Author | Message |
---|
peas lover. King For A Couple Of Days
| September 10th, 2006 at 10:41am Bitter End:o tom kak dvje močo krpe idu sa mnom u razred.
( močo krpa je naziv za dečke koji su mršavi i imaju dugu kosu - metalci i darkeri, pa izgledaju ko ona močo krpa kad se okrene naopačke )
o tome kak skola nije posteno ni pocela, a ja vec strebam ko luda...fuj.  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | September 10th, 2006 at 03:00pm o tom kak sam skužila da mi je najbolje samoj |
| September 10th, 2006 at 04:14pm ^^ to sam i ja vec davno shvatila... |
 | September 11th, 2006 at 05:00am o tom kak i dalje to mislim |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 02:52pm o tom kak je stvarno najbolje kad si sam...bar se ne možeš s nikim posvađat.... |
 | September 11th, 2006 at 03:39pm istina. |
| September 11th, 2006 at 04:11pm o tome kak imam godisnji rad iz hrv jako skoro a ja za to pojma nisam imala
eh, i...
Sicher ist nur eins... Carsten Tsara blickt nicht zu...  faking dojč |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:12pm Bitter End:o tom kak je stvarno najbolje kad si sam...bar se ne možeš s nikim posvađat....
osim ak si pomalo psycho ( ko ja ) pa da pričaš sam sa sobom....onda se može dogodit svađa  |
| September 11th, 2006 at 04:13pm Bitter End:Bitter End:o tom kak je stvarno najbolje kad si sam...bar se ne možeš s nikim posvađat....
osim ak si pomalo psycho ( ko ja ) pa da pričaš sam sa sobom....onda se može dogodit svađa 
 |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:14pm |
| September 11th, 2006 at 04:16pm Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD  |
 | September 11th, 2006 at 04:17pm Bitter End:
Kaj i ja pričam sa sobom. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:18pm Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
tako je  nisam ja kriva što sam  takva sam se rodila  |
| September 11th, 2006 at 04:22pm Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
tako je  nisam ja kriva što sam  takva sam se rodila 
Tocno tako  Nije da sam ja ista manje  ... ja sam ti pravi  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:24pm Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
Tocno tako  Nije da sam ja ista manje  ... ja sam ti pravi 
 ja čak i na internetu pričam sama sa sobom  sama sebe quotam  jednom sam sama sebi slala email  |
| September 11th, 2006 at 04:30pm Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
 ja čak i na internetu pričam sama sa sobom  sama sebe quotam  jednom sam sama sebi slala email 
BRAVO!  Pa barem ti nikad nije dosadno... A reci mi, slazete li se ti i tvoji glasovi dobro? Moji znaju bit malo tupavi.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:32pm Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
 ja čak i na internetu pričam sama sa sobom  sama sebe quotam  jednom sam sama sebi slala email 
BRAVO!  Pa barem ti nikad nije dosadno... A reci mi, slazete li se ti i tvoji glasovi dobro? Moji znaju bit malo tupavi. 
a eto kako kad....nekad se posvađamo pa ne pričam sa sobom tjedan dana...onda se opet pomirimo  |
| September 11th, 2006 at 04:41pm Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
BRAVO!  Pa barem ti nikad nije dosadno... A reci mi, slazete li se ti i tvoji glasovi dobro? Moji znaju bit malo tupavi. 
a eto kako kad....nekad se posvađamo pa ne pričam sa sobom tjedan dana...onda se opet pomirimo 
 To se i meni dogadja xDD
Moram ici...Imam lektiru iz njemackog....Nisam knjigu ni takla...xDD Cujemo se skoro (nadam se , ako ne, vidimo se u Vrapcu - ludnici.  ) |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | September 11th, 2006 at 04:43pm Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:Daddy's little dead girl:Bitter End:
ma nisi ti kriva xDD 
a eto kako kad....nekad se posvađamo pa ne pričam sa sobom tjedan dana...onda se opet pomirimo 
 To se i meni dogadja xDD
Moram ici...Imam lektiru iz njemackog....Nisam knjigu ni takla...xDD Cujemo se skoro (nadam se , ako ne, vidimo se u Vrapcu - ludnici.  )
il u Popovači......čini mi se da smo mi posvojile ovaj topic  ak me sretneš u ludnici, prepoznat ćeš me po tom što ću pjevat " ja sam mali čajnik", to radim kad ne pričam sa sobom  |
 | September 12th, 2006 at 05:27am Ubit će vas zbog kvotanja |