Author | Message |
---|
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | December 7th, 2006 at 02:12am Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:gd-obsessed:Za početak odite u neki skvot, ima u zg-u, a valjda i u ostalim gradovima. Znam za onaj u zg-u: vila kiseljak  Znaju biti punk koncerti. RLY? Da ima u mojem kvartu neke napuštene zgrade i to. Al Product živi u Osijeku  Dodzite u Sloveniju pa da tu kod mene skvotamo  Previše je primamljiv vaš internet. Kao skvoteri ne bi imali internet, a ne bi imali lovu za cybercaffee... Idemo u Sloveniju ak hoćemo normalno živjet.
i gdje ćemo sad na kraju živjet? mislim, prije nego odemo u London? Na aerodromu 
može. jest ćemo stare žvake s poda  Može  i crknute golubove (ali samo one koji umru prirodnom smrću xD) Ja sam frutan, ja jedem samo crknuto voće. |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 9th, 2006 at 07:47am razmišljam o tom kak si moram ofarbat kosu u ljubičasto  |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 9th, 2006 at 07:49am Product Of War:razmišljam o tom kak si moram ofarbat kosu u ljubičasto  Zasto? |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 9th, 2006 at 07:50am Sneki:Product Of War:razmišljam o tom kak si moram ofarbat kosu u ljubičasto  Zasto?
izgubila sam okladu  |
| December 9th, 2006 at 12:17pm Product Of War:Sneki:Product Of War:razmišljam o tom kak si moram ofarbat kosu u ljubičasto  Zasto?
izgubila sam okladu  Kako to? Ti sveznalo malo  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 9th, 2006 at 12:39pm Sneki:Product Of War:Sneki:Product Of War:razmišljam o tom kak si moram ofarbat kosu u ljubičasto  Zasto?
izgubila sam okladu  Kako to? Ti sveznalo malo  ma neku glupu okladu....danas se farbam u ljubičasto..... |
 | December 9th, 2006 at 03:09pm E postaj nam sliku
Razmišljam o MySpaceu....Postala sam ovisna xD |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 9th, 2006 at 03:22pm [Bittersweet] cant fail:E postaj nam sliku
Razmišljam o MySpaceu....Postala sam ovisna xD ja sam već dugo ovisna
<< internet addict |
 | December 9th, 2006 at 03:37pm Product Of War:[Bittersweet] cant fail:E postaj nam sliku
Razmišljam o MySpaceu....Postala sam ovisna xD ja sam već dugo ovisna
<< internet addict Ha ja sam internet junkie |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 9th, 2006 at 03:41pm meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o |
 | December 9th, 2006 at 04:02pm Product Of War:meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o I meni je to moja rekla |
| December 9th, 2006 at 04:21pm [Bittersweet] cant fail:Product Of War:meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o I meni je to moja rekla
To rece moja mama sestri, al ne pomaze.. Dobro priznajem i ja sam previse na internetu  |
 | December 10th, 2006 at 03:37pm Sneki™:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o I meni je to moja rekla
To rece moja mama sestri, al ne pomaze.. Dobro priznajem i ja sam previse na internetu  Kaj ćeš, kad je tak zakon! |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 10th, 2006 at 03:40pm [Bittersweet] cant fail:Sneki™:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o I meni je to moja rekla
To rece moja mama sestri, al ne pomaze.. Dobro priznajem i ja sam previse na internetu  Kaj ćeš, kad je tak zakon!
bolje od real life  |
 | December 10th, 2006 at 03:51pm Product Of War:[Bittersweet] cant fail:Sneki™:[Bittersweet] cant fail:Product Of War:meni je čak i mama rekla da će me poslat na lječenje u bolnicu zato što stalno sjedim pred kompom O.o I meni je to moja rekla
To rece moja mama sestri, al ne pomaze.. Dobro priznajem i ja sam previse na internetu  Kaj ćeš, kad je tak zakon!
bolje od real life  Aha |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | December 10th, 2006 at 03:56pm razmišljam o tom kak ovaj tjedan idem u Beč.
yey. |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | December 11th, 2006 at 09:23am razmišljam o tom kak će ubrzo praznici. Can't wait. |
| December 11th, 2006 at 10:00am Razmisljam o tome kako sam se u zadnje vreme bacila na techno.. A pre 10 dana pricala sam tehnicima kako su oni vanzemaljci XD |
 | December 11th, 2006 at 10:45am Sneki™:Razmisljam o tome kako sam se u zadnje vreme bacila na techno.. A pre 10 dana pricala sam tehnicima kako su oni vanzemaljci XD Ludara xD |
| December 11th, 2006 at 11:01am [Bittersweet] cant fail:Sneki™:Razmisljam o tome kako sam se u zadnje vreme bacila na techno.. A pre 10 dana pricala sam tehnicima kako su oni vanzemaljci XD Ludara xD Pa jesam  xD |