Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 26th, 2006 at 05:23pm whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
alexxx:bo wiesz ja tak własnie prowokuję... trzasnełam pazurki na róż i zabijam intelektem znienacka 
 to ja tak samo postępuję z moją rushoffą kurtką 
uuu witam bestio przebiegła  :* |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 26th, 2006 at 05:27pm alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
alexxx:bo wiesz ja tak własnie prowokuję... trzasnełam pazurki na róż i zabijam intelektem znienacka 
uuu witam bestio przebiegła  :*
sasasa :*
no cóż, jak ostatnio szłam w tej różowej kurteczce z koleżanką, która miała na plecach te takie różowe skrzydła z H&M i jeszcze różdżkę w ręku, jakaś DUŻA grupa facetów ubranych na czarno się na nas gapiła i jeden podszedł i powiedział ze zdegustowaniem: - No to przesadziłyście...
myślałam że nas zamordują  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | December 27th, 2006 at 08:34am whateveryasay:alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
no cóż, jak ostatnio szłam w tej różowej kurteczce z koleżanką, która miała na plecach te takie różowe skrzydła z H&M i jeszcze różdżkę w ręku, jakaś DUŻA grupa facetów ubranych na czarno się na nas gapiła i jeden podszedł i powiedział ze zdegustowaniem: - No to przesadziłyście...
myślałam że nas zamordują 
 szkoda, że nie zrobiłyście sobie zdjęcia w takich strojach  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 27th, 2006 at 11:55am landryny  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 27th, 2006 at 12:15pm ja też chce różowe skrzydła ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 27th, 2006 at 07:00pm Banan:whateveryasay:alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
 szkoda, że nie zrobiłyście sobie zdjęcia w takich strojach 
nie wszystko stracone
a różowe skrzydła miała yeahdude, zerknijcie na jej majspejsa  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | December 28th, 2006 at 04:34am whateveryasay:Banan:whateveryasay:alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
nie wszystko stracone
a różowe skrzydła miała yeahdude, zerknijcie na jej majspejsa 
takie zdjęcie by się przydało na avatar na jakimś forum zrzeszającym fanów metalu
ooo właśnie gdzie yeahdude?  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 28th, 2006 at 06:04am Banan:whateveryasay:Banan:whateveryasay:alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
nie wszystko stracone
takie zdjęcie by się przydało na avatar na jakimś forum zrzeszającym fanów metalu
ooo właśnie gdzie yeahdude? 
yeahdude poooszła!...  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | December 28th, 2006 at 09:18am whateveryasay:Banan:whateveryasay:Banan:whateveryasay:alexxx:whateveryasay:*Hysteria is with PANIC!*:ja wiem z całym szacunkiem.... I nie uważam że każdy kto nosi rósh jest głupi. Po prostu w środowisku w którym żyje każdy kto nosi rósh jest plastikową lalą.
moczary górnej Amazonki?
nie wszystko stracone
ooo właśnie gdzie yeahdude? 
yeahdude poooszła!... 
tak na jakiś czas? przecież nie mogła opuścić rodziny na zawsze... takich rzeczy się nie robi
stwierdziłam, że to nienormalne nie miec czegoś RoOoOsHoFfeGo i trzeba to zmienic  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 28th, 2006 at 10:02am a ja nic nie mam musze sobie cos kupic.... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 28th, 2006 at 03:12pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 28th, 2006 at 04:50pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 28th, 2006 at 05:12pm whateveryasay: ha!  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | December 29th, 2006 at 11:42am hmmm... Ja też chce różowe skrzyyydłaaa... A i moim środowiskiem nie są moczary górnej Amazonki a Przerwy (tak pięknie nazywa się rzeka a raczej rów który przepływa przez moją miejscowość  , to taka dziura że strach, większość dziewczyn to taki recykling, szajska odmiana glamour i w ogóle bleeee.... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 12:20pm raj na ziemi <33333333333333333333 prowadź mnie tam, dobry aniele!
urządzimy sobie farme rushoffych rusałek  ale będzie jazdaaaaaa |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 29th, 2006 at 12:34pm *Hysteria is with PANIC!*:hmmm... Ja też chce różowe skrzyyydłaaa... A i moim środowiskiem nie są moczary górnej Amazonki a Przerwy (tak pięknie nazywa się rzeka a raczej rów który przepływa przez moją miejscowość  , to taka dziura że strach, większość dziewczyn to taki recykling, szajska odmiana glamour i w ogóle bleeee....
1. to ja nie chce skrzydeł
2. a juz chciałam w tym topiku napisać, że chyba kogos wystraszyłam na dobry miesiąc... 
3. farma rusałek rox
4. nie obrazaj "dziur" bo dopiero bede "szczera i miła"  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 12:45pm brawo dla obrończyni uciskanych dziur i dziurek !  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 29th, 2006 at 01:49pm alexxx:*Hysteria is with PANIC!*:hmmm... Ja też chce różowe skrzyyydłaaa... A i moim środowiskiem nie są moczary górnej Amazonki a Przerwy (tak pięknie nazywa się rzeka a raczej rów który przepływa przez moją miejscowość  , to taka dziura że strach, większość dziewczyn to taki recykling, szajska odmiana glamour i w ogóle bleeee....
1. to ja nie chce skrzydeł
2. a juz chciałam w tym topiku napisać, że chyba kogos wystraszyłam na dobry miesiąc... 
3. farma rusałek rox
4. nie obrazaj "dziur" bo dopiero bede "szczera i miła" 
też przestałam mieć ochote na skrzydła rushHooFEe :/
szkoda że punkt 2 się nie spełnił
i histerio, psujesz naturalną harmonię środowiska- domu wielu organizmów żyjących w tym, jak to nazwałaś "rowie przepływającym" przez twoją miejscowość (tylko nie wiem jak rów może płynąć...) |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 01:51pm cicho bo mnie Hysteria nie zaprowadzi do krainy marzeń  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 29th, 2006 at 02:01pm i tak Cie tam zaprowadzi- ona jest nie czuła na wszelkiego rodzaju aluzje, nawet takie najbardziej oczywiste ;p |