Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 19th, 2006 at 06:07pm Eliseth:alexxx:e tam niech kazdy swoich chorob pilnuje
mi kumpel powiedział wczoraj, ze neurotyczna sie ostatnio zrobiłam :] ... student psychologii... chyba za duzo siedział nad książkami... ale ma racje chyba :/
przeczytalam erotyczna  głodnemu chleb na myśli  xD |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | June 20th, 2006 at 07:57am Punk Hysteria:hhaha ja i problemy emocjonalne???haHHAA
już dawno mi przeszły..SERIO.
"Ktoś kto pisze tyle znaków przestankowych (oryg. wykrzykników) w wypowiedzi nie może być do końca normalny." Terry Pratchett |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | June 20th, 2006 at 12:36pm Tunia:Eliseth:alexxx:e tam niech kazdy swoich chorob pilnuje
mi kumpel powiedział wczoraj, ze neurotyczna sie ostatnio zrobiłam :] ... student psychologii... chyba za duzo siedział nad książkami... ale ma racje chyba :/
przeczytalam erotyczna  głodnemu chleb na myśli  xD
a o tym nie wspomniał, bo mnie nawet dobrze zna i sie przyzwyczaił do moich zboczen już  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 20th, 2006 at 12:48pm whateveryasay:Punk Hysteria:hhaha ja i problemy emocjonalne???haHHAA
już dawno mi przeszły..SERIO.
"Ktoś kto pisze tyle znaków przestankowych (oryg. wykrzykników) w wypowiedzi nie może być do końca normalny." Terry Pratchett  |