Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 1st, 2007 at 01:28pm Banan:Eliseth:Banan:Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p ktoś musiał to kiedyś powiedzieć prosto w.. avatar histerii (?) i padło na mnie ;p
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... chodziło mi o samą histerie raczej, ale i tak dziękuje 
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. kto chce wziąć udzial w losowaniu? 
no ja myślę, że żadna z obecnych osób nie powinna się migać. w końcu to nasz obowiązek wobec kraju!
*zaczyna grać hymn i powiewać flaga*
proszę obecnych o odmeldowanie się! <ucieka "gdzie pieprz rosnie" czyli chowa sie za zona> 
nie wiedziałam, że za mną rośnie pieprz  chyba, że masz jakieś inne żony...

no to juz wiesz  obron nas zono 
to by chyba było równoznaczne ze zgłoszeniem się do jakiegoś losowania phhh  ja nie bardzo w temacie ale tu coś o łopacie... coś mi to brutalnie wygląda 
trzeba bronić kraju  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 2nd, 2007 at 02:21am whateveryasay:Banan:Eliseth:Banan:Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...
taka pesymistyczna wizja.. wybaczcie ;p sama nie chciałam używać tak drastycznego słowa ;p ktoś musiał to kiedyś powiedzieć prosto w.. avatar histerii (?) i padło na mnie ;p
tak wygarnąć Gerardowi w twarz? niezbyt delikatnie... nie wiem czy oni kiedykolwiek się pozbierają po tym co powiedziałaś... chodziło mi o samą histerie raczej, ale i tak dziękuje 
 masz rację, nie angażujmy do tego osób postronnych. wszyscy, proszę odstąpić. zaraz wyłonimy drogą losowania osobę, która schwyci łopatę na długim trzonku i pośle Hysterię do krainy wiecznych pankuff. amen. kto chce wziąć udzial w losowaniu? 
no ja myślę, że żadna z obecnych osób nie powinna się migać. w końcu to nasz obowiązek wobec kraju!
proszę obecnych o odmeldowanie się! <ucieka "gdzie pieprz rosnie" czyli chowa sie za zona> 

to by chyba było równoznaczne ze zgłoszeniem się do jakiegoś losowania phhh  ja nie bardzo w temacie ale tu coś o łopacie... coś mi to brutalnie wygląda 
trzeba bronić kraju  rozumiem, ze sie zglaszasz na ochotnika?  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 2nd, 2007 at 02:50pm Eliseth:whateveryasay:Banan:Eliseth:Banan:Eliseth:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Tunia:Ms Mysterious:Tunia:Eliseth: misjonarzy często nie są rozumiani w swoich czasach i doceniają ich dopiero po latach  .. Cóż histerio... ;p a czesto nawet po smierci...

trzeba bronić kraju  rozumiem, ze sie zglaszasz na ochotnika?  tylko uważaj, bo jeszcze zbrukasz swoje sumienie wirtualną krwia histerii i co wtedy będzie? będzie Cię sumienie dręczyło przez pewien czas ;p |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 2nd, 2007 at 02:59pm nie budujcie piramidek, tylko organizujcie losowanko xD |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 2nd, 2007 at 03:59pm tym zajmie się nasza Kahęsia żeby wylosowała siebie ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 3rd, 2007 at 05:39pm oj cicho, macie tu zapałki, ciągnąć
i nie myślcie nawet, że w razie czego uchylę się od tego smutnego obowiązku  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 4th, 2007 at 02:19am haaa nie wylosowalam  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 4th, 2007 at 10:27am ja też nie.. nie wiem czy się cieszyć czy smucić ;p |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 10:29am eeee... żeby później nie było.. yhh ja też nie wylosowałam  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 4th, 2007 at 01:58pm poczekajcie, bo później będzie na mnie! do paki pójdę i och. może kogoś wrobić?... |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 4th, 2007 at 03:42pm och proponujesz nieczystą grę??
ja się zgadam pod warunkiem, że nie padnie na mnie  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 4th, 2007 at 05:19pm z tekstem małym druczkiem zgadzam się w pelni jesli o mnie chodzi
a z więźnia to pomożemy Ci wyjść  obejrzy się pare seriali kryminalistycznych ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 4th, 2007 at 05:29pm no dobra, to ja mogę to zrobić (wszystko dla ojczyzny), ale pomagacie mi tuszować ślady zbrodni - pardon - patriotycznego obowiązku
ja wiem, że Roman byłby ze mnie dumny  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 5th, 2007 at 10:22am Romuś chętnie przyjmie Cię do swojej partyjki za Twój zacny czyn
*chyli czółko z podziwu*  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 12:14pm a może nawet dostaniesz tytuł wszechpolki tygodnia ;p |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 8th, 2007 at 10:39am no dobra Hysterio, bez Ciebie forum nie jest tak... kolorowe  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 8th, 2007 at 10:41am hysterio, jesteś jak otwarte okno podczas pożaru- niewiedząc o tym podsycasz ogień  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 8th, 2007 at 01:20pm istna poezja  jestem pod wrazeniem  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 9th, 2007 at 03:31am ja też 
na cos się w końcu przydało tych, bądź co bądź 7/8 l. polskiego w każdej klasie gimnazjum xP |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | January 10th, 2007 at 02:49am Tak tak Roman byłby z Ciebie dumny. Jestem dziwna fakt , śmiejecie się ze mnie fakt ale gdzie znaleźlibyście drugą taką idiotkę.... No chociaż macie się z kogo śmiać.
I jak wygarniać to do mnie nie do Gerarda.  |