Author | Message |
---|
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | October 31st, 2006 at 11:46am Sneki:Moje nisu nikad hladne.. Držim ih na toplom mestu....XD
 jel bi mi sad trebali pitat gdje ih držiš il je bolje da ne znamo ovo je zvučalo freaky xD |
Sneki Falling In Love With The Board
| October 31st, 2006 at 12:02pm Mislim koja perverznost! Ja sam mislila da žep! pocket XD |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | October 31st, 2006 at 04:35pm Sneki:Mislim koja perverznost! Ja sam mislila da žep! pocket XD  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | November 1st, 2006 at 06:43am Sneki:Mislim koja perverznost! Ja sam mislila da žep! pocket XD Nemoj bit ko jedan iz mojeg razreda xD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 1st, 2006 at 09:10am Sneki:Mislim koja perverznost! Ja sam mislila da žep! pocket XD
 |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 1st, 2006 at 09:11am razmišljam o ovom novom Halloween izgledu GSB-a.
ROCKS! |
| November 1st, 2006 at 10:11am Product Of War:razmišljam o ovom novom Halloween izgledu GSB-a.
ROCKS! Super je  |
| November 1st, 2006 at 10:15am Product Of War:Sneki:Mislim koja perverznost! Ja sam mislila da žep! pocket XD

XD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 1st, 2006 at 10:33am |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 1st, 2006 at 01:07pm Kako mi je ove godine bio najbolji halloween u životu.... weeeeeeeee.... još sam pod dojmom  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | November 1st, 2006 at 01:48pm Sneki:Product Of War:razmišljam o ovom novom Halloween izgledu GSB-a.
ROCKS! Super je  Da! |
| November 1st, 2006 at 02:44pm Razmišljam o tome kako stvarno nemam ništ za radit... :/ |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 1st, 2006 at 03:16pm o tom kak si trebam nabavit život |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 1st, 2006 at 04:03pm Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj! |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 1st, 2006 at 05:34pm First Voice Of The Last:Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj!
ja sam ovisnica o internetu i GSB-u,trebalo bi me poslat na lječenje a ne pustit da uživam  |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 2nd, 2006 at 03:17am Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj!
ja sam ovisnica o internetu i GSB-u,trebalo bi me poslat na lječenje a ne pustit da uživam  j sam prošla tu fazu isto  , nadi nes novo kaj te zanima i uzivaj u tome! Ili upoznaj nove ljude, mozda dobijes nove frendove!  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 2nd, 2006 at 07:14am First Voice Of The Last:Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj!
ja sam ovisnica o internetu i GSB-u,trebalo bi me poslat na lječenje a ne pustit da uživam  j sam prošla tu fazu isto  , nadi nes novo kaj te zanima i uzivaj u tome! Ili upoznaj nove ljude, mozda dobijes nove frendove! 
al kad mene ništ drugo ne zanima weeeeeeeee
(ovaj weeeee je bio tužan)  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 2nd, 2006 at 07:57am |
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | November 2nd, 2006 at 08:52am Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj!
ja sam ovisnica o internetu i GSB-u,trebalo bi me poslat na lječenje a ne pustit da uživam  j sam prošla tu fazu isto  , nadi nes novo kaj te zanima i uzivaj u tome! Ili upoznaj nove ljude, mozda dobijes nove frendove! 
(ovaj weeeee je bio tužan)  nemoj bit u depri, probudi se jednog jutra s osmijehom na licu i naredi si da ces taj dan bit sretna, no matter what! It works 4 me  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | November 2nd, 2006 at 09:26am First Voice Of The Last:Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:First Voice Of The Last:Product Of War:o tom kak si trebam nabavit život  ma sam se opusti i uzivaj!
(ovaj weeeee je bio tužan)  nemoj bit u depri, probudi se jednog jutra s osmijehom na licu i naredi si da ces taj dan bit sretna, no matter what! It works 4 me 
 hvala....anyway,odoh ja nagovorit mamu da mi kupi one marte iz stressa  |