Author | Message |
---|
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 5th, 2007 at 07:01pm whateveryasay:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:whateveryasay:Banan:whateveryasay:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan: taaa, dostaniesz e-maila od Ali i Toli że znowu się zeszły 
teraz to codziennie będę z nadzieją sprawdzać pocztę  ja sprawdzam odkąd dowiedziałam się o tym że to koniec bloga 
a ja głupia czekałam na telefon zamiast naciskac "odśwież" w poczcie przynajmniej co 2 min  wstydź się 
teraz wiem, że powinnam robic i to i to  dla Toli i Ali wszystko! i to się nazywa dobre podejście! aż mię duma rozpiera 
a...a...a je...a jeśli... one...one... nie wrócą? nie wolno nam w nie wątpić! a co z blog power? czy to już nic nie znaczy dla Ciebie? później im się poskarżę

och zwątpiłam w różową siłę... wstyd mi za siebie. Odmówię 10 "Blogasiek".

no co wy, jeśli one... nie... nie... to będzie katastrofa  omg, przecież one mogą zacząć grać ciężką muzykę teraz, nieeee!...
ale zawsze mamy w odwodzie superbohaterów... TOKIO RANGERS!
Przecież ona grają ciężką muzykę... 
nieee, bo one grały panka! to były pankówy! wiesz, w etniesach itd  a teraz jak wyjdą z nich goth-dusze? hysteria będzie miała z kim rozmawiać xP

Tola mi mówiła, że marzy o trasie koncertowej z KATem...
 pRAFfddA she MjałA naaaAA myyyśL puSSyCaTH dooOOlLLlllS, no nnnnNje?
Charlie... to bolało  zmieniamy klimaty: youvgottapumpitup! yeah! a nie miało ;p |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 5th, 2007 at 07:03pm Ms Mysterious:whateveryasay:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:whateveryasay:Banan:whateveryasay:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan:Ms Mysterious:Banan: taaa, dostaniesz e-maila od Ali i Toli że znowu się zeszły 
teraz to codziennie będę z nadzieją sprawdzać pocztę  ja sprawdzam odkąd dowiedziałam się o tym że to koniec bloga 
a ja głupia czekałam na telefon zamiast naciskac "odśwież" w poczcie przynajmniej co 2 min  wstydź się 
teraz wiem, że powinnam robic i to i to  dla Toli i Ali wszystko! i to się nazywa dobre podejście! aż mię duma rozpiera 
a...a...a je...a jeśli... one...one... nie wrócą? nie wolno nam w nie wątpić! a co z blog power? czy to już nic nie znaczy dla Ciebie? później im się poskarżę

och zwątpiłam w różową siłę... wstyd mi za siebie. Odmówię 10 "Blogasiek".

no co wy, jeśli one... nie... nie... to będzie katastrofa  omg, przecież one mogą zacząć grać ciężką muzykę teraz, nieeee!...
ale zawsze mamy w odwodzie superbohaterów... TOKIO RANGERS!
Przecież ona grają ciężką muzykę... 
nieee, bo one grały panka! to były pankówy! wiesz, w etniesach itd  a teraz jak wyjdą z nich goth-dusze? hysteria będzie miała z kim rozmawiać xP

Tola mi mówiła, że marzy o trasie koncertowej z KATem...
 pRAFfddA she MjałA naaaAA myyyśL puSSyCaTH dooOOlLLlllS, no nnnnNje?
Charlie... to bolało  zmieniamy klimaty: youvgottapumpitup! yeah! a nie miało ;p
ech... oblejmy to Pikolo!
a nie, nie ten temat. ok ide oblewać do tamtego  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 6th, 2007 at 03:40am bum! łubudubudup |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 6th, 2007 at 08:57am jak można tak bezczelnie rozwalić piramidkę, heeee?  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 09:54am mozna  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 6th, 2007 at 09:59am Alexxx mam wrażenie, że Ty kochasz jak ktoś niszczy piramidki  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 10:00am aj lv it XD
distrooooojjjjjjj  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 6th, 2007 at 10:00am boję się  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 6th, 2007 at 10:01am |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 6th, 2007 at 10:02am nie podoba się?  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 6th, 2007 at 02:32pm wolimy oldskul, nie?  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 6th, 2007 at 04:30pm  a widziałyście jakie są teraz modne choinki w Stanach? odwrócone do góry nogami  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | January 6th, 2007 at 04:48pm a jak takie choinki stoją?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | January 6th, 2007 at 05:08pm na czubku?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | January 7th, 2007 at 05:39am |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 8th, 2007 at 10:25am ja nie wiem, rozwiązaniem byloby zawieszenie ich pod sufitem, ale oni na serio je jakos stawiaja...  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 8th, 2007 at 10:33am wydaje mi sie ze takie sa w jednym z centrów handlowych i wygląda to mniej więcej tak (i na tym ozdoby choinkowe):

wiem że mam talent do rysowania w pejńcie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | January 8th, 2007 at 10:39am o fak... przepychacz do kibla... |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | January 8th, 2007 at 10:42am heh  na żywo to lepiej wygląda xP |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | January 8th, 2007 at 11:42am whateveryasay:o fak... przepychacz do kibla...
 text dnia |