Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 5th, 2007 at 08:20am Bananowe Picolo:ależ skąd! Dorosłość to alkohol! To znajomość wulgaryzmów! To papierosy! I oczywiście bunt a jaaakże
i seks 
nooo to jestem PRAWIE dorosla ;] |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 5th, 2007 at 10:09am o z tej definicji wnioskując, to ja też PRAWIE  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | February 5th, 2007 at 11:58am a ja taki dzieciuch jestem! ;( piję tylko na imprezach, nie palę, nie buntuję się za bardzo i nawet seksu nie uprawiałam! ;(;(;( powinnyście mnie stąd wyrzucić, jestem za mało dojrzała... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 5th, 2007 at 12:02pm w tym poscie bedzie zawarty i bunt i wulgaryzm:
wypierdalaj!

i tak cie kochamy kasiu :* |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | February 5th, 2007 at 02:34pm Elipicoloth:Bananowe Picolo:ależ skąd! Dorosłość to alkohol! To znajomość wulgaryzmów! To papierosy! I oczywiście bunt a jaaakże
i seks 
nooo to jestem PRAWIE dorosla ;]
ale ja nie pale ;( |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 5th, 2007 at 03:07pm whateveryapicolo:a ja taki dzieciuch jestem! ;( piję tylko na imprezach, nie palę, nie buntuję się za bardzo i nawet seksu nie uprawiałam! ;(;(;( powinnyście mnie stąd wyrzucić, jestem za mało dojrzała... ja tak samo... to chodźmy do piaskownicy się pobawić  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 6th, 2007 at 10:22am O nieee.....Ja nie to miałam na myśli. W nastepnym poście wyjaśnie... |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 6th, 2007 at 11:53am Domyślam się, że teraz nie masz czasu bo wiadomo - dorosłe obowiązki wzywają. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 6th, 2007 at 02:28pm <lol> ^ |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | February 6th, 2007 at 04:58pm ja tam sie obejde bez wyjasnien..  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 7th, 2007 at 10:46am mi tez ich do pelni szczescia nie brakuje  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 7th, 2007 at 10:56am a ja bym chciała poznać histeryczną definicję dorosłości  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | February 7th, 2007 at 12:19pm hapi berstej Babanku :*:*:*:* nie wiedziałam gdzie napisac, ale na pewno odczytasz  : |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 8th, 2007 at 05:00am alexxx:hapi berstej Babanku :*:*:*:* nie wiedziałam gdzie napisac, ale na pewno odczytasz  :
dziękuję  |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | February 9th, 2007 at 04:00am Więc nie uznaje palenia picia wulgaryzmów i uprawiania seksu za dorosłość. Dla mnie te rzerczy w tym wieku to szpanerstwo przed kolegami (myślę jak mniejsza część ludzi w moim wieku). Dla mnie dorosłość znaczy:
-potrafię ponieść wszystkie konsekwencje moich czynów
-wiem co to odpowiedziałność i rozumiem że jestem odpowiedzialna za to co robię
-potrafię sobie ze wszystkim (no prawie  ) sama poradzić
- myślenie o tym co tu i teraz ale i o jutrze (nie wiedziałamc jak to określić
życie mnie nieraz w dupę kopnęło(sory za wulgarność  , muszę być dorosła.Myśle że każdy ma swoją definicję dorosłości. Sam musi określić czy dobrą czy złą- wierzcie nie warto w tym pomagać, bawić się w....hmmm...nauczyciela? Wychowawcę? Chcecie to mnie wyśmiejcie (hahaha) nie to nie.
Nie widzisz sensu w tym by kogoś udawać? |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | February 9th, 2007 at 07:56am *Hysteria is with PANIC!*:Nie widzisz sensu w tym by kogoś udawać?
eee...a Ty widzisz?? o w banana huhu 
może nie widzę dlatego, że nie jestem dorosła xP
Cóż gratuluję, że Ty ZAWSZE kierujesz się zdrowym rozsądkiem i ZAWSZE jesteś odpowiedzialna.
No fakt jesteś CAŁKOWICIE dorosła. oł je |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 9th, 2007 at 09:29am to i tak nie wyjaśnia tego, że sensowne jest udawanie tego, kim się nie jest... Jestem TROCHĘ starsza od Cibie, Hysterio, i wierz mi, że o życiu to Ty jeszcze naprawdę mało wiesz. A pisanie sloganów (te wszystkie myślniki..) w ogóle nie jest gwarancją tego, że wiesz, co to znaczy być dorosłym. |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | February 9th, 2007 at 11:36am Tunia:to i tak nie wyjaśnia tego, że sensowne jest udawanie tego, kim się nie jest... Jestem TROCHĘ starsza od Cibie, Hysterio, i wierz mi, że o życiu to Ty jeszcze naprawdę mało wiesz. A pisanie sloganów (te wszystkie myślniki..) w ogóle nie jest gwarancją tego, że wiesz, co to znaczy być dorosłym. nic dodać nic ująć |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | February 10th, 2007 at 05:22am tuniu co ty tam wiesz  przeciez ty jestes tylko troszenke starsza od histerii  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | February 10th, 2007 at 08:27am |