Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| October 29th, 2006 at 11:39am Product Of War:o tom kak mi jedan tip na msn-u prijeti 
 Ozbiljno? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 29th, 2006 at 12:17pm Sneki:Product Of War:o tom kak mi jedan tip na msn-u prijeti 
 Ozbiljno?
da. tip je malo preposesivan, zabranjuje mi da idem u onaj GSB chat room zato što se zamjerio nekim mojim frendovima tamo.inače će mi kao hakirat cijeli komp pa više uopće neću moći ić nigdje.  |
| October 29th, 2006 at 12:19pm Product Of War:Sneki:Product Of War:o tom kak mi jedan tip na msn-u prijeti 
 Ozbiljno?
da. tip je malo preposesivan, zabranjuje mi da idem u onaj GSB chat room zato što se zamjerio nekim mojim frendovima tamo.inače će mi kao hakirat cijeli komp pa više uopće neću moći ić nigdje. 
Blokiraj ga, uopšte ne razgovaraj sa njim.. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 29th, 2006 at 12:26pm Sneki:Product Of War:Sneki:Product Of War:o tom kak mi jedan tip na msn-u prijeti 
 Ozbiljno?
da. tip je malo preposesivan, zabranjuje mi da idem u onaj GSB chat room zato što se zamjerio nekim mojim frendovima tamo.inače će mi kao hakirat cijeli komp pa više uopće neću moći ić nigdje. 
Blokiraj ga, uopšte ne razgovaraj sa njim..
ma tip je manijak! danas sam se malo prošvercala na taj chat room i nadala se da me neće naći (al,naravno,našo me) i odmah je počeo vikat zašto sam ga blokirala na msn-u (ja nisam ni bila na msn- u to vrijeme) i zašto ga izbjegavam, i pazi ovo: naredio mi je da moram dolazit na msn i pričat s njim ili će mi smrdat komp tak da nigdje više neću moći ić  |
| October 29th, 2006 at 12:33pm O fuck... Poznaješ ti njega u stvarnosti? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 29th, 2006 at 12:39pm |
| October 29th, 2006 at 12:58pm Product Of War:
Nemoj negde 7 dana uopšte ič na msn il chate i valjda če prestati 
Ja bih barem to uradila.. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 29th, 2006 at 01:05pm Sneki:Product Of War:
Nemoj negde 7 dana uopšte ič na msn il chate i valjda če prestati 
Ja bih barem to uradila.. i ja bi to napravila...al on čim me ne vidi na msn-u misli da sam ga blokirala i da ga izbjegavam. i onda pošizi.
zašto se ja uvijek moram spetljat s krivim ljudima  |
| October 29th, 2006 at 01:22pm Product Of War: i ja bi to napravila...al on čim me ne vidi na msn-u misli da sam ga blokirala i da ga izbjegavam. i onda pošizi.
zašto se ja uvijek moram spetljat s krivim ljudima 
Napiši da si odsutna na msnju i napiš da slagaš puzzle.. XD
To ja napišem kad hočem izbječ nekoga.. XD
Al tip je zaista psiho, kad takve radi.. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 29th, 2006 at 01:42pm Sneki:
Al tip je zaista psiho, kad takve radi..[/quote]
znam. isuse, nešt se počeo derat kao da me posjeduje i da može sa mnom radit šta god hoće
sad se stvarno već počinjem bojat  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | October 29th, 2006 at 03:40pm Product Of War:Sneki:
Al tip je zaista psiho, kad takve radi..
znam. isuse, nešt se počeo derat kao da me posjeduje i da može sa mnom radit šta god hoće
sad se stvarno već počinjem bojat  [/quote]  Čovječe! |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | October 30th, 2006 at 07:57am [Bittersweet] cant fail:Product Of War:Sneki:
Al tip je zaista psiho, kad takve radi..
sad se stvarno već počinjem bojat   Čovječe![/quote]daj ga blockaj i zderi se ti na njega!!  nema ti on pravo srat i nije on svemoguc!!! i nemoj ga se bojat |
| October 30th, 2006 at 09:00am Ma samo ga ignoriši.. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 30th, 2006 at 04:01pm hvala na savjetima  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | October 30th, 2006 at 04:18pm Sneki:Ma samo ga ignoriši.. Nema više uber kul avića... |
| October 30th, 2006 at 04:46pm ^Pojela sam ga XD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 31st, 2006 at 07:33am Sneki:^Pojela sam ga XD
dakle ipak jedeš svoje aviće xD |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | October 31st, 2006 at 08:12am o tom kak su mi ruke hladne |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 31st, 2006 at 08:18am First Voice Of The Last:o tom kak su mi ruke hladne
i moje su hladne  |
| October 31st, 2006 at 11:00am Moje nisu nikad hladne.. Držim ih na toplom mestu....XD |