Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 29th, 2007 at 04:23pm *Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
PS. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że na następny tydzień będę miała neta!!!!   normalnie taaaka happy jestem
o boshe! bedziesh miala neta! jak my to przezyjemy? 
mam drugie male pytanko: kto slyszal o tokio hotel? przyznaje sie ze wiem o nich z bravo i nie tylko (bo akurat o paris napisane bylo) i MYSLE ze graja wrecz cudownie tylko nie wiem o czym spiewaja.... prawda histerio? |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | June 29th, 2007 at 05:19pm już przyszłym tygodniu? ojej to przykre bo mnie nie będzie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 30th, 2007 at 06:22am Eliseth:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
PS. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że na następny tydzień będę miała neta!!!!   normalnie taaaka happy jestem
mam drugie male pytanko: kto slyszal o tokio hotel? przyznaje sie ze wiem o nich z bravo i nie tylko (bo akurat o paris napisane bylo) i MYSLE ze graja wrecz cudownie tylko nie wiem o czym spiewaja.... prawda histerio? LOL
zły dzień  ? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 30th, 2007 at 08:51am Tunia:Eliseth:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
mam drugie male pytanko: kto slyszal o tokio hotel? przyznaje sie ze wiem o nich z bravo i nie tylko (bo akurat o paris napisane bylo) i MYSLE ze graja wrecz cudownie tylko nie wiem o czym spiewaja.... prawda histerio? LOL
zły dzień  ?
skad wiedzialas?  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | June 30th, 2007 at 12:50pm *Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
PS. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że na następny tydzień będę miała neta!!!!   normalnie taaaka happy jestem o boshe... to strashne...
mała rada ode mnie: pisz mniej chaotycznie, z góry dziękuję |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 30th, 2007 at 01:31pm *Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
o boske...jaka z ciebie krejzolka! ja pytole! no patrz to bedziemy sobie mogli popisac wreszcie (: |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 30th, 2007 at 06:48pm zboczeniec:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
o boske...jaka z ciebie krejzolka! ja pytole! no patrz to bedziemy sobie mogli popisac wreszcie (:
Draska krejzolko Ty moja o typsach sobie pogadamy xD |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 1st, 2007 at 05:13am Eliseth:Tunia:Eliseth:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
zły dzień  ?
skad wiedzialas?  wczoraj się nie urodziłam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 1st, 2007 at 06:18am Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
zły dzień  ?
skad wiedzialas?  wczoraj się nie urodziłam 
a ja myslalam ze wczoraj moj ty noworodku  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 2nd, 2007 at 05:13am
i qrde nie da się zrobić większej piramidki  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 2nd, 2007 at 05:40am czemu sie nie da? 
co znow dujo spieprzyl...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 2nd, 2007 at 05:55am no nie wiem, czemu się nie da; pewnie jest jakieś ograniczenie |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 2nd, 2007 at 12:37pm no właśnie to ograniczenie jest odkąd jest to nowe gsb, czyli od dawna |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 2nd, 2007 at 12:42pm fajnie ;P |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 2nd, 2007 at 04:58pm pewnie go zainspirowałyśmy do tego  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 3rd, 2007 at 05:26am alexxx:zboczeniec:*Hysteria is with PANIC!*:o boshe.... to tak jak ja. WAKACJEEE!!!! I o dzięki ci mój naj naj najlepszy Boże, miałam pasek i dlatego odpuścili mi lekcje pływania i całe wakacje u babci (w domyśle w lesie). Mam małe pytanko: kto słyszał i lubi Nevada Tan? Przyznaje się że wiem o nich z Bravo (bo akurat o MCR napisane było) i myśle że nieżle grają tylko że nie wiem o czym śpiewają.
o boske...jaka z ciebie krejzolka! ja pytole! no patrz to bedziemy sobie mogli popisac wreszcie (:
Draska krejzolko Ty moja o typsach sobie pogadamy xD
a jak XD |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | July 3rd, 2007 at 12:14pm alexxx:pewnie go zainspirowałyśmy do tego  nie zdziwiłabym się  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 5th, 2007 at 06:16am no co?:alexxx:pewnie go zainspirowałyśmy do tego  nie zdziwiłabym się 
przynajmniej wykrywamy bugi xD powinien nam podziekowac  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 5th, 2007 at 07:28am *Hysteria is with PANIC!*:PS. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że na następny tydzień będę miała neta!!!!   normalnie taaaka happy jestem
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to już jutro  . Dziewczyny, szykujcie Pikolo.... |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | July 5th, 2007 at 11:08am ale śmieszne ale śmieszne  bo póki nie miałam neta to z moimi zainteresowaniami o muzyce to co miałam czytać ????? W mojej dziurze nie dostaniesz
"Teraz Rocka"! I w ogóle  Normalnie taką rockerską pieszczoche wczoraj widziałam.... normalnie taaką różową...
I prosze nie kpijcie ze mnie... Wiem że to głupawe , tak mi się napisało.... 
I niemogę TH!!!
mniej chaotycznie się nie da!!!! Ale tu dużooooo krejzolek!!!O typsach se pogadamy! No że ja pytole  Zabić Paris!!! Jaka szkoda że nie wiedziałam pod jakim adresem można podpisać petycję o skazanie jej na odsiedzenie jej wszystkich kar!!!!
PIKOLO PIKOLO PIKOLO |