Author | Message |
---|
Sneki Falling In Love With The Board
| December 3rd, 2006 at 01:43pm Product Of War:Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
može! ti, Bitter i ja idemo u London bit skvoteri! Sta da uzmem sa sobom?? Joj jedva cekam..  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 3rd, 2006 at 01:49pm Sneki:Product Of War:Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
može! ti, Bitter i ja idemo u London bit skvoteri! Sta da uzmem sa sobom?? Joj jedva cekam.. 
ništa....u tom je i bit skvotanja, da nemamo ništa osim odjeće koju nosimo, ne moramo se ni prat ni ništa  |
| December 3rd, 2006 at 01:58pm Product Of War:Sneki:Product Of War:Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
može! ti, Bitter i ja idemo u London bit skvoteri! Sta da uzmem sa sobom?? Joj jedva cekam.. 
ništa....u tom je i bit skvotanja, da nemamo ništa osim odjeće koju nosimo, ne moramo se ni prat ni ništa  Ni zubnu cetku? Ni moje ortopedske sandale??!?!?! |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 3rd, 2006 at 02:07pm Sneki:Product Of War:Sneki:Product Of War:Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
ništa....u tom je i bit skvotanja, da nemamo ništa osim odjeće koju nosimo, ne moramo se ni prat ni ništa  Ni zubnu cetku? Ni moje ortopedske sandale??!?!?!
ništa  uostalom, zašto prat zube kad možeš imat lijepo žuto groblje u ustima  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 3rd, 2006 at 03:03pm Product Of War:Sneki:Product Of War:Sneki:Product Of War:Sneki:Dobro onda cu i ja biti skvoter. Buduci da nemogu vikendom ucit 
ništa....u tom je i bit skvotanja, da nemamo ništa osim odjeće koju nosimo, ne moramo se ni prat ni ništa  Ni zubnu cetku? Ni moje ortopedske sandale??!?!?!
ništa  uostalom, zašto prat zube kad možeš imat lijepo žuto groblje u ustima  I ionako ćemo prodat naša tijela za proteze kad nam se svi zubi ucrne  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 3rd, 2006 at 03:12pm upravo tako
SQUAT OR DIE
XD |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 4th, 2006 at 06:19am Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. |
 | December 4th, 2006 at 06:28am gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  |
| December 4th, 2006 at 09:46am [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 4th, 2006 at 03:10pm [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku 
Ma nisam to mislila... nego skvot je u horvaćanskoj, knežija, tamo se često održavaju punk koncerti. Imaš i blog http://zgskvot.blog.hr/
Evo ti opis skinut sa neta: Vila Kiseljak je u stvari napuštena kuća u koju su se "uselili" pripadnici zagrebačkog punk i hardcore undergrounda kako bi u njoj održavali svoje aktivnosti, a to obavljaju već pune 3 godine. Interijer ništa nije adaptiran, sve je staro, žbuka otpada, prozori propuštaju vjetar i hladnoću, prostorije su pune vlage, sve izgleda kao posljednji krik umirućeg gazde, upravo onako kako je bivši vlasnik ostavio, a jedino što je izmjenjeno su neke postavljene stvari s otpada poput bubnja od perilice rublja koja služi kao luster ili improviziranog šanka od dijelova starog pokućstva. Nema peći, grijanja, niti bilo kakvog namještaja izuzev nekoliko različitih starih stolica i jednog stola na kojem su bile izložene audio kazete. Vrlo impresivno... i hladno.
Kuća ima hodnik i dvije prostorije od kojih je u jednoj održana svirka na sklepanoj pozornici od dasaka visine 10-15 cm na kojoj su se nalazili instrumenti - bubnjevi, pojačala, razglas, gitara, bas gitara i dva stalka za mikrofon od kojih je jedan omotan ljepljivom izolir trakom za obični drveni kolac koji je montiran na stolicu. Još impresivnije. |
 | December 4th, 2006 at 04:09pm gd-obsessed:
Ma nisam to mislila... nego skvot je u horvaćanskoj, knežija, tamo se često održavaju punk koncerti. Imaš i blog http://zgskvot.blog.hr/
Evo ti opis skinut sa neta: Vila Kiseljak je u stvari napuštena kuća u koju su se "uselili" pripadnici zagrebačkog punk i hardcore undergrounda kako bi u njoj održavali svoje aktivnosti, a to obavljaju već pune 3 godine. Interijer ništa nije adaptiran, sve je staro, žbuka otpada, prozori propuštaju vjetar i hladnoću, prostorije su pune vlage, sve izgleda kao posljednji krik umirućeg gazde, upravo onako kako je bivši vlasnik ostavio, a jedino što je izmjenjeno su neke postavljene stvari s otpada poput bubnja od perilice rublja koja služi kao luster ili improviziranog šanka od dijelova starog pokućstva. Nema peći, grijanja, niti bilo kakvog namještaja izuzev nekoliko različitih starih stolica i jednog stola na kojem su bile izložene audio kazete. Vrlo impresivno... i hladno.
Kuća ima hodnik i dvije prostorije od kojih je u jednoj održana svirka na sklepanoj pozornici od dasaka visine 10-15 cm na kojoj su se nalazili instrumenti - bubnjevi, pojačala, razglas, gitara, bas gitara i dva stalka za mikrofon od kojih je jedan omotan ljepljivom izolir trakom za obični drveni kolac koji je montiran na stolicu. Još impresivnije.
Aha, sad kužim. Si ti ikad bila tamo? |
 | December 4th, 2006 at 04:11pm Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet. |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | December 4th, 2006 at 05:01pm [Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:
Kuća ima hodnik i dvije prostorije od kojih je u jednoj održana svirka na sklepanoj pozornici od dasaka visine 10-15 cm na kojoj su se nalazili instrumenti - bubnjevi, pojačala, razglas, gitara, bas gitara i dva stalka za mikrofon od kojih je jedan omotan ljepljivom izolir trakom za obični drveni kolac koji je montiran na stolicu. Još impresivnije.
Aha, sad kužim. Si ti ikad bila tamo?
nope... nemam s kim... haha.... |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | December 6th, 2006 at 04:47am Upravo razmišljam o tome kak sam za svetog nikolu dobila lak za nokte s okusom crvene paprike da prestanem gristi nokte. Sama sam to naručila jer grizem nokte ko manijak. Stvarno lak ima oduran okus, ali nisam zagrizla nokat od jutra!! Al me jezik već počinje peckati. |
| December 6th, 2006 at 12:49pm ^ Ja sam dobila piecing za u nos  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 6th, 2006 at 02:39pm [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
i gdje ćemo sad na kraju živjet? mislim, prije nego odemo u London? |
 | December 6th, 2006 at 03:19pm Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
i gdje ćemo sad na kraju živjet? mislim, prije nego odemo u London? Na aerodromu  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 6th, 2006 at 03:39pm [Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
i gdje ćemo sad na kraju živjet? mislim, prije nego odemo u London? Na aerodromu 
može. jest ćemo stare žvake s poda  |
 | December 6th, 2006 at 04:02pm Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
i gdje ćemo sad na kraju živjet? mislim, prije nego odemo u London? Na aerodromu 
može. jest ćemo stare žvake s poda  Može  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 6th, 2006 at 04:08pm [Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
može. jest ćemo stare žvake s poda  Može  i crknute golubove (ali samo one koji umru prirodnom smrću xD) |