niej zagadałam:
-słuchasz ich?
-kogo?
-no Ramones'ów..
-a kto to
-spójrz na swoją torbę..
-no i co?
-masz napis Ramones...?
-i co z tego?
-co ty gadasz? to nie jest żadna kapela tylko taki motyw.. [mina srającego kota]
-... [i odeszłam] też takie widuję  . Nawet u mnie na wydziale można takie spotkać... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 23rd, 2006 at 03:42pm "mina srajacego kota"  to sie Zdzichu obrazi jak mu to Lidzia przeczyta  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 24th, 2006 at 09:30am zdzichu? |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 24th, 2006 at 12:19pm Ms Mysterious:alexxx:Ms Mysterious:a ja zauważyłam że tzw. punkowy styl ubioru i tak ostatnio się zrobił dość modny (i na ciuchach się kończy)  przynajmniej u mnie w szkole
-słuchasz ich?
-kogo?
-no Ramones'ów..
-a kto to
-spójrz na swoją torbę..
-no i co?
-masz napis Ramones...?
-i co z tego?
-... [i odeszłam]
Nie wiem jak mi się udaje, ale u mnie ludzie którzy nawet się na czymś nie znają nie obnoszą się z tym...
Chociaż mówiłam wam chyba, że kiedyś koleżanka koleżanki mówiąc o Metallice stwierdziła: "Tak, uwielbiam ten gatunek muzyki..."
a co Hysteria ma na myśli mówiąc że Fąfel to jej pomyłek?  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | October 24th, 2006 at 12:41pm u mnie to tylko srendy są paski ćwiekowe pod rush bluzka ;P
a u mnie w klasie taka mhrok to normalnie bluzka z cekiniasta czaszka, sliczniussssio ;D ;D brakowało mi takiej
alexxx:"mina srajacego kota"  to sie Zdzichu obrazi jak mu to Lidzia przeczyta 
 on dobrze wie jak wygląda
Eliseth:zdzichu?
kot mój
whateveryasay:
a co Hysteria ma na myśli mówiąc że Fąfel to jej pomyłek? 
ah Hysteria to jedna wielka kobieta - tajemnica  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 24th, 2006 at 12:43pm lidocaine:u mnie to tylko srendy są paski ćwiekowe pod rush bluzka ;P
a u mnie w klasie taka mhrok to normalnie bluzka z cekiniasta czaszka, sliczniussssio ;D ;D brakowało mi takiej
alexxx:"mina srajacego kota"  to sie Zdzichu obrazi jak mu to Lidzia przeczyta 
 on dobrze wie jak wygląda
Eliseth:zdzichu?
kot mój
whateveryasay:
a co Hysteria ma na myśli mówiąc że Fąfel to jej pomyłek? 
ah Hysteria to jedna wielka kobieta - tajemnica 
w zasadzie paski ćwiekowe & bluzunia radosna mnie bawią, ale to zależy kto to nosi  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | October 24th, 2006 at 12:46pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | October 24th, 2006 at 12:52pm znaczy mówisz różowy pasek z ćwiekami? hardkor 
ale ja o mało nie oszalałam na punkcie plastikowej różowej brokatowej przeźroczystej jednorzędowej pieszczochy, taka była punkowa  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2006 at 02:22pm różowy pasek z ćwiekami?!  nie wiedziałam, że takie są :// |