Author | Message |
---|
rollerpig GSBitch
 Age: 33 Gender: Female Posts: 62283 | December 29th, 2006 at 07:22am Dobar dan! |
Sneki Falling In Love With The Board
| December 29th, 2006 at 08:53am [Bittersweet] cant fail:Sneki:[Bittersweet] cant fail:Ajmo napravit koaliciju: "Vratite slovencima tolar!"
I dobrotvorni koncert Sneki & hrvatski prijatelji za Sloveniju: Hoćemo tolar natrag! A sta bi ja na tom koncertu radila.. znam zaigrat pola pesme na kitaru pevam ko.... Severina katastrofa.. Dobro.. vazan je trud xD God, I will miss tolar.. Samo ime je tako powerfull, slicno ko dolar.. a bolje, lepše!  Ma misla sam da okupimo najbolje slovenske folk izvođače. Daaa.. to bi bilo tek katastrofa  |
| December 29th, 2006 at 08:53am Make you Smile.:Dobar dan! Dober dan, Be :] |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 2nd, 2007 at 10:32am Gledala sam Slo2 i bila je neka repriza novogodišnjeg slavlja i nastupal je bend Igor in zlatni zvonki s pjesmo Halo Europa i pjevali su na slovenskom, njemačkom, francuskom, mađarskom, engleskom i talijanskom i bilo je zakon! I išlo je u stilu halo europa s veselom polkom. Polka rula!
Ovo je za Sneki koja ne voli Slovenski folk  |
| January 2nd, 2007 at 02:55pm Bittersweet vivisect ants:Gledala sam Slo2 i bila je neka repriza novogodišnjeg slavlja i nastupal je bend Igor in zlatni zvonki s pjesmo Halo Europa i pjevali su na slovenskom, njemačkom, francuskom, mađarskom, engleskom i talijanskom i bilo je zakon! I išlo je u stilu halo europa s veselom polkom. Polka rula!
Ovo je za Sneki koja ne voli Slovenski folk   Moja mama je gledala danas ceo dan program na kojem su bile takve pesme :] |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | January 3rd, 2007 at 06:40am Sneki:Bittersweet vivisect ants:Gledala sam Slo2 i bila je neka repriza novogodišnjeg slavlja i nastupal je bend Igor in zlatni zvonki s pjesmo Halo Europa i pjevali su na slovenskom, njemačkom, francuskom, mađarskom, engleskom i talijanskom i bilo je zakon! I išlo je u stilu halo europa s veselom polkom. Polka rula!
Ovo je za Sneki koja ne voli Slovenski folk   Moja mama je gledala danas ceo dan program na kojem su bile takve pesme :] Polka rula  |
| January 3rd, 2007 at 02:25pm Bittersweet vivisect ants:Polka rula  Kad imam čepove u ušima, da. ;]
Razmišljam o tome kako sam vesela, zato sto je skola pocela.  |
peas lover. King For A Couple Of Days
| January 3rd, 2007 at 04:23pm  Mi jos imamo blazenij tjedan i pol.
... O tome kak moram platit 50kn zakasnine u knjiznici i kak me sramot uopce se pojavit tamo... xDD I o tome kako mojo sobi hitno treba generalka. |
Escape Velocity King For A Couple Of Days
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 4th, 2007 at 05:05am ^ ja sam jednom morala platit oko 75 kn... zaboravila sam da sam upće posudila knjigu
o smislu života |
| January 4th, 2007 at 06:43am lol... Ne da mi se uopce ic tamo.. da nisam po kavama uopce ne bi isla van iz kreveta. |
memory_remains Geek
 Age: 31 Gender: Female Posts: 479 | January 4th, 2007 at 10:55am ..........o smrti  |
Narcey Geek
 Age: 34 Gender: Female Posts: 448 | January 4th, 2007 at 12:18pm o dosađivanju |
| January 4th, 2007 at 01:46pm o kavi s koje sam se vratila i o petardama.  |
| January 4th, 2007 at 03:11pm Razmišljam o tome kako nisam vise vesela zbog pocetka skole.  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 5th, 2007 at 07:49am Sneki:Razmišljam o tome kako nisam vise vesela zbog pocetka skole. 
ja nikad nisam ni bila. |
| January 5th, 2007 at 11:45am Product Of War:Sneki:Razmišljam o tome kako nisam vise vesela zbog pocetka skole. 
ja nikad nisam ni bila. Ja jesam. E budala pa zivim. xD |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 5th, 2007 at 12:03pm O tome kako mi je chat robot na netu rekao da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj i da posjetim psihijatra... (a samo sam ga 5 puta pitala voli li banane, i nakon njegovog odgovora pisala BANANA)  |
Hitchcock Starlet Addict
 Age: 33 Gender: Female Posts: 12622 | January 5th, 2007 at 12:07pm minnie_me:O tome kako mi je chat robot na netu rekao da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj i da posjetim psihijatra... (a samo sam ga 5 puta pitala voli li banane, i nakon njegovog odgovora pisala BANANA) 
ja sam jednom pričala s Bogom na internetu  |
 Age: 31 Gender: Female Posts: 2166 | January 5th, 2007 at 12:17pm ^znam to. Pričala sam ja sa svima njima  |
| January 5th, 2007 at 12:38pm Product Of War:minnie_me:O tome kako mi je chat robot na netu rekao da imam opsesivno-kompulzivni poremećaj i da posjetim psihijatra... (a samo sam ga 5 puta pitala voli li banane, i nakon njegovog odgovora pisala BANANA) 
ja sam jednom pričala s Bogom na internetu  Ja sam ti to omogucila.
Bog nezna gde je Slovenija.  |