Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 29th, 2006 at 02:08pm  no fuckt.. zapomniałam  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 29th, 2006 at 02:13pm dobra pamięć, ale krótka? tez to mam ;p |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 29th, 2006 at 05:10pm a tak sie starałam ;(
postaram sie jeszcze bardziej  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 29th, 2006 at 07:26pm dobra, to zawsze jeszcze oprócz skrzydeł zostaje r00shchka
myślicie że ładnie to napisałam? chyba dobrze, bo prawie się nie mogę odczytać...
eej, i tak rusałkowato będziecie skakać i nago tańczyć w deszczu? super  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 30th, 2006 at 03:48am |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | December 30th, 2006 at 07:13am Eliseth:
masz racje... przepraszam
buhahahaha  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 30th, 2006 at 08:45am Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 30th, 2006 at 12:50pm Nikt nie jest prorokiem we własnym kraju... Przykro nam, musisz nas opuścić  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 30th, 2006 at 02:20pm Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 30th, 2006 at 02:23pm Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 30th, 2006 at 02:30pm Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p ktoś musiał to kiedyś powiedzieć prosto w.. avatar histerii (?) i padło na mnie ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 30th, 2006 at 04:08pm Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p ktoś musiał to kiedyś powiedzieć prosto w.. avatar histerii (?) i padło na mnie ;p
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 30th, 2006 at 05:48pm whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p ktoś musiał to kiedyś powiedzieć prosto w.. avatar histerii (?) i padło na mnie ;p
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... chodziło mi o samą histerie raczej, ale i tak dziękuje  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 30th, 2006 at 07:12pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... chodziło mi o samą histerie raczej, ale i tak dziękuje 
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | December 31st, 2006 at 07:05am whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... chodziło mi o samą histerie raczej, ale i tak dziękuje 
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. kto chce wziąć udzial w losowaniu?  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | December 31st, 2006 at 07:52am Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. kto chce wziąć udzial w losowaniu? 
no ja myślę, że żadna z obecnych osób nie powinna się migać. w końcu to nasz obowiązek wobec kraju!
*zaczyna grać hymn i powiewać flaga*
proszę obecnych o odmeldowanie się! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 31st, 2006 at 09:54am whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. kto chce wziąć udzial w losowaniu? 
no ja myślę, że żadna z obecnych osób nie powinna się migać. w końcu to nasz obowiązek wobec kraju!
proszę obecnych o odmeldowanie się! <ucieka "gdzie pieprz rosnie" czyli chowa sie za zona>  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | December 31st, 2006 at 10:57am Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
proszę obecnych o odmeldowanie się! <ucieka "gdzie pieprz rosnie" czyli chowa sie za zona> 
nie wiedziałam, że za mną rośnie pieprz  chyba, że masz jakieś inne żony...
 |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 31st, 2006 at 11:36am Banan:Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
proszę obecnych o odmeldowanie się! <ucieka "gdzie pieprz rosnie" czyli chowa sie za zona> 

no to juz wiesz  obron nas zono  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | December 31st, 2006 at 01:07pm Eliseth:Banan:Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...

no to juz wiesz  obron nas zono 
to by chyba było równoznaczne ze zgłoszeniem się do jakiegoś losowania phhh  ja nie bardzo w temacie ale tu coś o łopacie... coś mi to brutalnie wygląda  |