Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 16th, 2007 at 02:36pm no ja wlasnie tez a tutaj ideanie pasuje  jak sie moja.... hmmm... wredota ujawnia  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | January 17th, 2007 at 09:11am
a któż to taki fajniusi zieloniusi ? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 17th, 2007 at 04:58pm |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 19th, 2007 at 02:20pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 20th, 2007 at 05:31am Tunia:
jakie sorry?  FNNP! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 20th, 2007 at 04:53pm o to pardon  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 20th, 2007 at 05:05pm a tak swoją drogą to hysteria mogłaby przyjść i napisać coś dziwnego- ot tak, po prostu  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | January 22nd, 2007 at 03:31am dobzie  dziecięcego buntu? Sorry nie rozumiem...Dzieckiem już nie jestem. Fajna to zielona emotka.Nawet stworzenia które mienią się moimi przyjaciółmi mało o mnie wiedzą- tak odnośnie wcześniejszych komentarzy. Zawsze musiałam kogoś udawać i się...hmm...Zgrywać? Nie wiem czy to odpowiednie słowo. Takie rzeczy są męczące. Na szczerość mi się zebrało  Nie wiem czemu.
Więc odnośnie Żaby- Karaluch (czyli ta moja kolezanka-była zresztą  biegała po szkole i robiła MU zdjęcia i puszczała bączki z mojego telefonu, menda owadzia(wcześniej Mu dawała kartki z moimi wierszami i listy miłosne- niby ona raz jako moja koleżanka a raz jako ja się podpisywała-jak się dowiedziałam to myslałam że ją zabije ale mi przeszło-za szybko niestety  ). Bo ja głupia jej na chwilę telefon dałam bo ona ze swojego grata czasem mi dawała sms-y pisać. Ale ja jak to ja poszłam i zrobiłam MU siare przy koledze i wszystko wytłumaczyłam. Ale na szczęście ten chłopak co z NIM wtedy był jest normalny i słowa o mnie i o Nim głupiego nie powie. I tym sposobem już ON nie ma mnie za głupią babę. Ale On się wtedy zawstydził- toki zaróżowiony był od aparatu ortodontycznego po same uszy. I zaczął mi część mówić  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | January 22nd, 2007 at 03:32am tzn taki  literóweczka  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 22nd, 2007 at 01:17pm 1) to ci wspólczuję jak chcesz już być taka dorosła..
2) fuckycznie, emotka jest fajna
3) a po co udawać kogoś kim się nie jest? jak chcesz mieć przyjaciół to bądź sobą
4) twoja koleżanka rzeczywiście zachowała się jak ostatnia idiotka, ale w końcu jest tylko człowiekiem
5) nie rozumiem w jaki sposób zrobilaś mu siare, skoro tylko tłumaczyłaś głupie zachowanie twojej koleżanki
6) a czym takim on się zawstydził?
7) jest coś takiego jak "edit" --> nie pisz 2 postów pod rząd
8 ) czemu pisalaś słowa on, mu, nim, itd wielkimi literami? |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 25th, 2007 at 11:17am Ms Mysterious:1) to ci wspólczuję jak chcesz już być taka dorosła..
3) a po co udawać kogoś kim się nie jest? jak chcesz mieć przyjaciół to bądź sobą
4) twoja koleżanka rzeczywiście zachowała się jak ostatnia idiotka, ale w końcu jest tylko człowiekiem
5) nie rozumiem w jaki sposób zrobilaś mu siare, skoro tylko tłumaczyłaś głupie zachowanie twojej koleżanki
8 ) czemu pisalaś słowa on, mu, nim, itd wielkimi literami?
 podsumowanie rox.
ad.8 ) to tak zwana gloryfikacja przedmiotu uczuć. nie można uwierzyć że ta osoba jest jeszcze człowiekiem. znam to z autopsji, mój kolega tak robił jak pisał ze mną na gadu o naszej koleżance. nieco żałosne smutne, ale prawdziwe. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 26th, 2007 at 10:39am whateveryasay:Ms Mysterious:1) to ci wspólczuję jak chcesz już być taka dorosła..
8 ) czemu pisalaś słowa on, mu, nim, itd wielkimi literami?
podsumowanie rox.
ad.8 ) to tak zwana gloryfikacja przedmiotu uczuć. nie można uwierzyć że ta osoba jest jeszcze człowiekiem. znam to z autopsji, mój kolega tak robił jak pisał ze mną na gadu o naszej koleżance. nieco żałosne smutne, ale prawdziwe. dziękuje moja droga 
co do adnotacji to chyba zrozumiałam... ja na szczęście nie znam nikogo takiego  |
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 3rd, 2007 at 01:15pm Rozumiem, rozumiem... Ja nie chcę, ja muszę być "dorosła"(może nie sprawiam takiego wrażenia). I jak powiedział ktoś kiedyś (chyba kardynał Richelieu) -" Boże broń mnie od przyjaciół, z wrogami poradze sobie sam."
Za dużo razy się zawiodłam, nie potrafię zbytnio ufać ludziom.
Poza tym wiem że gdybym pokazała im prawdę.... Myślę,wiem ,że nikt by mnie nie akceptował, jestem inna, gorsza, inaczej patrzę na niektóre kwestie.W każdym razie tak mnie nauczono, wpojono mi to.Znów mi się na szczerość zebrało.
Piccolo rulez!!!(Ale nie truskawkowe bo nie lubię  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 3rd, 2007 at 03:19pm nadal nie widzę sensu w tym, żeby udawać kogoś, kim się nie jest |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 4th, 2007 at 12:09pm ja też nie...
w takim razie, jeżeli "musisz" (  ) być dorosła to Ci serdecznie współczuję... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 4th, 2007 at 03:17pm niestety chyba jej nikt nie wytłumaczył, co to znaczy dorosłość i chyba myli pojęcia.. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 4th, 2007 at 05:11pm ... i wydaje jej się że podstawowe obowiązki domowe (zmywanie, sprzątanie, gotowanie, itp) to wyznacznik dorosłości... |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 4th, 2007 at 05:19pm ależ skąd! Dorosłość to alkohol! To znajomość wulgaryzmów! To papierosy! I oczywiście bunt a jaaakże |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 4th, 2007 at 05:30pm no tak... wybaczcie to my się myliłyśmy.. histeria miała racje... alkohol+wulgaryzmy+papierosy+bunt= dorosłość
cool  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 4th, 2007 at 05:36pm miesznka wybuchowa
Ojej to ja się zaraz zbuntuję to będę dorosła. Kuźwa jak fajnie! |